Zorgverzekering
Anderzorg

Anderzorg is de prijsvechter van Menzis, de op twee na grootste zorgverzekeraar van Nederland. Anderzorg biedt de verzekeringen uitsluitend aan via internet. AnderZorg verzekert ziektekosten. AnderZorg heeft een bedrijf voor basisverzekeringen en een bedrijf voor aanvullende verzekeringen. Ben je op zoek naar een zorgverzekering van AnderZorg? Hier vind je meer informatie over zorgverzekeringen van AnderZorg. Als AnderZorg informatie heeft aangeleverd bij Independer.nl om in de vergelijking opgenomen te worden, vind je hieronder alle zorgverzekeringen die AnderZorg heeft.Je kunt dan ook per zorgverzekering meer informatie vinden, zoals onder welke verzekeraar de zorgverzekering valt, en wat de kwaliteit van het product is.Ben je benieuwd naar ervaringen van andere klanten met een zorgverzekering van AnderZorg? Dan kun je hieronder zien of er reviews beschikbaar zijn over deze zorgverzekeraar.

Reviews


Reviews: 75% beveelt Anderzorg aan.

Anderzorg scoort gemiddeld een 7,7. Dit is het gemiddelde uit 1074 beoordelingen van Independer klanten. Daarvan hebben 725 klanten ook nog een toelichting gegeven over Anderzorg door middel van een review.

Beoordelingen gemaakt door klanten Independer

Dit zijn beoordelingen van klanten die via Independer bij Anderzorg een zorgverzekering hebben afgesloten. Independer heeft deze klanten gevraagd een oordeel achter te laten op de site van Independer.

1074 reviews
Zeer goed
608
Goed
397
Matig
44
Slecht
10
Zeer slecht
8
Totaal score
7,7
Afsluitproces
7,9
Prijs-kwaliteitverhouding
7,9
Klantenservice
7,4
Declaraties
7,7
Lees de 1074 zorgverzekering reviews van Anderzorg

Laatste 3 reviews zorgverzekering van Anderzorg

26 november 2014 | Anoniem
Score:7,7
Deze reviewer heeft een score gegeven, maar geen toelichting geschreven.
Deze review is geschreven na ontvangst van de polis.
"Blij met vergoeding alternatieve geneeswijze"
23 november 2014 | Anoniem
Score:9,7
Dit was in 2014 de voordeligste keuze als het gaat om de vergoeding van alternatieve geneeswijze: 80% per behandeling met max 400 euro in totaal per jaar ipv bij andere verzekeraars: max vergoeding per behandeling (vaak 40 euro).
Vond u deze review nuttig? Ja (2) | Nee (1)
Deze review is geschreven een jaar na afsluiten van de verzekering. 
"Goed"
15 november 2014 | Anoniem
Score:7,5
Vond u deze review nuttig? Ja (1) | Nee (11)
Deze review is geschreven een jaar na afsluiten van de verzekering. 
Lees de 1074 zorgverzekering reviews van Anderzorg

Laatste forumberichten over Anderzorg zorgverzekering

Heb je een vraag over je zorgverzekering of wil je je ervaring delen? Neem dan een kijkje op ons forum zorgverzekeringen. Je kunt hier uiteenlopende onderwerpen vinden over zorgverzekeraars, ervaringen met zorgverzekeringen of andere zaken op het gebied van zorgverzekeringen. Je kunt natuurlijk ook zelf een onderwerp plaatsen. We beantwoorden je vraag altijd.

