Zorgverzekering
Kiemer Zorgverzekeraar

Kiemer is de digitale dochteronderneming van De Friesland Zorgverzekeraar. Kiemer profileert zich als eigentijdse en gedegen raadgever voor ouders. Kinderen staan centraal en Kiemer biedt daarom verschillende zorgverzekeringen speciaal gericht op kinderen.

Reviews


Reviews: 82% beveelt Kiemer Zorgverzekeraar aan.

Kiemer Zorgverzekeraar scoort gemiddeld een 8,0. Dit is het gemiddelde uit 728 beoordelingen van Independer klanten. Daarvan hebben 453 klanten ook nog een toelichting gegeven over Kiemer Zorgverzekeraar door middel van een review.

Beoordelingen gemaakt door klanten Independer

Dit zijn beoordelingen van klanten die via Independer bij Kiemer Zorgverzekeraar een zorgverzekering hebben afgesloten. Independer heeft deze klanten gevraagd een oordeel achter te laten op de site van Independer.

728 reviews
Zeer goed
471
Goed
236
Matig
11
Slecht
5
Zeer slecht
3
Totaal score
8,0
Afsluitproces
8,1
Prijs-kwaliteitverhouding
8,1
Klantenservice
8,2
Declaraties
7,7
Lees de 728 zorgverzekering reviews van Kiemer Zorgverzekeraar

Laatste 3 reviews zorgverzekering van Kiemer Zorgverzekeraar

"service top, overstappen goed geregeld"
26 januari 2015 | Anoniem
Score:8,5
Ik ben tot nu toe zeer tevreden met independer. Zij hebben mij geholpen met het maken van een keuze met betrekking tot het kiezen van een nieuwe zorgverzekeraar en het samenstellen van het pakket. Alles is zeer soepel en snel verlopen.
Vond u deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Deze review is geschreven na ontvangst van de polis.
""
26 januari 2015 | Anoniem
Score:6,8
Alles gaat langs elkaar heen, ik weet nog steds niet of we nou wel of niet verzekerd zijn bij kiemer, dit na minimaal 10 telefoontjes
Vond u deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Deze review is geschreven na ontvangst van de polis.
"Eenvoudige en snelle aanmelding. Van de zorgverzekeraar nog weinig vernomen."
21 januari 2015 | Anoniem
Score:6,8
Het aanmelden voor de zorgverzekering op 30 december was eenvoudig en snel geregeld. Al op 6 januari een mailtje van Kiemer dat mijn aanmelding ontvangen was. Daarna niets meer van Kiemer vernomen. Ik heb nog geen polisblad van Kiemer ontvangen.
Vond u deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Deze review is geschreven na ontvangst van de polis.
Lees de 728 zorgverzekering reviews van Kiemer Zorgverzekeraar

Laatste nieuws zorgverzekeringen

Op zoek naar het laatste nieuws? Op ons weblog vind je al het laatste nieuws rond zorgverzekeringen op een rijtje. Je vindt hier ook meer informatie zoals de wijzigingen voor 2012, ervaringen van andere consumenten en premie-overzichten.

Mogelijk hogere zorgpremie door twee nieuwe kankercentra

04-03-2015

Er komen mogelijk twee nieuwe kankercentra, die gespecialiseerd zijn in protonenbehandelingen. Dat hebben het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG) en de TU Delft aangekondigd. Uit berekeningen van Zilveren Kruis Achmea blijkt dat de bouw van deze nieuwe centra gevolgen kunnen Lees verder

Zorgverzekering: Deel jouw ervaring met de budgetpolis

04-03-2015

Een budgetpolis is een goedkope zorgverzekering waarmee je voor planbare zorg, zoals bijvoorbeeld een maagverkleining of staaroperatie, niet in alle ziekenhuizen terechtkunt. (Voor spoedeisende hulp mag je wel naar elk ziekenhuis). Niet iedereen met een budgetpolis weet dat. En dat Lees verder

Minister Schippers wil meer transparantie in de zorg 2015

03-03-2015

Als het aan minister Schippers van Volksgezondheid ligt, moet de informatie over kwaliteit in de zorg sterk worden verbeterd. Ze heeft dan ook 2015 tot ‘Het jaar van de transparantie’ uitgeroepen. Independer pleit al jaren voor meer transparantie in de Lees verder

Wat regelt Independer voor jou?

Deze zorgverzekering kun je bij Independer vergelijken en direct afsluiten. Nadat je je zorgverzekering hebt afgesloten op de site van Independer, sturen wij jouw gegevens door naar Kiemer Zorgverzekeraar.

Wat kun je van Kiemer Zorgverzekeraar verwachten?

Zodra Kiemer Zorgverzekeraar jouw gegevens heeft ontvangen, sturen ze de polis en zorgpas naar je op. De premie betaal je rechtstreeks aan Kiemer Zorgverzekeraar. Met alle vragen over jouw zorgverzekering, zoals bijvoorbeeld een declaratie of een wijziging, kun je terecht bij Kiemer Zorgverzekeraar.

Wie doet wat voor jou? Independer Verzekeraar
Verzekeringen vergelijken ja nee
Verzekering afsluiten ja nee
Verzekeringspapieren versturen nee ja
Afhandelen van wijzigingen nee ja
Afhandelen van declaraties nee ja
Premie innen nee ja

Zorgverzekering 2015 vergelijken?

Vergelijk eenvoudig de zorgverzekeringen van Kiemer Zorgverzekeraar en bijna 900 andere zorgverzekeringen bij Independer op premie, voorwaarden en dekking en vind ook voor 2015 de zorgverzekering die het beste bij jou past!
Zorgverzekering 2015 vergelijken
WUA Logo

Beste vergelijkingssite zorgverzekering!

In november 2013 werd Independer aangewezen als beste vergelijkingssite zorgverzekeringen!

Zij gingen je voor

Zoveel bezoekers zochten afgelopen maand naar een zorgverzekering bij ons 

Om je beter van dienst te zijn maakt Independer gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.