REAAL
Hypotheek

 

REAAL Verzekeringen is een onderdeel van de SNS REAAL Groep. REAAL Verzekeringen verkoopt haar producten en diensten uitsluitend via het onafhankelijke intermediair. REAAL Verzekeringen heeft een compleet aanbod van verzekeringen, waaronder autoverzekeringen, woonverzekeringen en overlijdensrisicoverzekeringen, voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Het heeft vijf vestigingen: in Utrecht, Alkmaar, Rotterdam, Zoetermeer en Assen. De wortels van REAAL Verzekeringen liggen bij verzekeraars, die begin vorige eeuw werden opgericht: De Centrale (1904) en Concordia (1907).
Eind 2009 besloot de Raad van Bestuur van SNS REAAL om een focus aan te brengen in het aantal merken. REAAL wordt het brede merk voor hypotheken, bancaire, levens- en schadeverzekeringen. Producten worden alleen via financieel adviseurs verkocht. DBV Verzekeringen wordt opgenomen in REAAL en Zwitserleven wordt het merk voor de pensioenmarkt.

Uitvaartverzekering vergelijken?

Vergelijk eenvoudig de uitvaartverzekeringen van REAAL verzekeringen en andere uitvaartverzekeringen bij Independer op premie, voorwaarden en dekking.
Uitvaartverzekering vergelijken

Keurmerk Klantgericht Verzekeren
  REAAL voldoet aan de kwaliteitscriteria van het Keurmerk Klantgericht Verzekeren. Met dit keurmerk wordt de kwaliteit van dienstverlening door verzekeraars voor de consument zichtbaar en controleerbaar gemaakt. Voor meer informatie, zie http://www.keurmerkverzekeraars.nl.


Reaal verkoopt overlijdensrisicoverzekeringen, autoverzekeringen, hypotheken, lijfrentes, reisverzekeringen, woonverzekeringen, uitvaartverzekeringen en biedt ook spaarrekeningen aan.

Reviews

25% beveelt REAAL aan.

REAAL scoort gemiddeld een 6,5. Dit is het gemiddelde uit 4 beoordelingen van REAAL klanten. Daarvan hebben 3 klanten ook nog een toelichting gegeven over REAAL door middel van een review.

Beoordelingen gemaakt door klanten REAAL

Deze beoordelingen zijn van klanten die bij REAAL een hypotheek hebben afgesloten REAAL heeft deze klanten gevraagd een oordeel achter te laten op de site van Independer.

4 reviews
Zeer goed
1
Goed
1
Matig
1
Slecht
0
Zeer slecht
1
Totaal score
6,5
Snelheid offerte
6,6
Duidelijkheid offerte
6,6
Service
6,3


 
 

Laatste 4 reviews hypotheek van REAAL

"Alles was snel en duidelijk geregeld. Prima service"
22 februari 2014 | Anoniem


Vond u deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Score
10,0
Snelheid offerte
10,0
Duidelijkheid offerte
10,0
Service
10,0


"zou nooit meer een huis kopen"
21 februari 2014 | jacobs

Lang wachten op akkoord hypotheek’) en verkeerde afsluiting waar ik de rekening kan betalen. fouten gemaakt en ik kan betalen verschrikelijk echt waar, maanden te veel betaald aan hypotheek , en als je vraag voor terug betaling lossen zij van dat geld de hypotheek af.

Vond u deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Score
1,0
Snelheid offerte
1,0
Duidelijkheid offerte
1,0
Service
1,0


06 mei 2013 | Anoniem

Deze reviewer heeft een score gegeven, maar geen toelichting geschreven.
Score
5,5
Snelheid offerte
7,8
Duidelijkheid offerte
5,5
Service
3,3


"Oplichters zijn het"
02 mei 2013 | Arjan Moerman

Ik heb een aflossingsvrije hypotheek bij dbv afgesloten met variabele rente die is overgenomen door Reaal en sindsdien betaal ik rond de 3.7 % rente terwijl je dat ook al voor 5 jr. kan afsluiten tegen die rente. Reaal bied mij voor 5 jaar 5.6 % rente aan. Belachelijk. Ze rekenen er gewoon op dat je niet overstapt want dat kost ook weer een paar duizend. Ik ben nu flink aan het aflossen zodat ik over een jaar of 10 van ze af ben. Arjan Moerman

Vond u deze review nuttig? Ja (2) | Nee (2)
Score
7,0
Snelheid offerte
5,5
Duidelijkheid offerte
7,8
Service
7,8
Laatste nieuws hypotheek

Bekijk hieronder het laatste nieuws over hypotheken.

  • Independer houdt 1 minuut stilte voor slachtoffers vliegramp Oekraïne 23-07-2014
    Nederland rouwt vandaag om de slachtoffers van de vliegtuigcrash in Oekraïne. 23 juli 2014 is uitgeroepen tot een dag van nationale rouw. Ook de medewerkers van Independer leven uiteraard mee met de nabestaanden van de slachtoffers. Wij zullen, net als de Lees verder
  • Independer biedt filtering op bank- en webcamadvies voor hypotheek 15-07-2014
    Bezoekers van de hypotheekadviesvergelijker van Independer kunnen vanaf vandaag betere voorselecties maken bij vergelijkingen van adviseurs. Mensen die een breed hypotheekaanbod willen kunnen nu kiezen om bank- en verzekeringsadviseurs vooraf weg te filteren uit hun zoekresultaat. Ook kan de bezoeker Lees verder
  • Serviceabonnement niet altijd nodig 24-06-2014
    Vroeger betaalde je je financieel adviseur door middel van provisie. De kosten voor het advies zaten verwerkt in het product wat je afsloot. Het kon dus  gebeuren dat jij een product geadviseerd kreeg wat  misschien niet het beste voor jou Lees verder
Wat regelt Independer voor jou?

Als je voor REAAL kiest, leiden we je door naar onze module ‘Zoek Hypotheekadviseur’. Hier kun je op basis van klantwaarderingen de beste hypotheekadviseur bij jou in de buurt vinden.

 

Wat kun je van REAAL verwachten?

Via een hypotheekadviseur sluit je je hypotheek rechtstreeks af bij  REAAL . REAAL handelt alle zaken rondom de hypotheek met jou af.

Wie doet wat?

Independer

Hypotheekadviseur

Hypotheekverstrekker

Hypotheekrentes vergelijken

ja

ja

nee

Hypotheekadvies

nee

ja

nee

Hypotheek afsluiten

nee

ja

ja

Afhandelen van je hypotheekdossier

nee

ja

nee

Rente en premies innen

nee

nee

ja

Informatie geven over je hypotheek

nee

ja

ja

Hypotheek vergelijken?

Independer vergelijkt ruim 400 hypotheken. Welke hypotheek past bij jouw situatie?

Hypotheek vergelijken
 
rapport

Gesprek gehad met een adviseur?

Kijk of je goed bent geadviseerd en ontvang direct het gratis adviesrapport.

Vergelijken heeft zin

Zoveel bezoekers vergeleken afgelopen week alle hypotheken op Independer:

Om je beter van dienst te zijn maakt Independer gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.