Op zoek naar een fysiotherapeut?

Hier vind je alle fysiotherapiepraktijken bij jou in de buurt!

Vind de beste fysiotherapiepraktijk

Zoek en vergelijk alle fysiotherapiepraktijken bij jou in de buurt.

Postcode of plaatsnaam
(bijv. "3563 HH" of "Amsterdam")
Kies therapie
Angela Hoogendoorn, Productmanager zorgkwaliteit

Tegenwoordig kun je zonder verwijzing naar de fysiotherapeut. Maar er zijn veel (verschillende) fysiotherapeuten. Hoe vind je dan de juiste therapeut voor jouw situatie? Wij helpen je met het vergelijken van alle fysiotherapiepraktijken. Zo ontdek je gemakkelijk welke fysiotherapeut het best bij jou past.

Hoe werkt het?
Jouw voordelen
 • Een volledig aanbod van alle fysiotherapiepraktijken in Nederland
 • Patiëntenreviews
 • Uitgebreide informatie per fysiotherapiepraktijk
Lees meer

Fysiotherapie | Laatste nieuws


Meer nieuws over fysiotherapie

Fysiotherapie | Forum

 • Plus praktijk 09-01-2014
  Beste Martin, Het klopt dat Achmea mede-aandeelhouder is, maar wij blijven nog steeds onafhankelijk werken en vergelijken. Hier kan je meer lezen over onze onafhankelijkheid: [url:2cbphn26]http://www.independer.nl/algemeen/info/meer-over-independer/onafhankelijkheid.aspx. Dus mochten wij ooit gaan besluiten om toch het Plus-praktijk keurmerk van Achmea te gaan tonen  Lees verder
 • Plus praktijk 07-01-2014
  Maar jullie zijn toch van Achmea? en jullie laten toch niet alle producten die er op de markt zijn zien?  Lees verder
 • Plus praktijk 08-08-2013
  Beste Martin, Het Pluspraktijk label is van Achmea. En ook in onze zorgvergelijkingen willen wij onafhankelijk blijven. Daarom lijkt het ons niet verstandig om een keurmerk te tonen dat door een verzekeraar is opgezet te tonen. Vriendelijke groet, Angela Hoogendoorn  Lees verder

Naar fysiotherapie forum

Al meer dan 600 bezoekers deelden hun ervaring met een fysiotherapiepraktijk op Independer

Hieronder zie je een aantal willekeurige ervaringen met een fysiotherapiepraktijk. Ben je op zoek naar alle reviews van één bepaalde praktijk? Vul dan hierboven de plaats of postcode in en vind de fysiotherapeut die je zoekt. Wil je gelijk zelf een ervaring met een praktijk achterlaten, dan kan dat ook.

vrijdag 25 juli 20149,8"Zeer specialistisch op kniegebied!"
zondag 27 juli 201410,0"Na een lange zoektocht om van mijn schouderklachten af te komen ben ik op aanrader van een vriend bij Niels de Stürler onder behandeling gekomen. Door de diverse specialisaties ..."
maandag 28 juli 201410,0"Hij geeft deskundig advies en weet ook snel een oplossing te vinden. Altijd bereikbaar en zeer flexibel in zijn planning. Als mensen om mij heen op zoek zijn naar een fysio raad..."

Alles over het vergelijken van fysiotherapie

Voor bijna elke aandoening kun je terecht bij een speciale fysiotherapeut. Er bestaan daarom veel verschillende soorten fysiotherapie. Tegenwoordig kun je zonder verwijzingen van de huisarts naar de fysiotherapeut. Het kan daarom best lastig zijn een fysiotherapeut te vinden die goed past bij jouw persoonlijke situatie. Wie helpt jou dan een goede fysiotherapeut in de buurt te vinden?

Op Independer kun je alle fysiotherapiepraktijken van Nederland vergelijken. Wij hebben belangrijke gegevens zoals soorten therapie en medewerkers per praktijk voor je verzameld. Daarnaast hebben duizenden bezoekers een review gegeven over hun fysiotherapeut. Op basis hiervan heeft elke praktijk een klantcijfer gekregen. Kies de juiste therapie en vind de beste fysiotherapeut voor jouw situatie.  

Kwaliteit van fysiotherapie

Independer gelooft dat het verzamelen en tonen van patiëntervaringen helpt de kwaliteit van fysiotherapeuten te verbeteren. Daarom kan je op Independer jouw ervaring met een fysiotherapeut achterlaten. Hiermee help je andere bezoekers een goede keus te maken. En hopen we dat fysiotherapeuten deze reviews gebruiken om de kwaliteit van hun geleverde zorg te verbeteren.

Zonder verwijzing naar de fysiotherapeut

Je kunt tegenwoordig rechtstreeks naar de fysiotherapeut. Je hebt dus geen verwijsbriefje meer nodig van de huisarts. Dat heeft voordelen. Zo kun je gelijk naar de specialist, zonder dat je eerst een afspraak bij je huisarts moet maken. De fysiotherapeut voert allereerst een ‘screening’ uit. Hierbij wordt bekeken of fysiotherapie voor jou de juiste behandeling is. En welke soort fysiotherapie je nodig hebt. Je kan hierna direct starten met de therapie.

Het is verstandig je huisarts te laten weten dat je fysiotherapie krijgt. Zo is je huisarts altijd op de hoogte van je gezondheid.

