Autoverzekeringen van Bruns ten Brink: Vergelijk, kies en sluit af

Autoverzekering
Bruns ten Brink

Ben je op zoek naar een autoverzekering van Bruns ten Brink? We helpen je graag. Je vindt op deze pagina een overzicht van al hun autoverzekeringen, de laatste forumberichten over Bruns ten Brink en het laatste nieuws over autoverzekeringen in het algemeen. Ben je benieuwd naar ervaringen van andere klanten met een autoverzekering van Bruns ten Brink? Dan kun je hieronder zien of er reviews beschikbaar zijn over deze autoverzekeraar. Verder zie je of Bruns ten Brink informatie heeft aangeleverd bij Independer om in de vergelijking opgenomen te worden, wat de samenwerkingsvorm met Independer is en wat je kunt verwachten van Bruns ten Brink en Independer als je daar een autoverzekering afsluit.

Informatie autoverzekering Bruns ten Brink

Wil je meer informatie over de autoverzekering van Bruns ten Brink? Hieronder vind je handige informatie over Bruns ten Brink die we voor jou verzameld hebben.

Reviews


Reviews: 55% beveelt Bruns ten Brink aan.

Bruns ten Brink scoort gemiddeld een 7,0. Dit is het gemiddelde uit 2321 beoordelingen van Independer klanten. Daarvan hebben 1457 klanten ook nog een toelichting gegeven over Bruns ten Brink door middel van een review.

Beoordelingen gemaakt door klanten Independer

Dit zijn beoordelingen van klanten die via Independer bij Bruns ten Brink een autoverzekering hebben afgesloten. Independer heeft deze klanten gevraagd een oordeel achter te laten op de site van Independer.

2321 reviews
Zeer goed
1044
Goed
791
Matig
226
Slecht
111
Zeer slecht
80
Totaal score
7,0
Afsluitproces
7,6
Schadeafhandeling
5,9
Prijs-kwaliteitverhouding
7,2
Klantenservice
7,2
Lees de 2321 autoverzekering reviews van Bruns ten Brink

Laatste 3 reviews autoverzekering van Bruns ten Brink

"?"
20 mei 2015 | C.M.W.H. Berg-verkoeijen | Peugeot 106 1997
Score:6,5
Prijs is dit jaar plotseling zeer sterk gestegen. verder ben ik bij 1 schade meteen een stuk van de now-claim kwijt. Een tegenvaller.
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Deze review is geschreven een jaar na afsluiten van de verzekering. 
""
14 mei 2015 | H.J. Gaarenstroom | Alfa Romeo 146 1998
Score:7,0
Eigenlijk geen mening omdat ik de verzekering gelukkig niet nodig had.
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Deze review is geschreven een jaar na afsluiten van de verzekering. 
"te duur"
12 mei 2015 | C. Muntz | Mercedes-Benz 190-Serie 1983
Score:5,0
voor deze auto's geen concurentie
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Deze review is geschreven een jaar na afsluiten van de verzekering. 
Lees de 2321 autoverzekering reviews van Bruns ten Brink

Laatste forumberichten over Bruns ten Brink autoverzekering

Heb je een vraag over je autoverzekering of wil je je ervaring delen? Kijk op ons forum.

Slechte Verzekering

10-09-2013

Ik heb nog nooit zon slechte verzekering meegemaakt. 23 april een schade gekregen aan de auto, volgens de politie niet onze fout. Het is 10 september en nog is onze schade van bijna €500 niet uitbetaald. Ga hier zo snel mogelijk weg! Een ramp dit!!!  Lees verder

Vraag of opmerking over autoverzekering van Bruns ten Brink?

20-07-2013

ik ben al jaren bij bruns ten brink sinds een aantal jaren verschillende tussen personen nu de weening adviesgroep te dronten en nooit opgevallen dat ik gewoon bijna 4euro per mnd meer betaal en bij hun contract verval van een jaar. dus ik  Lees verder

Bruns Ten Brink slechte verzekering

14-03-2013

Bruns Ten Brink heeft een slechte service, ze stellen klanten niet op de hoogte als er automatische incasso's mislukken. Niet één mail gekregen, maar wel meteen een fikse boete. Alles meteen netjes betaald toen we doorkregen dat ze niet meer  Lees verder

Laatste nieuws over autoverzekeringen

Independer publiceert regelmatig onderzoeken en artikelen over autoverzekeringen. Bekijk hieronder het laatste nieuws of lees het complete overzicht.

De Independer Schadeclaim Service: wij zijn er voor je bij schade

22-05-2015

Schade aan je auto door een ander? Dan kun je rekenen op de Independer Schadeclaim Service. Onze schadecoaches helpen je de kosten vergoed te krijgen van de tegenpartij. Jij, als klant van Independer, maakt kosteloos gebruik van onze service.  Autoschade claimen is niet Lees verder

Autoverzekering: wat zijn de gevolgen als de APK is verlopen?

21-05-2015

Jaarlijks hebben 6.5 miljoen auto’s een algemene periodieke keuring (APK) nodig. Laat je de APK van je auto verlopen en krijg je een ongeval? Dan vergoedt je autoverzekering eventuele schade niet. Wat zijn precies de gevolgen als de APK is verlopen? Autoverzekeraar Lees verder

Auto te water, ben je hiervoor verzekerd?

13-05-2015

Jaarlijks belanden ongeveer 750 Nederlanders met hun auto in het water. Heel vervelend, zeker als er iemand bij gewond raakt of overlijdt. En de auto kan naar de schroothoop, want die is meestal total loss. Afhankelijk van gekozen dekking Autoschade doordat je Lees verder

Wat regelt Independer voor jou?

Deze autoverzekering kun je bij Independer vergelijken en direct afsluiten. Nadat je de autoverzekering hebt afgesloten sturen wij jouw gegevens door naar Bruns ten Brink.
Als je vragen hebt over je autoverzekering, wijzigingen wilt doorgeven of een schade wilt melden, kun je daarvoor terecht bij Independer. Wij handelen dit als tussenpersoon voor je af met de verzekeraar.

Wat kun je van Bruns ten Brink verwachten?

Zodra Bruns ten Brink jouw gegevens heeft ontvangen, sturen ze de polis en groene kaart op. De premie betaal je rechtstreeks aan Bruns ten Brink. Bruns ten Brink garandeert dat de schade wordt uitbetaald. Bruns ten Brink draagt dus het risico voor het uitbetalen van de schades (de schadelast).

 

Wie doet wat voor jou? Independer Verzekeraar
Verzekeringen vergelijken ja nee
Verzekering afsluiten ja nee
Verzekeringspapieren opsturen nee ja
Afhandelen van schade en wijzigingen ja nee
Premie innen nee ja
Dragen schadelast nee ja

Autoverzekering vergelijken?

Vergelijk eenvoudig de autoverzekeringen van Bruns ten Brink en 120 andere autoverzekeringen bij Independer op premie, voorwaarden en dekking. Maar liefst 65% kan gemiddeld 237 euro besparen op autoverzekering door over te stappen!
Autoverzekering vergelijken
WUA Logo

Beste vergelijkingssite autoverzekering!

Independer werd in juli 2014 verkozen tot de beste vergelijkingssite autoverzekeringen!

Zij gingen je voor

Zoveel bezoekers regelden hun autoverzekering afgelopen maand via Independer:

Om je beter van dienst te zijn maakt Independer gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.