Uitvaartverzekering vergelijken?

Vind snel de beste verzekering voor begrafenis of crematie!

Uitvaartverzekeringen vergelijken

Verzekerd bedrag
(bijv. 4.000)

Verzekerd bedrag

Welk bedrag je moet verzekeren is lastig te zeggen. Het is onder andere afhankelijk van hoe uitgebreid je je uitvaart wenst.

De vuistregel is dat een eenvoudige uitvaart € 4.000 kost, dat een gemiddelde uitvaart zo'n € 7.000 kost en dat een luxe uitvaart ongeveer € 10.000 kost.

Geboortedatum
(bijv. 27-06-1970)
Wil je gezinsleden toevoegen?

Wil je gezinsleden toevoegen?

Wil je niet alleen voor jezelf een uitvaartverzekering afsluiten maar ook voor je partner en kind of kinderden? Dan kun je dat hier aangeven.

Goed om te weten: kinderen onder de 18 jaar zijn vaak gratis meeverzekerd.

Alles over het regelen van je uitvaartverzekering

Met een uitvaartverzekering kunnen de kosten voor een uitvaart betaald worden. Je laat je nabestaanden dan niet achter met de hoge kosten voor je begrafenis of crematie. Je betaalt premie en als je dood gaat wordt een afgesproken bedrag uitgekeerd waarmee je uitvaart betaald kan worden.

Een uitvaartverzekering afsluiten is zeker niet altijd nodig. Je begrafenis of crematie kan bijvoorbeeld van spaargeld betaald worden. Veel mensen vinden het echter moeilijk om consequent te sparen. En ook als je wel goed kunt sparen, biedt een uitvaartverzekering voordelen. Met een uitvaartverzekering weet je vanaf de eerste dag zeker dat je uitvaart wordt betaald. Op Independer kun je uitvaartverzekeringen vergelijken. Maar je beslist vervolgens helemaal zelf of je zo’n verzekering wel of niet afsluit. Dat is altijd een persoonlijke keuze.

Uitvaartverzekering vergelijken: zo werkt het

Er zijn verschillende soorten uitvaartverzekeringen en aanbieders van uitvaartverzekeringen. Independer helpt je uitvaartverzekering vergelijken zodat je snel de beste en voordeligste uitvaartverzekering vindt voor jouw persoonlijke situatie. Zonder dat je er zelf veel tijd aan kwijt bent. Na het invullen van maar een paar vragen zie je direct wat voor jouw de beste deals zijn.

Wil je er wat verder in duiken? Dan kun je ook de andere uitvaartverzekeringen bekijken. Of er een paar naast elkaar zetten. Heb je een keuze gemaakt? Dan kun je via Independer gemakkelijk doorklikken naar de site van de aanbieder. En daar direct je verzekering afsluiten. Binnen 10 minuten heb je een goede uitvaartverzekering gevonden!

Uitvaartverzekering afsluiten

Je uitvaartverzekering afsluiten kan via Independer heel eenvoudig en vaak direct online. Zo kun je je uitvaartverzekering heel gemakkelijk en snel geregeld hebben, en toch een goede vergelijking maken tussen verschillende uitvaartverzekeringen. Wil je eerst nog wat meer informatie voordat je een uitvaartverzekering afsluit? Dan kun je terecht op onze informatiepagina uitvaartverzekeringen.

Begrafeniskosten: wat kost mijn uitvaart?

De kosten voor een uitvaart zijn gemiddeld zo’n € 7.000,-. Een bedrag dat niet iedereen zomaar achter de hand heeft. Een eenvoudige uitvaart kan goedkoper zijn, maar de totale kosten zijn altijd afhankelijk van de persoonlijke wensen. Grafkosten of bijzondere wensen kunnen een uitvaart weer veel duurder maken. Iedereen heeft andere wensen voor zijn of haar uitvaart. Wil je inschatten wat een uitvaart kost met jouw wensen? Kijk dan eens bij onze uitvaartkostencalculator.

Soorten uitvaartverzekeringen

Het is wel goed om na te denken wat voor soort uitvaartverzekering je wilt. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een naturapakket-uitvaartverzekering, een kapitaal-uitvaartverzekering, een naturasommen-uitvaartverzekering of een combinatie-uitvaartverzekering. Allemaal hebben ze hun eigen voor- en nadelen. Een andere naam voor uitvaartverzekering is begrafenisverzekering.

Ga je je uitvaartverzekering vergelijken? Dan zie je in het zoekresultaat van Independer alleen kapitaal-uitvaartverzekeringen en naturasommen-uitvaartverzekeringen. Apart daarvan tonen we je, als dat in jouw situatie van toepassing is, een overzicht van naturapakket-uitvaartverzekeringen.

Wij staan voor je klaar

Independer hecht veel waarde aan een uitstekende klantenservice. Daarom hebben we al onze medewerkers zelf opgeleid. Heb je hulp nodig, bijvoorbeeld bij het vergelijken van je uitvaartverzekering? Dan kun je altijd bij ons terecht. Je krijgt dan direct iemand van Independer aan de lijn en geen medewerker van een zogenaamd callcenter. En klanten waarderen dat: twee van de drie klanten geven ons een 9 of een 10 nadat ze via Independer een uitvaartverzekering hebben afgesloten. Neem contact op met onze klantenservice of bekijk online de meest gestelde vragen over uitvaartzekeringen.

