Interpolis
Autoverzekering

 

In 2005 fuseerde Interpolis met Achmea, onderdeel van de Europese verzekeringsgroep Eureko. Met de fusie behoort Interpolis tot de grootste verzekeringsgroep van Nederland.

Keurmerk Klantgericht Verzekeren
  Interpolis voldoet aan de kwaliteitscriteria van het Keurmerk Klantgericht Verzekeren. Met dit keurmerk wordt de kwaliteit van dienstverlening door verzekeraars voor de consument zichtbaar en controleerbaar gemaakt. Voor meer informatie, zie http://www.keurmerkverzekeraars.nl.

Vraag of ervaring delen over de autoverzekering van Interpolis? Bezoek ons forum!
 

Laatste forumberichten over de Interpolis autoverzekering


Heb je een vraag over je autoverzekering of wil je je ervaring delen? Kijk op ons forum.

 • type2 20-11-2013
  Beste heer/mevrouw Bierens, Ik begrijp niet precies wat u bedoelt met type 2 verzekeren, maar misschien dat u toch iets aan de volgende informatie heeft. U kunt uw auto WA, WA+ beperkt casco of WA+ volledig casco verzekeren. Verzekeraars stellen vaak  Lees verder
 • type2 19-11-2013
  Wat houdt type2 verzekeren in?Is startonderbreking dan voldoende?  Lees verder
 • Interpolis; toch niet glashelder 01-03-2013
  Een aantal jaar geleden had ik na de aankoop van een nieuwe auto mijn verzekering bij Interpolis afgesloten via de Rabobank. Al snel kreeg ik een sterretje in mijn ruit, gelukkig had ik me hiervoor extra verzekerd. Maar helaas was  Lees verder
 • Vraag of opmerking over autoverzekering van Interpolis? 25-11-2012
  Ik ben zeer teleurgesteld over de dienstverlening van interpolis. Er is onverhoops 1 factuur van juni 2012 over het hoofd gezien, de maanden ervoor en erna zijn gewoon netjes betaald. Er is dus een premie a 36,- niet betaald. Ik ben jaren  Lees verder
 • Vraag of opmerking over autoverzekering van Interpolis? 25-03-2010
  Heeft u een vraag over de autoverzekering van Interpolis? Of misschien wilt u uw ervaringen delen met andere mensen? Schrijf uw bericht op ons forum over de autoverzekering van Interpolis.  Lees verder


Laatste nieuws over autoverzekeringen

Independer publiceert regelmatig onderzoeken en artikelen over autoverzekeringen. Bekijk hieronder het laatste nieuws of lees het complete overzicht.

Wat regelt Independer voor jou?

Independer heeft alle autoverzekeringen voor jou op een rij gezet. Met deze autoverzekeraar hebben wij geen samenwerking. Kies je voor Interpolis , neem dan zelf contact met hen op om de autoverzekering af te sluiten.


Wat kun je van Interpolis verwachten?

Je sluit je autoverzekering rechtstreeks af bij Interpolis . Dat betekent dat zij alle verzekeringszaken met jou afhandelen.

 

Wie doet wat voor jou? Independer Verzekeraar
Verzekeringen vergelijken ja nee
Verzekering afsluiten nee ja
Verzekeringspapieren opsturen nee ja
Afhandelen van schade en wijzigingen nee ja
Premie innen nee ja
Dragen schadelast nee ja

Autoverzekering vergelijken?

Helaas levert Interpolis geen informatie aan Independer.nl om in de vergelijking opgenomen te worden. Wel vind je 120 andere autoverzekeringen bij Independer die je op premie, voorwaarden en dekking kunt vergelijken.

Autoverzekering vergelijken
 

Geen informatie aangeleverd door Interpolis

Interpolis heeft geen informatie aangeleverd bij Independer om in de vergelijking opgenomen te worden. Lees meer over het zoekresultaat van Independer.

WUA Logo

Beste vergelijkingssite autoverzekering!

Independer werd in juli 2014 verkozen tot de beste vergelijkingssite autoverzekeringen!

Zij gingen je voor

Zoveel bezoekers regelden hun autoverzekering afgelopen maand via Independer:

Om je beter van dienst te zijn maakt Independer gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.