Autoverzekering
Voogd en Voogd

Ben je op zoek naar een autoverzekering van Voogd en Voogd? We helpen je graag. Je vindt op deze pagina een overzicht van al hun autoverzekeringen, de laatste forumberichten over Voogd en Voogd en het laatste nieuws over autoverzekeringen in het algemeen. Ben je benieuwd naar ervaringen van andere klanten met een autoverzekering van Voogd en Voogd? Dan kun je hieronder zien of er reviews beschikbaar zijn over deze autoverzekeraar. Verder zie je of Voogd en Voogd informatie heeft aangeleverd bij Independer om in de vergelijking opgenomen te worden, wat de samenwerkingsvorm met Independer is en wat je kunt verwachten van Voogd en Voogd en Independer als je daar een autoverzekering afsluit.

Informatie autoverzekering Voogd en Voogd

Wil je meer informatie over de autoverzekering van Voogd en Voogd? Hieronder vind je handige informatie over Voogd en Voogd die we voor jou verzameld hebben.

Reviews


51% beveelt Voogd en Voogd aan.

Voogd en Voogd scoort gemiddeld een 7,0. Dit is het gemiddelde uit 318 beoordelingen van Independer klanten. Daarvan hebben 208 klanten ook nog een toelichting gegeven over Voogd en Voogd door middel van een review.

Beoordelingen gemaakt door klanten Independer

Dit zijn beoordelingen van klanten die via Independer bij Voogd en Voogd een autoverzekering hebben afgesloten. Independer heeft deze klanten gevraagd een oordeel achter te laten op de site van Independer.

318 reviews
Zeer goed
128
Goed
118
Matig
41
Slecht
15
Zeer slecht
10
Totaal score
7,0
Afsluitproces
7,4
Schadeafhandeling
6,2
Prijs-kwaliteitverhouding
6,9
Klantenservice
7,6
Lees de 318 autoverzekering reviews van Voogd en Voogd

Laatste 3 reviews autoverzekering van Voogd en Voogd

"niets aan toe te voegen, dus goed"
30 augustus 2014 | Anoniem | Toyota Prius 2010
Score:7,9
Volgens mij krijg ik mijn eigen risico bedrag nog terug ? wil U dit even nagaan ! Met vriendelijke groet, G.A.de.Vries
Vond u deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Deze review is geschreven nadat de schade is afgehandeld.
"goed in het algemeen ik ben tevreden"
04 augustus 2014 | E. Zorlu | Volkswagen Transporter 2004
Score:8,2
Vond u deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Deze review is geschreven een jaar na afsluiten van de verzekering. 
26 juli 2014 | Anoniem | Suzuki Swift 2002
Score:7,0
Deze reviewer heeft een score gegeven, maar geen toelichting geschreven.
Deze review is geschreven een jaar na afsluiten van de verzekering. 
Lees de 318 autoverzekering reviews van Voogd en Voogd

Laatste forumberichten over de Voogd en Voogd autoverzekering

Heb je een vraag over je autoverzekering of wil je je ervaring delen? Kijk op ons forum.

Oplichters Voogd en Voogd

09-08-2014

Onbejegend behandeld door voogd en voogd heb er geen woorden voor raad iedereen deze maatschappij af idem FIA verzekeringen was onze tussenpersoon die niets voor ons heeft gedaan zijn een paar maanden bezig geweest om iets op te lossen  Lees verder

Auto verzekering Voogd & Voogd

07-08-2014

Beste Ricardo, Vervelend dat u deze ervaring heeft met ons bedrijf. Wij beschouwen dit als een klacht en zoeken het graag voor u uit. Als wij iets voor u kunnen betekenen, dan verzoeken wij u de situatie en uw gegevens  Lees verder

Auto verzekering Voogd & Voogd

05-08-2014

De administratie is één grote chaos bij dit bedrijf . Zijn puur gericht om zoveel mogelijk geld op te halen . Alles gaat langs elkaar heen , reageren zeer traag/niet . Neem een auto verzekering bij een gerenommeerde maatschappij en niet bij  Lees verder

Laatste nieuws over autoverzekeringen

Independer publiceert regelmatig onderzoeken en artikelen over autoverzekeringen. Bekijk hieronder het laatste nieuws of lees het complete overzicht.

Hoe verzeker ik mijn brommobiel?

26-08-2014

Heb je een brommobiel? Dan heb je daar ook een verzekering voor nodig. In dit artikel leggen wij je uit hoe je je brommobiel kunt verzekeren en aan welke regels je nog meer moet denken.  Wat is een brommobiel? Een brommobiel ziet Lees verder

10 dingen die je liever niet meemaakt op vakantie (+oplossingen)

25-08-2014

De vakantieperiode zit er weer bijna op: de meeste mensen hebben genoten van een heerlijke vakantie. Maar helaas kent iedereen wel de verhalen van vervelende dingen die je mee kunt maken. Je gaat er natuurlijk niet vanuit, maar soms kan je vakantie Lees verder

Lesautoverzekering: hoe werkt het met een lesauto

14-08-2014

Stel: je bent rij-instructeur en hebt een rijschool. Dan moet je je lesauto verzekeren. Vergeleken met een gewone autoverzekering moet je op een aantal extra punten goed letten. In dit artikel vertellen we je daar graag meer over. Dekking lesauto: dit is Lees verder

Wat regelt Independer voor jou?

Deze autoverzekering kun je bij Independer vergelijken en direct afsluiten. Nadat je de autoverzekering hebt afgesloten sturen wij jouw gegevens door naar Voogd en Voogd .
Als je vragen hebt over je autoverzekering, wijzigingen wilt doorgeven of een schade wilt melden, kun je daarvoor terecht bij Independer. Wij handelen dit als tussenpersoon voor je af met de verzekeraar.

Wat kun je van Voogd en Voogd verwachten?

Zodra Voogd en Voogd jouw gegevens heeft ontvangen, sturen ze de polis en groene kaart op. De premie betaal je rechtstreeks aan Voogd en Voogd . Voogd en Voogd garandeert dat de schade wordt uitbetaald. Voogd en Voogd draagt dus het risico voor het uitbetalen van de schades (de schadelast).

 

Wie doet wat voor jou? Independer Verzekeraar
Verzekeringen vergelijken ja nee
Verzekering afsluiten ja nee
Verzekeringspapieren opsturen nee ja
Afhandelen van schade en wijzigingen ja nee
Premie innen nee ja
Dragen schadelast nee ja

Autoverzekering vergelijken?

Vergelijk eenvoudig de autoverzekeringen van Voogd en Voogd en 120 andere autoverzekeringen bij Independer op premie, voorwaarden en dekking. Maar liefst 65% kan gemiddeld 237 euro besparen op autoverzekering door over te stappen!
Autoverzekering vergelijken
WUA Logo

Beste vergelijkingssite autoverzekering!

Independer werd in juli 2014 verkozen tot de beste vergelijkingssite autoverzekeringen!

Zij gingen je voor

Zoveel bezoekers regelden hun autoverzekering afgelopen maand via Independer:

Om je beter van dienst te zijn maakt Independer gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.