Check ook of de fysiotherapeut van je keuze afspraken heeft met je zorgverzekeraar. Zo weet je precies wat je vergoed krijgt vanuit je zorgverzekering en kom je niet voor financiële verrassingen te staan.

HKZ-keurmerk

Naast de reviews van consumenten tonen we ook of een praktijk het HKZ-keurmerk heeft. Het HKZ-keurmerk geeft aan dat de fysiotherapiepraktijk aan alle voorwaarden voldoet om goede zorg te kunnen leveren. In de loop van 2013 komen er meer gegevens over de kwaliteit van fysiotherapeuten beschikbaar. Deze zullen we dan ook in onze vergelijking tonen.

Welke therapie heb je nodig?

Er zijn verschillende soorten fysiotherapie. Welke fysiotherapie jij nodig hebt is afhankelijk van jouw situatie en eventuele aandoening. Wij hebben de volgende therapieën in onze vergelijking opgenomen:

Meer informatie

Independer vindt het belangrijk dat jij eerlijke informatie krijgt. Via ons weblog en forum proberen wij onze bezoekers altijd van actuele informatie rondom fysiotherapie te voorzien. Heb je een vraag voor ons? Stel deze via ons forum. Of kijk eens bij de veelgestelde vragen.

Op zoek naar alle vergoedingen van fysiotherapie voor 2013? Bekijk ons overzicht vergoedingen fysiotherapie per zorgverzekeraar.

Waarom fysiotherapiepraktijken vergelijken bij Independer?

Independer vergelijkt al ruim 11 jaar financiële producten. Ook op het gebied van zorg helpen wij je nu de beste keuze te maken. Bij ons kan je alle fysiotherapiepraktijken vergelijken. Welke praktijken zitten bij jou in de buurt en welke zorg bieden ze? Wij vertellen het je. Op Independer vind je:

 • Het volledige aanbod van alle fysiotherapiepraktijken in Nederland
 • Reviews van patiënten
 • Uitgebreide informatie per praktijk

Vergelijk alle fysiotherapiepraktijken

Bij Independer kun je alle fysiotherapiepraktijken vergelijken. Er zijn veel verschillende fysiotherapeuten voor verschillende aandachtsgebieden. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een sportfysiotherapeut? Of heb je manuele therapie nodig? Kies wat voor jou belangrijk is en zie gelijk welke praktijken bij jouw wensen aansluiten. Wij vergelijken fysiotherapiepraktijken op basis van reviews van patiënten. Daarnaast verzamelen wij ook belangrijke informatie over de praktijk. Zo krijg je een goed totaalbeeld en wordt kiezen een stuk gemakkelijker.

Voor fysiotherapiepraktijken

Independer doet zijn uiterste best om van alle fysiotherapiepraktijken de juiste en meest uitgebreide informatie te tonen. Staat jouw praktijk er niet bij, wil je informatie toevoegen of zijn de getoonde gegevens onjuist? Dan kan je dit altijd aanpassen. Zorg ervoor dat jouw praktijkinformatie zo volledig mogelijk is. Op die manier kun je beter gevonden worden in de zorgzoeker.

Door te zorgen dat veel patiënten een review achterlaten kan je je als zorginstelling onderscheiden van andere ziekenhuizen of klinieken. Je kan hiervoor de gratis wachtkamerkaartjes bij ons bestellen. Ook kan je een reactie plaatsen bij een review over jouw praktijk. Zo kan je gelijk reageren op de mening van je patiënten.  

Reviews van patiënten

Vele patiënten deelden hun ervaringen door hun fysiotherapeuten te beoordelen. Deze beoordeling bestaat uit twee onderdelen. Een gemiddeld cijfer voor  verschillende onderwerpen en een geschreven review over de persoonlijke ervaring met de fysiotherapeut.

Wil je zelf ook een review achterlaten? Dat kan. Vul hierboven  je postcode of plaatsnaam en eventueel therapie in en vind de juiste praktijk. Of geef gelijk een review over jouw praktijk.

Vergoedingen fysiotherapie

Als je ouder dan 18 jaar bent, wordt fysiotherapie maar beperkt vergoed vanuit de basisverzekering. Alleen verzekerden met een chronische ziekte krijgen vanaf de 21e behandeling de kosten vergoed. Als je een chronische aandoening hebt, kun je je aanvullend verzekeren voor de vergoeding van de eerste 20 behandelingen. Heb je geen chronische aandoening dan heb je voor fysiotherapie altijd een aanvullende zorgverzekering nodig. Anders moet je de kosten zelf betalen.

Een overzicht met vergoedingen van fysiotherapie per zorgverzekeraar vind je op onze vergoedingenpagina fysiotherapie.  

Ook belangrijk om te weten

Rol van MediQuest

MediQuest is onze partner als het gaat om het verzamelen, verrijken en beheren van alle informatie over de fysiotherapiepraktijken. Hiermee bedoelen we zowel de gegevens per praktijk als de beoordelingen van de klanten. Zo helpen zij inzicht te geven in het aanbod van fysiotherapiepraktijken en de kwaliteit hiervan. Mediquest is volledig onafhankelijk . Zij gaan uiterst zorgvuldig met de gegevens om en garanderen de bescherming van jouw persoonsgegevens.  

Mediquest

Mediquest levert alle gegevens van de fysiotherapiepraktijken. Zo maken zij de kwaliteit van fysiotherapie inzichtelijk.

Zij gingen je voor

Zoveel bezoekers hebben al een review geplaatst!

Geef ook je mening!

 

Om je beter van dienst te zijn maakt Independer gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.