Autoverzekering
Voogd en Voogd

Ben je op zoek naar een autoverzekering van Voogd en Voogd? We helpen je graag. Je vindt op deze pagina een overzicht van al hun autoverzekeringen, de laatste forumberichten over Voogd en Voogd en het laatste nieuws over autoverzekeringen in het algemeen. Ben je benieuwd naar ervaringen van andere klanten met een autoverzekering van Voogd en Voogd? Dan kun je hieronder zien of er reviews beschikbaar zijn over deze autoverzekeraar. Verder zie je of Voogd en Voogd informatie heeft aangeleverd bij Independer om in de vergelijking opgenomen te worden, wat de samenwerkingsvorm met Independer is en wat je kunt verwachten van Voogd en Voogd en Independer als je daar een autoverzekering afsluit.

Informatie autoverzekering Voogd en Voogd

Wil je meer informatie over de autoverzekering van Voogd en Voogd? Hieronder vind je handige informatie over Voogd en Voogd die we voor jou verzameld hebben.

Reviews


51% beveelt Voogd en Voogd aan.

Voogd en Voogd scoort gemiddeld een 7,0. Dit is het gemiddelde uit 318 beoordelingen van Independer klanten. Daarvan hebben 208 klanten ook nog een toelichting gegeven over Voogd en Voogd door middel van een review.

Beoordelingen gemaakt door klanten Independer

Dit zijn beoordelingen van klanten die via Independer bij Voogd en Voogd een autoverzekering hebben afgesloten. Independer heeft deze klanten gevraagd een oordeel achter te laten op de site van Independer.

318 reviews
Zeer goed
128
Goed
118
Matig
41
Slecht
15
Zeer slecht
10
Totaal score
7,0
Afsluitproces
7,4
Schadeafhandeling
6,2
Prijs-kwaliteitverhouding
6,9
Klantenservice
7,6
Lees de 318 autoverzekering reviews van Voogd en Voogd

Laatste 3 reviews autoverzekering van Voogd en Voogd

"niets aan toe te voegen, dus goed"
30 augustus 2014 | Anoniem | Toyota Prius 2010
Score:7,9
Volgens mij krijg ik mijn eigen risico bedrag nog terug ? wil U dit even nagaan ! Met vriendelijke groet, G.A.de.Vries
Vond u deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Deze review is geschreven nadat de schade is afgehandeld.
"goed in het algemeen ik ben tevreden"
04 augustus 2014 | E. Zorlu | Volkswagen Transporter 2004
Score:8,2
Vond u deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Deze review is geschreven een jaar na afsluiten van de verzekering. 
26 juli 2014 | Anoniem | Suzuki Swift 2002
Score:7,0
Deze reviewer heeft een score gegeven, maar geen toelichting geschreven.
Deze review is geschreven een jaar na afsluiten van de verzekering. 
Lees de 318 autoverzekering reviews van Voogd en Voogd

Laatste forumberichten over de Voogd en Voogd autoverzekering

Heb je een vraag over je autoverzekering of wil je je ervaring delen? Kijk op ons forum.

Voogd en Voogd: doordenderende bureaucratische machine

15-09-2014

Premieheld, V&V zijn grote oplichters legale criminaliteit noem ik dit!!! Hoe kun je nou als verzekeraar telefonisch onbereikbaar zijn voor je klanten superrrr fout?!!!! Email wordt ook nooit of zelden op gereageerd. Ben al 5 keren uit de verzekering gegooid wegens een  Lees verder

Oplichters

11-09-2014

Het gaat om een betaald premie, vervolgens zij sturen mij niks en na 6 maanden kreeg ik incasso brief dat het bedraag verhoogd is, en ik neem contact op met incasso en zij zeggen wij hebben totaal bedraag alleen  Lees verder

Oplichters

11-09-2014

Heb de prima betaald, vervolgens zij sturen mij niks en na 6 maanden kreeg ik incasso brief dat et bedraag verhoogd is, en ik neem contact op met incasso en zij zeggen wij hebben totaal bedraag alleen neem anders contact  Lees verder

Laatste nieuws over autoverzekeringen

Independer publiceert regelmatig onderzoeken en artikelen over autoverzekeringen. Bekijk hieronder het laatste nieuws of lees het complete overzicht.

Michel Walraven bij OPEN Rotterdam over premie autoverzekering

12-09-2014

Rotterdammers betalen de meeste premie voor hun autoverzekering, bleek uit onderzoek van Independer . Met een gemiddelde premie van 540 euro per jaar is Rotterdam de duurste gemeente om een WA-verzekering af te sluiten. Michel Walraven, perswoordvoerder van Independer, was vanochtend Lees verder

Rotterdammers betalen duurste WA-autoverzekering

10-09-2014

Rotterdammers moeten diep in de buidel tasten om hun autoverzekering te betalen. Met een gemiddelde premie van 540 euro per jaar is Rotterdam de duurste gemeente voor een WA-autoverzekering. Dit blijkt uit onderzoek van Independer, dat de premies voor WA-autoverzekeringen Lees verder

Een auto (uit)lenen voor je vakantie: hoe zit het met je autoverzekering?

05-09-2014

Je wilt met de auto op vakantie maar hebt geen eigen auto. Kun je dan gewoon een auto lenen van een vriend, vriendin of je familie? En waar moet je rekening mee houden en moet je nog iets doorgeven aan Lees verder

Wat regelt Independer voor jou?

Deze autoverzekering kun je bij Independer vergelijken en direct afsluiten. Nadat je de autoverzekering hebt afgesloten sturen wij jouw gegevens door naar Voogd en Voogd .
Als je vragen hebt over je autoverzekering, wijzigingen wilt doorgeven of een schade wilt melden, kun je daarvoor terecht bij Independer. Wij handelen dit als tussenpersoon voor je af met de verzekeraar.

Wat kun je van Voogd en Voogd verwachten?

Zodra Voogd en Voogd jouw gegevens heeft ontvangen, sturen ze de polis en groene kaart op. De premie betaal je rechtstreeks aan Voogd en Voogd . Voogd en Voogd garandeert dat de schade wordt uitbetaald. Voogd en Voogd draagt dus het risico voor het uitbetalen van de schades (de schadelast).

 

Wie doet wat voor jou? Independer Verzekeraar
Verzekeringen vergelijken ja nee
Verzekering afsluiten ja nee
Verzekeringspapieren opsturen nee ja
Afhandelen van schade en wijzigingen ja nee
Premie innen nee ja
Dragen schadelast nee ja

Autoverzekering vergelijken?

Vergelijk eenvoudig de autoverzekeringen van Voogd en Voogd en 120 andere autoverzekeringen bij Independer op premie, voorwaarden en dekking. Maar liefst 65% kan gemiddeld 237 euro besparen op autoverzekering door over te stappen!
Autoverzekering vergelijken
WUA Logo

Beste vergelijkingssite autoverzekering!

Independer werd in juli 2014 verkozen tot de beste vergelijkingssite autoverzekeringen!

Zij gingen je voor

Zoveel bezoekers regelden hun autoverzekering afgelopen maand via Independer:

Om je beter van dienst te zijn maakt Independer gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.