Zorgverzekering
FBTO

Ben je op zoek naar een zorgverzekering van FBTO? Hier vind je meer informatie over zorgverzekeringen van FBTO. Als FBTO informatie heeft aangeleverd bij Independer.nl om in de vergelijking opgenomen te worden, vind je hieronder alle zorgverzekeringen die FBTO heeft.Je kunt dan ook per zorgverzekering meer informatie vinden, zoals onder welke verzekeraar de zorgverzekering valt, en wat de kwaliteit van het product is.Ben je benieuwd naar ervaringen van andere klanten met een zorgverzekering van FBTO? Dan kun je hieronder zien of er reviews beschikbaar zijn over deze zorgverzekeraar.

Reviews


Reviews: 66% beveelt FBTO aan.

FBTO scoort gemiddeld een 7,5. Dit is het gemiddelde uit 299 beoordelingen van Independer klanten. Daarvan hebben 180 klanten ook nog een toelichting gegeven over FBTO door middel van een review.

Beoordelingen gemaakt door klanten Independer

Dit zijn beoordelingen van klanten die via Independer bij FBTO een zorgverzekering hebben afgesloten. Independer heeft deze klanten gevraagd een oordeel achter te laten op de site van Independer.

299 reviews
Zeer goed
136
Goed
137
Matig
18
Slecht
5
Zeer slecht
2
Totaal score
7,5
Afsluitproces
7,7
Prijs-kwaliteitverhouding
7,4
Klantenservice
7,5
Declaraties
7,3
Lees de 299 zorgverzekering reviews van FBTO

Laatste 3 reviews zorgverzekering van FBTO

31 oktober 2014 | L. van der Bijsterveld
Score:8,2
Deze reviewer heeft een score gegeven, maar geen toelichting geschreven.
Deze review is geschreven een jaar na afsluiten van de verzekering. 
"prima zorgverzekering!"
30 oktober 2014 | C.G.F. Ruiter-Zwijnenberg
Score:8,4
nadeel met declaratie's indienen via de app, dat ging bij mij niet goed, terwijl alles goed gebeurd was....kreeg dus geen uitbetaling, uiteindelijk toch via formulier moeten declareren. Wat is juist echt super vind is dat mijn zoontje op zijn verjaardag een kaart kreeg met kaarsjes erbij, super gewoon, wel jammer dat mijn andere zoontje er geen kreeg, maar goed dat is een kleinigheid, toch waarderen mensen zulke kleine dingen heel erg, dus ga daaer mee door zou ik zeggen.
Vond u deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Deze review is geschreven een jaar na afsluiten van de verzekering. 
"verkeerde informatie, geen declaraties mogelijk"
30 oktober 2014 | W. Adelaar
Score:3,6
tel nagevraagd, verz. afgesloten, maar naderhand kon ik toch geen manuele therapie vergoeding krijgen. ook de module is een groot vraagteken. achteraf valt het onder fysio, en niet onder alternatief, die wel had afgesloten. bij de modeule alternatief schijnt nog een module te zitten fysio, heel jammer en onduidelijk.
Vond u deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Deze review is geschreven een jaar na afsluiten van de verzekering. 
Lees de 299 zorgverzekering reviews van FBTO

Laatste forumberichten over FBTO zorgverzekering

Heb je een vraag over je zorgverzekering of wil je je ervaring delen? Neem dan een kijkje op ons forum zorgverzekeringen. Je kunt hier uiteenlopende onderwerpen vinden over zorgverzekeraars, ervaringen met zorgverzekeringen of andere zaken op het gebied van zorgverzekeringen. Je kunt natuurlijk ook zelf een onderwerp plaatsen. We beantwoorden je vraag altijd.

Klacht FBTO

29-10-2014

Beste mensen, Sluit nooit een zorgverzekering af bij FBTO, dit zijn echt onbehoorlijk mensen, heb je een klacht over een onterechte brief, gooien ze gewoon de telefoon er op. Zou het terecht zijn zou ik het me nog kunnen indenken maar  Lees verder

fbto oplichters

28-10-2014

kan ik volgend jaar niet overstappen omdat er nog een bedrag open staat. ik stap wel naar het hiernamaals.  Lees verder

fbto oplichters

28-10-2014

mij laatste geld gaan ze nu van mij afpakken. ik heb niets meer. wat onoverzichtelijk allemaal. je zou ze kapot schieten  Lees verder

Laatste nieuws zorgverzekeringen

Op zoek naar het laatste nieuws? Op ons weblog vind je al het laatste nieuws rond zorgverzekeringen op een rijtje. Je vindt hier ook meer informatie zoals de wijzigingen voor 2012, ervaringen van andere consumenten en premie-overzichten.

Patiënten beter op de hoogte van eHealth mogelijkheden zorgverlener

29-10-2014

Nederlandse patiënten zijn in vergelijking met vorig jaar bekender met de eHealth mogelijkheden bij hun zorgverleners. Hierbij kun je denken aan het stellen van vragen aan de dokter via de mail. Dit blijkt uit de eHealth-monitor onder panelleden van het NIVEL, Lees verder

Klantenservices zorgverzekeraars maken ook in 2014 veel fouten

28-10-2014

Ondanks dat de klantenservices van zorgverzekeraars snel zijn met het beantwoorden van vragen, is meer dan de helft van de antwoorden in 2014 nog steeds fout of onvolledig. Dit geldt voor zowel voor antwoorden per e-mail als per telefoon. Dit Lees verder

Vrije artsenkeuze zorgverzekering niet in strijd met Europees recht

27-10-2014

Eerder deze maand vroeg de Eerste Kamer advies aan de Raad van State over de vrije artsenkeuze. De wijziging van de zorgverzekeringswet zou namelijk mogelijk in strijd zijn met het Europees recht. Volgens de Volkskrant heeft de Raad van State inmiddels vastgesteld dat Lees verder

Wat regelt Independer voor jou?

Independer heeft alle zorgverzekeringen voor jou op een rij gezet. Als je voor FBTO kiest, leiden we je door naar de website van deze verzekeraar om de zorgverzekering af te sluiten.

Wat kun je van FBTO  verwachten?

Je sluit je zorgverzekering rechtstreeks af bij FBTO . Dat betekent dat zij alle verzekeringszaken met jou afhandelen.

Wie doet wat voor jou? Independer Verzekeraar
Verzekeringen vergelijken ja nee
Verzekering afsluiten nee ja
Verzekeringspapieren opsturen nee ja
Afhandelen van wijzigingen nee ja
Afhandelen van declaraties nee ja
Premie innen nee ja

Zorgverzekering vergelijken?

Vergelijk eenvoudig de zorgverzekeringen van FBTO en bijna 900 andere zorgverzekeringen bij Independer op premie, voorwaarden en dekking en vind ook voor 2014 de zorgverzekering die het beste bij jou past!
Zorgverzekering vergelijken
WUA Logo

Beste vergelijkingssite zorgverzekering!

In november 2013 werd Independer aangewezen als beste vergelijkingssite zorgverzekeringen!

Zij gingen je voor

Zoveel bezoekers zochten afgelopen maand naar een zorgverzekering bij ons 

Om je beter van dienst te zijn maakt Independer gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.