Zorgverzekering
Anderzorg

Anderzorg is de prijsvechter van Menzis, de op twee na grootste zorgverzekeraar van Nederland. Anderzorg biedt de verzekeringen uitsluitend aan via internet. Anderzorg verzekert ziektekosten. Anderzorg heeft een bedrijf voor basisverzekeringen en een bedrijf voor aanvullende verzekeringen. Ben je op zoek naar een zorgverzekering van Anderzorg? Hier vind je meer informatie over zorgverzekeringen van Anderzorg. Als Anderzorg informatie heeft aangeleverd bij Independer.nl om in de vergelijking opgenomen te worden, vind je hieronder alle zorgverzekeringen die Anderzorg heeft.Je kunt dan ook per zorgverzekering meer informatie vinden, zoals onder welke verzekeraar de zorgverzekering valt, en wat de kwaliteit van het product is.Ben je benieuwd naar ervaringen van andere klanten met een zorgverzekering van Anderzorg? Dan kun je hieronder zien of er reviews beschikbaar zijn over deze zorgverzekeraar.

Reviews


Reviews: 75% beveelt Anderzorg aan.

Anderzorg scoort gemiddeld een 7,8. Dit is het gemiddelde uit 1142 beoordelingen van Independer klanten. Daarvan hebben 769 klanten ook nog een toelichting gegeven over Anderzorg door middel van een review.

Beoordelingen gemaakt door klanten Independer

Dit zijn beoordelingen van klanten die via Independer bij Anderzorg een zorgverzekering hebben afgesloten. Independer heeft deze klanten gevraagd een oordeel achter te laten op de site van Independer.

1142 reviews
Zeer goed
645
Goed
422
Matig
46
Slecht
13
Zeer slecht
9
Totaal score
7,8
Afsluitproces
7,9
Prijs-kwaliteitverhouding
7,9
Klantenservice
7,5
Declaraties
7,7
Lees de 1142 zorgverzekering reviews van Anderzorg

Laatste 3 reviews zorgverzekering van Anderzorg

"Good for money"
13 augustus 2015 | Anoniem
Score:7,5
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Deze review is geschreven een jaar na afsluiten van de verzekering. 
"Simple, snel en overzichtelijk"
07 augustus 2015 | Anoniem
Score:8,2
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Deze review is geschreven na ontvangst van de polis.
"Slecht slecht slecht"
04 augustus 2015 | R.R.T. Enzer
Score:1,0
Ik heb mij aangemeld om in te schrijven. krijg 10 dagen geen reactie. Geef het aan bij independer. Krijg gewoon weer geen reactie. Slecht,slecht,slecht. En dan wel een mail versturen met een klanttevredenheidsonderzoek. Ik zou zeggen, zoek het uit!
Vond je deze review nuttig? Ja (1) | Nee (0)
Deze review is geschreven na ontvangst van de polis.
Lees de 1142 zorgverzekering reviews van Anderzorg

Laatste forumberichten over Anderzorg zorgverzekering

Heb je een vraag over je zorgverzekering of wil je je ervaring delen? Neem dan een kijkje op ons forum zorgverzekeringen. Je kunt hier uiteenlopende onderwerpen vinden over zorgverzekeraars, ervaringen met zorgverzekeringen of andere zaken op het gebied van zorgverzekeringen. Je kunt natuurlijk ook zelf een onderwerp plaatsen. We beantwoorden je vraag altijd.

Verplicht Anderzorg extra te financieren?

01-04-2015

Hier nog een acceptgiro gebruiker. Al klant toen jullie nog Het Anker heetten, dus min 30 jr! Het enige bericht hierover was dat Anderzorg voortaan steeds meer digitaal zou gaan. Verder geen info. Heb gereageerd via Fb na ontvangst vd digitale  Lees verder

Verplicht Anderzorg extra te financieren?

31-03-2015

Anderzorg toont weinig begrip en vindt dat ze zelf alles goed hebben gedaan. Maar ik vind dat ze iedereen een brief hadden moeten sturen. Want als mensen dit niet weten, dan betalen ze niet, omdat ze blijven wachten op de  Lees verder

Verplicht Anderzorg extra te financieren?

31-03-2015

Beste Ano, Ik kan me uw reactie goed voorstellen als u onze e-mail in de periode van 7 tot 17 februari 2015 gemist heeft. Hierin hebben we aangegeven dat er vanaf de premie van maart 2015 € 1,50 extra  Lees verder

Laatste nieuws zorgverzekeringen

Op zoek naar het laatste nieuws? Op ons weblog vind je al het laatste nieuws rond zorgverzekeringen op een rijtje. Je vindt hier ook meer informatie zoals de wijzigingen voor 2012, ervaringen van andere consumenten en premie-overzichten.

Prijzen ziekenhuisbehandelingen moeten openbaar worden

02-09-2015

Nederlandse ziekenhuizen en zorgverzekeraars moeten hun prijslijsten openbaar maken. Tenminste, als het aan Open State Foundation ligt. Deze non-profit organisatie van oud-Tweede Kamerlid Arjan El-Fassed zet zich in voor transparantie in onder meer de Nederlandse gezondheidszorg. Na meerdere afgewezen verzoeken Lees verder

Eigen risico zorgverzekering 2008-2016: wat is de ontwikkeling?

01-09-2015

Afgelopen weekend werd bekend dat de premie en het eigen risico van de zorgverzekering 2016 iets stijgen. Het eigen risico is in 2008 ingevoerd en is sindsdien ieder jaar gestegen. Independer zette op een rijtje hoe het eigen risico zich in Lees verder

Premie zorgverzekering 2016 iets omhoog

31-08-2015

De premie voor de zorgverzekering in 2016 stijgt met 7 euro. Gemiddeld betaal je volgend jaar dan 103 euro per maand. Ook het eigen risico gaat iets omhoog, van 375 naar 385 euro. Dat staat in de plannen die op Lees verder

Wat regelt Independer voor jou?

Deze zorgverzekering kun je bij Independer vergelijken en direct afsluiten. Nadat je je zorgverzekering hebt afgesloten op de site van Independer, sturen wij jouw gegevens door naar Anderzorg.

Wat kun je van Anderzorg verwachten?

Zodra Anderzorg jouw gegevens heeft ontvangen, sturen ze de polis en zorgpas naar je op. De premie betaal je rechtstreeks aan Anderzorg. Met alle vragen over jouw zorgverzekering, zoals bijvoorbeeld een declaratie of een wijziging, kun je terecht bij Anderzorg.

Wie doet wat voor jou? Independer Verzekeraar
Verzekeringen vergelijken ja nee
Verzekering afsluiten ja nee
Verzekeringspapieren versturen nee ja
Afhandelen van wijzigingen nee ja
Afhandelen van declaraties nee ja
Premie innen nee ja

Zorgverzekering 2015 vergelijken?

Vergelijk eenvoudig de zorgverzekeringen van Anderzorg en bijna 900 andere zorgverzekeringen bij Independer op premie, voorwaarden en dekking en vind ook voor 2015 de zorgverzekering die het beste bij jou past!
Zorgverzekering 2015 vergelijken
WUA Logo

Beste vergelijkingssite zorgverzekering!

In november 2013 werd Independer aangewezen als beste vergelijkingssite zorgverzekeringen!

Zij gingen je voor

Zoveel bezoekers zochten afgelopen maand naar een zorgverzekering bij ons 

Om je beter van dienst te zijn maakt Independer gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.