Autoverzekering
Polis Direct

Ben je op zoek naar een autoverzekering van Polis Direct? We helpen je graag. Je vindt op deze pagina een overzicht van al hun autoverzekeringen, de laatste forumberichten over Polis Direct en het laatste nieuws over autoverzekeringen in het algemeen. Ben je benieuwd naar ervaringen van andere klanten met een autoverzekering van Polis Direct? Dan kun je hieronder zien of er reviews beschikbaar zijn over deze autoverzekeraar. Verder zie je of Polis Direct informatie heeft aangeleverd bij Independer om in de vergelijking opgenomen te worden, wat de samenwerkingsvorm met Independer is en wat je kunt verwachten van Polis Direct en Independer als je daar een autoverzekering afsluit.

Informatie autoverzekering Polis Direct

Wil je meer informatie over de autoverzekering van Polis Direct? Hieronder vind je handige informatie over Polis Direct die we voor jou verzameld hebben.

Reviews Polis Direct - Autoverzekering


Reviews: 68% beveelt Polis Direct aan.

Polis Direct scoort gemiddeld een 7,3. Dit is het gemiddelde uit 25 beoordelingen van Independer klanten. Daarvan hebben 15 klanten ook nog een toelichting gegeven over Polis Direct door middel van een review.

Beoordelingen gemaakt door klanten Independer

Dit zijn beoordelingen van klanten die via Independer bij Polis Direct een autoverzekering hebben afgesloten. Independer heeft deze klanten gevraagd een oordeel achter te laten op de site van Independer.

25 reviews
Zeer goed
15
Goed
6
Matig
3
Slecht
1
Zeer slecht
0
Totaal score
7,3
Afsluitproces
8,1
Schadeafhandeling
5,8
Prijs-kwaliteitverhouding
7,6
Klantenservice
7,6
Lees de 25 autoverzekering reviews van Polis Direct

Laatste 3 reviews autoverzekering van Polis Direct

"Slecht ervaring."
11 juli 2014 | J.A. Lourens.Jr | Opel Corsa 1998
Score:4,0
Neem geen polis meer bij Polis direct want als je over gaat naar een andere verzekering duurt het ten eerste lang voordat ze je bonus/malus doorgeven aan je nieuwe verzekering +dat ze ook nog eens minder opgeven dan je werkelijk al hebt.
Vond u deze review nuttig? Ja (0) | Nee (1)
Deze review is geschreven een jaar na afsluiten van de verzekering. 
"Het is de goedkoopste"
19 mei 2014 | Anoniem | Volkswagen Golf 1995
Score:8,0
Het enige dat ik weet over deze verzekeraar is dat hij de goedkoopste is voor mijn auto. ik heb verder nog geen schade of vragen gehad dus ik heb geen idee of de afhandeling van schade of vragen goed is.
Vond u deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Deze review is geschreven een jaar na afsluiten van de verzekering. 
"tot nu toe geen klachten"
14 mei 2014 | A.G.M. Kelderman-Nijenhuis | Mitsubishi Outlander 2003
Score:8,0
nog geen ervaring met deze verzekering,of de afwikkeling bij schade goed of slecht is, tot nu toe geen problemen met deze verzekering.
Vond u deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Deze review is geschreven een jaar na afsluiten van de verzekering. 
Lees de 25 autoverzekering reviews van Polis Direct

Laatste forumberichten over de Polis Direct autoverzekering

Heb je een vraag over je autoverzekering of wil je je ervaring delen? Kijk op ons forum.

Vraag of opmerking over autoverzekering van Polis Direct?

09-07-2014

Beste meneer of mevrouw Peterse, Dat klinkt inderdaad niet zo als het hoort. Graag zoeken we uit waar het premieverschil vandaan komt. Als er inderdaad een fout in de vergelijking staat lossen we dat graag zo snel mogelijk op. Zou u  Lees verder

Vraag of opmerking over autoverzekering van Polis Direct?

08-07-2014

Ben dus aan het zoeken naar een andere verzekeraar. Zie op de vergelijkings site 11.15 voor Polis direct... maar klik ik op naar de verzekeraar, zie ik spontaan 16.59 hoe bedoel je misleiding?? snel maar wegklikken deze jongens.  Lees verder

Vraag of opmerking over autoverzekering van Polis Direct?

12-08-2013

Pas op als je naar een andere verzekering overstapt,dan moet je nog 20 euro poliskosten betalen.heb al heel wat verzekeringen gehad maar dit nog nooit meegemaakt . Ook als je aangeeft dat je gaat overstappen komen ze met een lagere premie  Lees verder

Laatste nieuws over autoverzekeringen

Independer publiceert regelmatig onderzoeken en artikelen over autoverzekeringen. Bekijk hieronder het laatste nieuws of lees het complete overzicht.

Reizen met camper: aan welke verzekeringen moet je denken?

29-09-2014

Reizen met een camper wordt steeds populairder onder Nederlanders. Met je eigen slaapplaatsen en keukentje aan boord heb je alle vrijheid om te gaan en te staan waar je maar wilt. Van de bruisende stad tot in de stille natuur, Lees verder

Welke verzekeringen zijn verplicht?

25-09-2014

Er zijn veel verschillende soorten verzekeringen die je kunt afsluiten. Een paar verzekeringen zijn verplicht vanuit de overheid. Daarnaast zijn er verschillende verzekeringen die niet verplicht zijn, maar wel handig. In dit artikel leggen we je uit welke verzekeringen verplicht zijn en Lees verder

Wie krijgt schadevrije jaren autoverzekering na scheiding?

24-09-2014

Een scheiding maakt veel emoties los. Maar behalve dat moet je ook nog van alles regelen. Je autoverzekering is vast niet je eerste zorg. Toch moet je er wel aan denken. Zeker als jij de auto houdt na de scheiding. Auto Lees verder

Wat regelt Independer voor jou?

Independer heeft alle autoverzekeringen voor jou op een rij gezet. Als je voor Polis Direct kiest, leiden we je door naar de website van deze autoverzekeraar om de verzekering af te sluiten.

Wat kun je van Polis Direct verwachten?

Je sluit je autoverzekering rechtstreeks af bij Polis Direct . Dat betekent dat zij alle verzekeringszaken met jou afhandelen.

 

Wie doet wat voor jou? Independer Verzekeraar
Verzekeringen vergelijken ja nee
Verzekering afsluiten nee ja
Verzekeringspapieren opsturen nee ja
Afhandelen van schade en wijzigingen nee ja
Premie innen nee ja
Dragen schadelast nee ja

Autoverzekering vergelijken?

Vergelijk eenvoudig de autoverzekeringen van Polis Direct en 120 andere autoverzekeringen bij Independer op premie, voorwaarden en dekking. Maar liefst 65% kan gemiddeld 237 euro besparen op autoverzekering door over te stappen!
Autoverzekering vergelijken
WUA Logo

Beste vergelijkingssite autoverzekering!

Independer werd in juli 2014 verkozen tot de beste vergelijkingssite autoverzekeringen!

Zij gingen je voor

Zoveel bezoekers regelden hun autoverzekering afgelopen maand via Independer:

Om je beter van dienst te zijn maakt Independer gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.