Zorgverzekering
Aevitae

Ben je op zoek naar een zorgverzekering van Aevitae? Hier vind je meer informatie over zorgverzekeringen van Aevitae. Als Aevitae informatie heeft aangeleverd bij Independer.nl om in de vergelijking opgenomen te worden, vind je hieronder alle zorgverzekeringen die Aevitae heeft.Je kunt dan ook per zorgverzekering meer informatie vinden, zoals onder welke verzekeraar de zorgverzekering valt, en wat de kwaliteit van het product is.Ben je benieuwd naar ervaringen van andere klanten met een zorgverzekering van Aevitae? Dan kun je hieronder zien of er reviews beschikbaar zijn over deze zorgverzekeraar.

Reviews


Reviews: 69% beveelt Aevitae aan.

Aevitae scoort gemiddeld een 7,7. Dit is het gemiddelde uit 1148 beoordelingen van Independer klanten. Daarvan hebben 777 klanten ook nog een toelichting gegeven over Aevitae door middel van een review.

Beoordelingen gemaakt door klanten Independer

Dit zijn beoordelingen van klanten die via Independer bij Aevitae een zorgverzekering hebben afgesloten. Independer heeft deze klanten gevraagd een oordeel achter te laten op de site van Independer.

1148 reviews
Zeer goed
565
Goed
524
Matig
41
Slecht
15
Zeer slecht
3
Totaal score
7,7
Afsluitproces
7,8
Prijs-kwaliteitverhouding
7,6
Klantenservice
7,6
Declaraties
7,9
Lees de 1148 zorgverzekering reviews van Aevitae

Laatste 3 reviews zorgverzekering van Aevitae

"prima"
26 november 2014 | Anoniem
Score:7,7
Prima verzekering, informatie op internet zou makkelijker moeten zijn. Soms wel zoeken waar iets staat.
Vond u deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Deze review is geschreven een jaar na afsluiten van de verzekering. 
"brede vergoeding voor een redelijke prijs"
24 november 2014 | Y.E. Taal
Score:7,6
Ivm diverse chronische aandoeningen is het elk jaar weer een hele puzzel om voor zo min mogelijk wel zoveel mogelik aan vergoeding te krijgen. Ondanks dat ik aevitae niet kende sprong deze eruit qua vergoeding. Denk aan fysio, alternatief en beweegzorg. Zeker aan te raden. Voor 2015 heb ik nog niet gepuzzelt dus of ik weer voor aevitae ga weet ik nog niet.
Vond u deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Deze review is geschreven een jaar na afsluiten van de verzekering. 
"heel tevreden"
24 november 2014 | Anoniem
Score:8,0
Vond u deze review nuttig? Ja (1) | Nee (0)
Deze review is geschreven een jaar na afsluiten van de verzekering. 
Lees de 1148 zorgverzekering reviews van Aevitae

Laatste forumberichten over Aevitae zorgverzekering

Heb je een vraag over je zorgverzekering of wil je je ervaring delen? Neem dan een kijkje op ons forum zorgverzekeringen. Je kunt hier uiteenlopende onderwerpen vinden over zorgverzekeraars, ervaringen met zorgverzekeringen of andere zaken op het gebied van zorgverzekeringen. Je kunt natuurlijk ook zelf een onderwerp plaatsen. We beantwoorden je vraag altijd.

Uw vraag of opmerkingen over zorgverzekering Aevitae

24-09-2014

Ik vind het opmerkelijk dat veel mensen denken dat ze "lid zijn van aevitae". Aevitae is geen zorgverzekeraar maar een " volmachtdrager". Zie deze link: http://www.aevitae.com/consumenten/prod ... erzekering. Aevitae biedt verzekeringen aan van de zorgverzekeraars VGZ, Avero Achmea. en van  Lees verder

Uw vraag of opmerkingen over zorgverzekering Aevitae

03-07-2014

Beste Dries, Wat vervelend dat jullie deze ervaring met Aevitae hebben. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat u steeds beloofd wordt teruggebeld te worden en dat er dan niets gebeurd. Het is ook zeker niet de bedoeling dat u onvriendelijk  Lees verder

Uw vraag of opmerkingen over zorgverzekering Aevitae

02-07-2014

Independer was geweldig met bemiddelen en ging allemaal gesmeerd. en in eerste instantie Aevitae ook. Mijn partner en ik beide chronisch ziek moeten € 360.00 betalen. Is veel maar wat doe je eraan. Ik bel voor ons allebei....hoe moeilijk kan het zijn.  Lees verder

Laatste nieuws zorgverzekeringen

Op zoek naar het laatste nieuws? Op ons weblog vind je al het laatste nieuws rond zorgverzekeringen op een rijtje. Je vindt hier ook meer informatie zoals de wijzigingen voor 2012, ervaringen van andere consumenten en premie-overzichten.

Zorgverzekering 2015: bij welke zorgverleners kan ik terecht met mijn polis?

27-11-2014

Of je in 2015 met jouw zorgverzekering in alle ziekenhuizen, klinieken en fysiotherapiepraktijken de volledige behandeling vergoed krijgt, hangt af van jouw zorgpolis. Heb je een restitutiepolis? Dan heb je vrije zorgkeuze en kun je zelf bepalen waar jij behandeld Lees verder

Omroep Friesland over Zorgverzekering 2015

27-11-2014

Sharon Gerritsen van Independer was woensdagavond te gast in het programma Bynt van Omroep Friesland. Er werd gesproken over de zorgverzekering in 2015. Wat is er veranderd ten opzichte van dit jaar en waar moet je op letten? https://vimeo.com/112993024 Lees verder

Zorgverzekering 2015: wanneer kun je precies overstappen?

25-11-2014

Overstappen van zorgverzekering kan t/m 31 januari 2015. Wanneer je overstapt voor 1 januari, wordt je oude zorgverzekering automatisch opgezegd. In onderstaande afbeelding zie je precies tot wanneer je kunt overstappen en bepaalde wijzigingen kunt doorgeven. Overstappen van zorgverzekering? Doe dat Lees verder

Wat regelt Independer voor jou?

Deze zorgverzekering kun je bij Independer vergelijken en direct afsluiten. Nadat je deze hebt afgesloten sturen wij jouw gegevens door naar Aevitae .
Als je vragen hebt over je zorgverzekering of wijzigingen wilt doorgeven, kun je daarvoor terecht bij Independer. Wij handelen dit als tussenpersoon voor je af met de zorgverzekeraar.

Wat kun je van  Aevitae verwachten?

Zodra Aevitae jouw gegevens heeft ontvangen, sturen ze de polis en zorgpas naar je op. De premie betaal je rechtstreeks aan Aevitae . Ook alle declaraties dien je in bij Aevitae .

Wie doet wat voor jou? Independer Verzekeraar
Verzekeringen vergelijken ja nee
Verzekering afsluiten ja nee
Verzekeringspapieren opsturen nee ja
Afhandelen van wijzigingen ja nee
Afhandelen van declaraties nee ja
Premie innen nee ja

Zorgverzekering vergelijken?

Vergelijk eenvoudig de zorgverzekeringen van Aevitae en bijna 900 andere zorgverzekeringen bij Independer op premie, voorwaarden en dekking en vind ook voor 2014 de zorgverzekering die het beste bij jou past!
Zorgverzekering vergelijken
WUA Logo

Beste vergelijkingssite zorgverzekering!

In november 2013 werd Independer aangewezen als beste vergelijkingssite zorgverzekeringen!

Zij gingen je voor

Zoveel bezoekers zochten afgelopen maand naar een zorgverzekering bij ons 

Om je beter van dienst te zijn maakt Independer gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.