Autoverzekering
Voogd en Voogd

Ben je op zoek naar een autoverzekering van Voogd en Voogd? We helpen je graag. Je vindt op deze pagina een overzicht van al hun autoverzekeringen, de laatste forumberichten over Voogd en Voogd en het laatste nieuws over autoverzekeringen in het algemeen. Ben je benieuwd naar ervaringen van andere klanten met een autoverzekering van Voogd en Voogd? Dan kun je hieronder zien of er reviews beschikbaar zijn over deze autoverzekeraar. Verder zie je of Voogd en Voogd informatie heeft aangeleverd bij Independer om in de vergelijking opgenomen te worden, wat de samenwerkingsvorm met Independer is en wat je kunt verwachten van Voogd en Voogd en Independer als je daar een autoverzekering afsluit.

Informatie autoverzekering Voogd en Voogd

Wil je meer informatie over de autoverzekering van Voogd en Voogd? Hieronder vind je handige informatie over Voogd en Voogd die we voor jou verzameld hebben.

Reviews


Reviews: 51% beveelt Voogd en Voogd aan.

Voogd en Voogd scoort gemiddeld een 7,1. Dit is het gemiddelde uit 335 beoordelingen van Independer klanten. Daarvan hebben 221 klanten ook nog een toelichting gegeven over Voogd en Voogd door middel van een review.

Beoordelingen gemaakt door klanten Independer

Dit zijn beoordelingen van klanten die via Independer bij Voogd en Voogd een autoverzekering hebben afgesloten. Independer heeft deze klanten gevraagd een oordeel achter te laten op de site van Independer.

335 reviews
Zeer goed
136
Goed
125
Matig
41
Slecht
16
Zeer slecht
11
Totaal score
7,1
Afsluitproces
7,4
Schadeafhandeling
6,2
Prijs-kwaliteitverhouding
6,9
Klantenservice
7,7
Lees de 335 autoverzekering reviews van Voogd en Voogd

Laatste 3 reviews autoverzekering van Voogd en Voogd

28 maart 2015 | A.B.D.I.S.A.L.A.M. Isaaq Mogow | Mazda Demio 2000
Score:7,0
Deze reviewer heeft een score gegeven, maar geen toelichting geschreven.
Deze review is geschreven na ontvangst van de polis.
""
25 maart 2015 | D.F. Sevenich | Renault Scenic 2002
Score:8,4
Independer heeft me prima geholpen
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Deze review is geschreven na ontvangst van de polis.
"vriendelijk en behulpzaam"
20 maart 2015 | D.E. e. Dorothea | Fiat Punto 1996
Score:9,7
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Deze review is geschreven na ontvangst van de polis.
Lees de 335 autoverzekering reviews van Voogd en Voogd

Laatste forumberichten over de Voogd en Voogd autoverzekering

Heb je een vraag over je autoverzekering of wil je je ervaring delen? Kijk op ons forum.

Slechtste verzekeraar ooit, Voog en Voogd

26-03-2015

Ik wil graag mede consumenten behoeden voor de fout door met Voogd en Voogd in zee te gaan. Ze hebben me een autoverzekering verkocht, schadevrije jaren beloofd. Na een 4 maanden corresponderen had ik nog geen schadevrije jaren, hadden ze  Lees verder

verhuizing

22-12-2014

Ivm verhuizing heb ik al mijn verzekeringen een adres wijziging doorgegeven en een kwam met kost... Voogd en Voogd rekent voor een verhuizing (straal van 500meter!!) € 11,54 aan wijzigingskosten!! Voor een scooterverzekering, ik wilde naar aanleiding hiervan opzeggen, kan  Lees verder

Oplichters Voogd en Voogd

27-11-2014

Nooit aan beginnen bij deze geldwolven!!!  Lees verder

Laatste nieuws over autoverzekeringen

Independer publiceert regelmatig onderzoeken en artikelen over autoverzekeringen. Bekijk hieronder het laatste nieuws of lees het complete overzicht.

Populairste auto's mannen ten opzichte van vrouwen

26-03-2015

In onderstaande tabellen zie je wat de populairste auto's zijn waar mannen en vrouwen tussen 18 en 24 jaar in rijden. Opvallend is dat de top 5 bij de mannen alleen maar bestaat uit Duitse automerken. Deze tabellen horen bij ons Lees verder

Premie autoverzekering mannen ten opzichte van vrouwen

26-03-2015

Over alle dekkingen gezien betaalt een man meer premie dan een vrouw. In onderstaande tabel zie je per dekking wat de gemiddelde premie is die mannen en vrouwen per maand betalen voor hun autoverzekering. Dit gaat om mannen en vrouwen uit Lees verder

Vermogen gekozen auto mannen ten opzichte van vrouwen

26-03-2015

Jonge mannen tussen de 18 en 24 jaar rijden vaker in een sportievere auto dan vrouwen uit diezelfde leeftijdscategorie. Om die reden betalen mannen ook meer premie voor hun autoverzekering. Bekijk in onderstaande tabel het verschil in het vermogen van Lees verder

Wat regelt Independer voor jou?

Deze autoverzekering kun je bij Independer vergelijken en direct afsluiten. Nadat je de autoverzekering hebt afgesloten sturen wij jouw gegevens door naar Voogd en Voogd.
Als je vragen hebt over je autoverzekering, wijzigingen wilt doorgeven of een schade wilt melden, kun je daarvoor terecht bij Independer. Wij handelen dit als tussenpersoon voor je af met de verzekeraar.

Wat kun je van Voogd en Voogd verwachten?

Zodra Voogd en Voogd jouw gegevens heeft ontvangen, sturen ze de polis en groene kaart op. De premie betaal je rechtstreeks aan Voogd en Voogd. Voogd en Voogd garandeert dat de schade wordt uitbetaald. Voogd en Voogd draagt dus het risico voor het uitbetalen van de schades (de schadelast).

 

Wie doet wat voor jou? Independer Verzekeraar
Verzekeringen vergelijken ja nee
Verzekering afsluiten ja nee
Verzekeringspapieren opsturen nee ja
Afhandelen van schade en wijzigingen ja nee
Premie innen nee ja
Dragen schadelast nee ja

Autoverzekering vergelijken?

Vergelijk eenvoudig de autoverzekeringen van Voogd en Voogd en 120 andere autoverzekeringen bij Independer op premie, voorwaarden en dekking. Maar liefst 65% kan gemiddeld 237 euro besparen op autoverzekering door over te stappen!
Autoverzekering vergelijken
WUA Logo

Beste vergelijkingssite autoverzekering!

Independer werd in juli 2014 verkozen tot de beste vergelijkingssite autoverzekeringen!

Zij gingen je voor

Zoveel bezoekers regelden hun autoverzekering afgelopen maand via Independer:

Om je beter van dienst te zijn maakt Independer gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.