Zorgverzekering
Ditzo

Ditzo is een nieuwe internetverzekeraar. Ditzo doet zo veel mogelijk via internet en valt onder ASR Nederland. ASR Nederland is een van de grootste verzekeraars in Nederland met de merken ASR Verzekeringen, Ardanta, De Amersfoortse, Europeesche Verzekeringen, Falcon Leven en Ditzo.

Reviews


75% beveelt Ditzo aan.

Ditzo scoort gemiddeld een 7,7. Dit is het gemiddelde uit 2846 beoordelingen van Independer klanten. Daarvan hebben 1877 klanten ook nog een toelichting gegeven over Ditzo door middel van een review.

Beoordelingen gemaakt door klanten Independer

Dit zijn beoordelingen van klanten die via Independer bij Ditzo een zorgverzekering hebben afgesloten. Independer heeft deze klanten gevraagd een oordeel achter te laten op de site van Independer.

2846 reviews
Zeer goed
1636
Goed
994
Matig
130
Slecht
45
Zeer slecht
25
Totaal score
7,7
Afsluitproces
7,9
Prijs-kwaliteitverhouding
7,8
Klantenservice
7,6
Declaraties
7,6
Lees de 2846 zorgverzekering reviews van Ditzo

Laatste 3 reviews zorgverzekering van Ditzo

"Insurance wizard oversimplified."
13 augustus 2014 | Anoniem
Score:5,5
I was not asked about all extra insurances. Would have chosen for additional coverage for eye care, which I can now only claim from the next quarter on. Therefore the wizard is a bit oversimplified.
Vond u deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Deze review is geschreven na ontvangst van de polis.
"great"
04 augustus 2014 | C.E. Lloyd
Score:8,9
happy with it
Vond u deze review nuttig? Ja (0) | Nee (1)
Deze review is geschreven na ontvangst van de polis.
"Still Waiting for Feedback from Insurance."
04 augustus 2014 | L. manuel Ventura
Score:6,9
I think Independer gives a very good service, but in my personal case I've applied to an Health Insurence and I haven't received any feedback from that Insurance till now. Now I'm not sure if my application was successfull or the Insurence that I selected is really bad giving feedback.
Vond u deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Deze review is geschreven na ontvangst van de polis.
Lees de 2846 zorgverzekering reviews van Ditzo

Laatste nieuws zorgverzekeringen

Op zoek naar het laatste nieuws? Op ons weblog vind je al het laatste nieuws rond zorgverzekeringen op een rijtje. Je vindt hier ook meer informatie zoals de wijzigingen voor 2012, ervaringen van andere consumenten en premie-overzichten.

Zorgkosten verzekeren van een privékliniek in het buitenland

14-08-2012

Als je tijdens de vakantie ziek wordt dan kan het zijn dat je naar een privékliniek wordt gebracht. De zorg is dan beter, maar de kosten kunnen in een privékliniek hoger zijn in Nederland. Sommige mensen twijfelen dan onder welke Lees verder

Zorgverzekering en je baby

14-08-2012

Een pasgeboren baby moet je bij veel instanties aanmelden. Ook voor je zorgverzekering is het verplicht dat je het kind binnen vier maanden na de geboorte meeverzekert.  Meld je je baby te laat bij de zorgverzekeraar? Dan moeten je als Lees verder

Zorg belangrijk thema bij komende verkiezingen

08-08-2012

Op 12 september zijn de Tweede Kamerverkiezingen voor een nieuw kabinet. Het lijkt er op dat de kwaliteit en de betaalbaarheid van zorg de twee belangrijkste thema’s voor veel kiezers zullen zijn. EenVandaag heeft de leden van hun panel hier Lees verder

Wat regelt Independer voor jou?

Deze zorgverzekering kun je bij Independer vergelijken en direct afsluiten. Nadat je je zorgverzekering hebt afgesloten op de site van Independer, sturen wij jouw gegevens door naar Ditzo .

Wat kun je van Ditzo verwachten?

Zodra Ditzo jouw gegevens heeft ontvangen, sturen ze de polis en zorgpas naar je op. De premie betaal je rechtstreeks aan Ditzo . Met alle vragen over jouw zorgverzekering, zoals bijvoorbeeld een declaratie of een wijziging, kun je terecht bij Ditzo .

Wie doet wat voor jou? Independer Verzekeraar
Verzekeringen vergelijken ja nee
Verzekering afsluiten ja nee
Verzekeringspapieren versturen nee ja
Afhandelen van wijzigingen nee ja
Afhandelen van declaraties nee ja
Premie innen nee ja

Zorgverzekering vergelijken?

Vergelijk eenvoudig de zorgverzekeringen van Ditzo en bijna 900 andere zorgverzekeringen bij Independer op premie, voorwaarden en dekking en vind ook voor 2014 de zorgverzekering die het beste bij jou past!
Zorgverzekering vergelijken
WUA Logo

Beste vergelijkingssite zorgverzekering!

In november 2013 werd Independer aangewezen als beste vergelijkingssite zorgverzekeringen!

Zij gingen je voor

Zoveel bezoekers zochten afgelopen maand naar een zorgverzekering bij ons 

Om je beter van dienst te zijn maakt Independer gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.