Klantenservice Lenen

Wij vinden het belangrijk dat je goed, snel en klantgericht wordt geholpen als je vragen of hulp nodig hebt. Daarom hebben wij een eigen klantenservice. Onze medewerkers zijn allemaal intern opgeleid en beschikken over een grote kennis van alle producten die je op onze site aantreft. Wij zijn je graag van dienst.

Heb je een vraag?

Heb je een vraag over een lening? Dan is het handig om eerst bij veelgestelde vragen over lenen te kijken. Mogelijk staat het antwoord op je vraag er al tussen.

Telefoon

Kom je er niet uit? Dan kun je ons gerust bellen. Wij zijn te bereiken op 035 - 626 57 80 van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 21:00 uur en zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur. Je kunt je vraag natuurlijk ook per e-mail stellen.

Stel je vraag op ons forum

Stel je vraag op ons Independer Forum en wissel ook je ervaringen over verzekeraars en producten uit met andere consumenten. Je kunt natuurlijk ook discussiĆ«ren over verschillende onderwerpen.

Twitter

Altijd als eerste op de hoogte van het laatste nieuws van Independer? Volg ons op Twitter om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

Facebook & Google+

Benieuwd naar de mensen achter Independer? Neem een kijkje achter de schermen en word onze fan op Facebook of volg ons op Google+. Heb je een vraag of een suggestie? Die kun je hier natuurlijk ook stellen: we helpen je graag verder!

Onze social media kanalen

Hier vind je een overzicht van alle kanalen waar je Independer kunt vinden.

WUA Logo

Independer beste vergelijker!

WUA beoordeelde Independer wederom als beste vergelijkingssite voor leningen.

Vergelijken heeft zin

Duizenden bezoekers zochten en vonden afgelopen maand de goedkoopste lening!

Om je beter van dienst te zijn maakt Independer gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.