Zorgverzekering
De Amersfoortse

Ben je op zoek naar een zorgverzekering van De Amersfoortse? Hier vind je meer informatie over zorgverzekeringen van De Amersfoortse. Als De Amersfoortse informatie heeft aangeleverd bij Independer.nl om in de vergelijking opgenomen te worden, vind je hieronder alle zorgverzekeringen die De Amersfoortse heeft.Je kunt dan ook per zorgverzekering meer informatie vinden, zoals onder welke verzekeraar de zorgverzekering valt, en wat de kwaliteit van het product is.Ben je benieuwd naar ervaringen van andere klanten met een zorgverzekering van De Amersfoortse? Dan kun je hieronder zien of er reviews beschikbaar zijn over deze zorgverzekeraar.

Reviews


59% beveelt De Amersfoortse aan.

De Amersfoortse scoort gemiddeld een 7,5. Dit is het gemiddelde uit 341 beoordelingen van Independer klanten. Daarvan hebben 216 klanten ook nog een toelichting gegeven over De Amersfoortse door middel van een review.

Beoordelingen gemaakt door klanten Independer

Dit zijn beoordelingen van klanten die via Independer bij De Amersfoortse een zorgverzekering hebben afgesloten. Independer heeft deze klanten gevraagd een oordeel achter te laten op de site van Independer.

341 reviews
Zeer goed
118
Goed
186
Matig
33
Slecht
2
Zeer slecht
1
Totaal score
7,5
Afsluitproces
7,5
Prijs-kwaliteitverhouding
7,3
Klantenservice
7,6
Declaraties
7,6
Lees de 341 zorgverzekering reviews van De Amersfoortse

Laatste 3 reviews zorgverzekering van De Amersfoortse

"ben tevreden"
09 september 2014 | Anoniem
Score:7,7
ik ben blij dat ik bij hun verzekerd ben omdat deze de enige was/is die zonder voorwaarden mij als zwaar lichamelijk gehandicapte wil verzekeren. er is 1 nadeel je moet er opletten wanneer men je de rekeningen stuurt(van je eigen risico) en men gaat er van uit dat je alles per computer wil/kan doen maar dan moet je er wel 1 hebben!
Vond u deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Deze review is geschreven een jaar na afsluiten van de verzekering. 
"TEVREDEN"
09 september 2014 | Anoniem
Score:7,4
Nergens problemen mee PRIMA
Vond u deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Deze review is geschreven een jaar na afsluiten van de verzekering. 
"maakt goede indruk"
07 maart 2014 | C. de Beer
Score:7,3
een ding wat wel echt vervelend was: op 25 januari beweerde de apotheek dat ik niet verzekerd was, dat gaf de vecozo check aan. ik was wel uitgeschreven bij oude, maar nog niet bij nieuwe verzekering ingeschreven. dat is irritant, want dit geeft rompslomp, ik moet medicijnen zelf betalen en maar weer terug zien te krijgen bij asr.
Vond u deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Deze review is geschreven na ontvangst van de polis.
Lees de 341 zorgverzekering reviews van De Amersfoortse

Laatste forumberichten over De Amersfoortse zorgverzekering

Heb je een vraag over je zorgverzekering of wil je je ervaring delen? Neem dan een kijkje op ons forum zorgverzekeringen. Je kunt hier uiteenlopende onderwerpen vinden over zorgverzekeraars, ervaringen met zorgverzekeringen of andere zaken op het gebied van zorgverzekeringen. Je kunt natuurlijk ook zelf een onderwerp plaatsen. We beantwoorden je vraag altijd.

Declareren De Amersfoortse zorgverzekering

12-05-2014

Dat klopt, u kunt inderdaad online bij De Amersfoorste ook uw declaraties indienen. U kunt inloggen met DigiD om vervolgens een nota in te dienen.  Lees verder

Declareren De Amersfoortse zorgverzekering

11-05-2014

In "mijndeamersgoortse" is het toch ook mogelijk om een rekening te declareren?  Lees verder

Declareren De Amersfoortse zorgverzekering

09-05-2014

Declaraties kunnen naar: Amersfoortse Verzekeringen Stadsring 15 Postbus 42 3800 AA Amersfoort  Lees verder

Laatste nieuws zorgverzekeringen

Op zoek naar het laatste nieuws? Op ons weblog vind je al het laatste nieuws rond zorgverzekeringen op een rijtje. Je vindt hier ook meer informatie zoals de wijzigingen voor 2012, ervaringen van andere consumenten en premie-overzichten.

DSW houdt premie zorgverzekering 2015 gelijk

23-09-2014

De eerste premie voor de zorgverzekering 2015 is bekend: zorgverzekeraar DSW maakte vanmorgen de premie bekend. DSW houdt de premie voor 2015 gelijk aan dit jaar en daarmee blijft deze 95 euro per maand (bij een vrijwillig eigen risico van Lees verder

Basisverzekering 2015: wat zijn de wijzigingen?

16-09-2014

Vandaag heeft het kabinet de plannen voor 2015 bekendgemaakt. Aan de basisverzekering heeft het kabinet niet veel gewijzigd.  Hieronder zie je wat er wel verandert aan de basisverzekering: De premie voor de zorgverzekering stijgt met bijna 10 euro per maand. Het eigen risico Lees verder

Eigen risico 2015 basisverzekering naar 375 euro

16-09-2014

Op Prinsjesdag heeft het kabinet alle plannen voor 2015 bekendgemaakt. Komend jaar verandert er niet veel aan je zorgverzekering. De basisverzekering 2015 wijzigt op een paar punten. Een van die wijzigingen is de verhoging van het eigen risico van 360 Lees verder

Wat regelt Independer voor jou?

Deze zorgverzekering kun je bij Independer vergelijken en direct afsluiten. Nadat je deze hebt afgesloten sturen wij jouw gegevens door naar De Amersfoortse .
Als je vragen hebt over je zorgverzekering of wijzigingen wilt doorgeven, kun je daarvoor terecht bij Independer. Wij handelen dit als tussenpersoon voor je af met de zorgverzekeraar.

Wat kun je van  De Amersfoortse verwachten?

Zodra De Amersfoortse jouw gegevens heeft ontvangen, sturen ze de polis en zorgpas naar je op. De premie betaal je rechtstreeks aan De Amersfoortse . Ook alle declaraties dien je in bij De Amersfoortse .

Wie doet wat voor jou? Independer Verzekeraar
Verzekeringen vergelijken ja nee
Verzekering afsluiten ja nee
Verzekeringspapieren opsturen nee ja
Afhandelen van wijzigingen ja nee
Afhandelen van declaraties nee ja
Premie innen nee ja

Zorgverzekering vergelijken?

Vergelijk eenvoudig de zorgverzekeringen van De Amersfoortse en bijna 900 andere zorgverzekeringen bij Independer op premie, voorwaarden en dekking en vind ook voor 2014 de zorgverzekering die het beste bij jou past!
Zorgverzekering vergelijken
WUA Logo

Beste vergelijkingssite zorgverzekering!

In november 2013 werd Independer aangewezen als beste vergelijkingssite zorgverzekeringen!

Zij gingen je voor

Zoveel bezoekers zochten afgelopen maand naar een zorgverzekering bij ons 

Om je beter van dienst te zijn maakt Independer gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.