IZA Cura
Zorgverzekering

 

Vergelijk zorgverzekeringen 2014

Geboortedatum
(bijv. 15-01-1970)
Geslacht
Postcode
(bijv. 1234 AB)
Ben je student?
Gezinsleden meeverzekeren?
 
 

Informatie zorgverzekering IZA Cura


Wil je meer informatie over de zorgverzekeringen van IZA Cura? Hieronder vind je handige informatie over IZA Cura die we voor jou verzameld hebben.


Laatste forumberichten over IZA zorgverzekering


Heb je een vraag over je zorgverzekering of wil je je ervaring delen? Neem dan een kijkje op ons forum zorgverzekeringen. Je kunt hier uiteenlopende onderwerpen vinden over zorgverzekeraars, ervaringen met zorgverzekeringen of andere zaken op het gebied van zorgverzekeringen. Je kunt natuurlijk ook zelf een onderwerp plaatsen. We beantwoorden je vraag altijd.
Laatste nieuws zorgverzekeringen

Op zoek naar het laatste nieuws? Op ons weblog vind je al het laatste nieuws rond zorgverzekeringen op een rijtje. Je vindt hier ook meer informatie zoals de wijzigingen voor 2012, ervaringen van andere consumenten en premie-overzichten.

  • Aantal borstkankeroperaties zegt niets over kwaliteit 21-08-2014
    Het aantal borstkankeroperaties dat een ziekenhuis jaarlijks uitvoert, zegt niets over de kwaliteit van de geleverde zorg. Dit blijkt uit onderzoek van Sabine Siesling van de Universiteit Twente. Bij meer dan 75 operaties per jaar blijft de overlevingskans gelijk. Dit Lees verder
  • Wordt een ‘second opinion’ vergoed door je zorgverzekering? 19-08-2014
    Ben je niet zeker over de diagnose van een arts? Dan heb je altijd recht op de mening van een andere zorgverlener. Dit word ook wel een ‘second opinion’ genoemd. Een second opinion wordt vergoed door je zorgverzekering. Wat is een Lees verder
  • Zorgverzekeraars controleren meer en beter op fraude 11-08-2014
    Zorgverzekeraars hebben in 2013 voor miljoen euro ’s aan fraude opgespoord. Ze controleren betaalde declaraties bij zorgverzekeringen meer en beter. Dit komt uit een jaarlijks onderzoek van Zorgverzekeraars Nederland (ZN). Achteraf controleren van betaalde declaraties Over 2012 had de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) Lees verder
Independer samenwerkingsvorm

De samenwerkingsvorm is in dit geval helaas niet bekend.

Zorgverzekering vergelijken?

Helaas levert IZA Cura geen informatie aan Independer om in de vergelijking opgenomen te worden. Vergelijk eenvoudig bijna 900 andere zorgverzekeringen bij Independer op premie, voorwaarden en dekking en vind ook voor 2014 de zorgverzekering die het beste bij jou past!

Zorgverzekering vergelijken
 

Geen informatie aangeleverd door IZA Cura

IZA Cura heeft geen informatie aangeleverd bij Independer om in de vergelijking opgenomen te worden. Lees meer over het zoekresultaat van Independer.

WUA Logo

Beste vergelijkingssite zorgverzekering!

In november 2013 werd Independer aangewezen als beste vergelijkingssite zorgverzekeringen!

Zij gingen je voor

Zoveel bezoekers zochten afgelopen maand naar een zorgverzekering bij ons 

Om je beter van dienst te zijn maakt Independer gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.