Joop Cohen, Manager Levensverzekeringen

Ons team van experts helpt je de beste deals voor je uitvaartverzekering te vinden en de juiste keuze te maken. Al meer dan 10.000 consumenten hebben hun uitvaartverzekering online geregeld via Independer. Ontdek nu zelf hoe makkelijk en snel je geld kunt besparen.Je voordelen
  • Meest complete vergelijking
  • Vergelijking op prijs en kwaliteit
  • Duidelijk en transparant
  • Eigen klantenservice
Lees meer

Waarom Independer?

Wil je een uitvaartverzekering afsluiten? Op Independer vind je snel de beste deals voor jouw persoonlijke situatie. Wij vergelijken binnen een paar minuten meer dan 10 uitvaartverzekeringen voor je. Vervolgens kun je op de site van de aanbieder de uitvaartverzekering direct online afsluiten.

Bij Independer vind je:

  • De meest complete vergelijking
  • Een vergelijking op prijs en kwaliteit
  • Een duidelijk en transparant overzicht
  • Altijd hulp van onze eigen klantenservice

Meest complete vergelijking

Independer heeft de meest uitgebreide online vergelijking van uitvaartverzekeringen in Nederland. Meer dan 10 verzekeringen van verschillende aanbieders kun je direct met elkaar vergelijken. Hierdoor vind je snel jouw beste deal.

Duidelijk en transparant overzicht

Als je bij Independer uitvaartverzekeringen vergelijkt zie je in één oogopslag wat voor jou de beste deal is. Maar natuurlijk kun je ook bekijken welke andere verzekeringen we hebben vergeleken. En kun je van al die verzekeringen de belangrijkste productkenmerken zien én naast elkaar zetten. Natuurlijk zie je ook direct wat je premie gaat worden. Vind je de mening van andere klanten belangrijk? Dan kun je ook die gemakkelijk terugvinden!

Vergelijking op prijs en kwaliteit

Een uitvaartverzekering kent veel verschillende productkenmerken die heel bepalend kunnen zijn voor je keuze. Wij zetten een groot aantal belangrijke productkenmerken overzichtelijk voor je op een rij, zodat je niet alleen op prijs maar ook op inhoud kunt vergelijken.

Eigen klantenservice

Independer hecht veel waarde aan een uitstekende klantenservice. Daarom hebben we al onze medewerkers zelf opgeleid. Heb je hulp nodig, bijvoorbeeld bij het vergelijken van je uitvaartverzekering? Dan kun je altijd bij ons terecht. Je krijgt dan direct iemand van Independer aan de lijn en geen medewerker van een zogenaamd callcenter. Neem contact op met onze klantenservice of bekijk online de meest gestelde vragen over uitvaartzekeringen.

Uitvaartverzekering | Laatste nieuws

Dierbare overleden: wat nu?

12-08-2014

Wanneer een dierbare overlijdt ga je een zware tijd tegemoet. Maar ook een tijd waarin je heel veel moet regelen. Natuurlijk de uitvaart, maar ook zaken rondom de woning, bezittingen, en administratie van de overledene. Als je de uitvaart gaat regelen, Lees verder

Independer houdt 1 minuut stilte voor slachtoffers vliegramp Oekraïne

23-07-2014

Nederland rouwt vandaag om de slachtoffers van de vliegtuigcrash in Oekraïne. 23 juli 2014 is uitgeroepen tot een dag van nationale rouw. Ook de medewerkers van Independer leven uiteraard mee met de nabestaanden van de slachtoffers. Wij zullen, net als de Lees verder

Keren levensverzekeraars uit na euthanasie?

24-06-2014

Bij euthanasie is er geen sprake van een natuurlijk overlijden. Heeft dit gevolgen voor de uitkering van bijvoorbeeld een overlijdensrisicoverzekering of een uitvaartverzekering? Wij leggen je het je graag uit. Een uitvaartverzekering en overlijdensrisicoverzekering zijn beide levensverzekeringen. Deze verzekeringen keren uit Lees verder


Meer nieuws over uitvaartverzekering

Uitvaartverzekering | Forum

oplichtersbende

13-06-2014

Pas op ga niet met deze oplichtersbende in zee..... Je kunt serieus beter je geld zelf sparen dan hier onderbrengen. Er blijft het grootste deel van je ingelegde bedrag aan de strijkstok hangen, men schroomt een leugentje meer of minder niet  Lees verder

opzegkosten

20-04-2014

Het provisieverbod is helaas niet of nauwelijks door de overheid onder de aandacht van de Nederlandse consument gebracht. Een Postbus 51-spotje in 2013 was klaarblijkelijk teveel gevraagd. Daardoor weten veel mensen nog erg weinig over de nieuwe beloningsregels. Er is geen  Lees verder

Vraag of opmerking over uitvaartverzekering van Ardanta?

20-04-2014

Een uitvaartverzekering is niet altijd afkoopbaar. Of de polis afgekocht kan worden hangt vooral af van: 1. de uitvaartverzekeraar 2. de polisvoorwaarden 3. hoe lang de verzekering loopt Als een uitvaartverzekering niet afgekocht kan worden, dan kan deze meestal premievrij gemaakt worden. Dit betekent  Lees verder


Naar het uitvaartverzekering forum
WUA Logo

Independer beste vergelijker!

In mei 2012 bleek Independer de beste vergelijkingssite voor uitvaartverzekeringen!

Zij gingen je voor

Zoveel bezoekers vonden afgelopen maand via Independer een uitvaartverzekering

Om je beter van dienst te zijn maakt Independer gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.