Verzekeringsbewijs zorgverzekering Noord-Amerika

11-07-2014

PS Voor de volledigheid: het moet dus een reisverzekering zijn Inclusief de module medische kosten en deze reisverzekering moet werelddekking hebben. Eventueel is een doorlopende reisverzekering goedkoper. U kunt deze naderhand misschien naar een goedkopere variant omzetten ( misschien pas na  Lees verder

Verzekeringsbewijs zorgverzekering Noord-Amerika

11-07-2014

Ik wil als niet belanghebbende benadrukken dat het afsluiten van een reisverzekering met werelddekking heel belangrijk is! Als u met de gezondheidszorg in de VS te maken zou krijgen dan is ook het verschil tussen het NL-tarief en het VS-tarief  Lees verder

Verzekeringsbewijs zorgverzekering Noord-Amerika

26-06-2014

Beste meneer en mevrouw Oomens, Er bestaat geen World Health Insurance Card. Ook heeft Anderzorg voor jullie geen Engelse verklaring van de zorgverzekering. Vanuit de basisverzekering worden medische kosten vergoed tegen Nederlands tarief. Omdat medische kosten in Amerika veel hoger  Lees verder

Laatste nieuws zorgverzekeringen

Op zoek naar het laatste nieuws? Op ons weblog vind je al het laatste nieuws rond zorgverzekeringen op een rijtje. Je vindt hier ook meer informatie zoals de wijzigingen voor 2012, ervaringen van andere consumenten en premie-overzichten.

Zorgverzekering 2015 en zorgtoeslag: hoe werkt dat?

28-11-2014

Als je 18 jaar of ouder bent heb je misschien recht op zorgtoeslag. Zorgtoeslag is bedoeld om mensen met lage inkomens in staat te stellen een goede zorgverzekering af te sluiten. Dus hoe hoger jouw inkomen, hoe lager de zorgtoeslag. Lees verder

Vrije ziekenhuiskeuze is Nederlander geld waard

28-11-2014

Verreweg de meeste mensen willen zelf kiezen in welk ziekenhuis zij worden behandeld. Bovendien weten mensen dat er kwaliteitsverschillen zijn tussen zorginstellingen. Recent onderzoek van Independer, uitgevoerd door TNS NIPO, wijst uit dat 80% van de Nederlanders vrije ziekenhuiskeuze belangrijk Lees verder

Zorgverzekering: word je altijd geaccepteerd?

28-11-2014

Als je een zorgverzekering afsluit, zijn zorgverzekeraars verplicht om je te accepteren voor de basisverzekering. Het maakt dus niet uit hoe oud of gezond je bent. Dit heet ook wel acceptatieplicht. Voor de aanvullende verzekeringen mogen zorgverzekeraars jou wel weigeren. Lees verder

Wat regelt Independer voor jou?

Deze zorgverzekering kun je bij Independer vergelijken en direct afsluiten. Nadat je je zorgverzekering hebt afgesloten op de site van Independer, sturen wij jouw gegevens door naar Anderzorg .

Wat kun je van Anderzorg verwachten?

Zodra Anderzorg jouw gegevens heeft ontvangen, sturen ze de polis en zorgpas naar je op. De premie betaal je rechtstreeks aan Anderzorg . Met alle vragen over jouw zorgverzekering, zoals bijvoorbeeld een declaratie of een wijziging, kun je terecht bij Anderzorg .

Wie doet wat voor jou? Independer Verzekeraar
Verzekeringen vergelijken ja nee
Verzekering afsluiten ja nee
Verzekeringspapieren versturen nee ja
Afhandelen van wijzigingen nee ja
Afhandelen van declaraties nee ja
Premie innen nee ja

Zorgverzekering vergelijken?

Vergelijk eenvoudig de zorgverzekeringen van Anderzorg en bijna 900 andere zorgverzekeringen bij Independer op premie, voorwaarden en dekking en vind ook voor 2014 de zorgverzekering die het beste bij jou past!
Zorgverzekering vergelijken
WUA Logo

Beste vergelijkingssite zorgverzekering!

In november 2013 werd Independer aangewezen als beste vergelijkingssite zorgverzekeringen!

Zij gingen je voor

Zoveel bezoekers zochten afgelopen maand naar een zorgverzekering bij ons 

Om je beter van dienst te zijn maakt Independer gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.