National Academic
Zorgverzekering

 

De Dordtse verzekeraar National Academic is november 1994 opgericht om hbo'ers, academici, middelbaar- en hoger personeel, een groep verzekerden die aanzienlijk minder schade claimt, een lagere en meer reële premie te kunnen bieden. National Academic is een belangrijke speler op het gebied van autoverzekeringen en zorgverzekeringen. Naast National Academic is er ook de Stichting National Academic. Deze stichting is bedoeld om de belangen te behartigen van hoogopgeleiden op het gebied van zorg, welzijn en gezondheid. Onder meer door discussies te voeren met de overheid en maatregelen van het kabinet op het gebied van zorg kritisch te beoordelen.

Stel je vraag over de National Academis zorgverzekeringen op ons forum.

Vergelijk zorgverzekeringen 2014

Geboortedatum
(bijv. 15-01-1970)
Geslacht
Postcode
(bijv. 1234 AB)
Ben je student?
Gezinsleden meeverzekeren?
 
 

Laatste nieuws zorgverzekeringen

Op zoek naar het laatste nieuws? Op ons weblog vind je al het laatste nieuws rond zorgverzekeringen op een rijtje. Je vindt hier ook meer informatie zoals de wijzigingen voor 2012, ervaringen van andere consumenten en premie-overzichten.

 

Zorgverzekering vergelijken?

Helaas levert National Academic geen informatie aan Independer om in de vergelijking opgenomen te worden. Vergelijk eenvoudig bijna 900 andere zorgverzekeringen bij Independer op premie, voorwaarden en dekking en vind ook voor 2014 de zorgverzekering die het beste bij jou past!

Zorgverzekering vergelijken
 

Geen informatie aangeleverd door National Academic

National Academic heeft geen informatie aangeleverd bij Independer om in de vergelijking opgenomen te worden. Lees meer over het zoekresultaat van Independer.

WUA Logo

Beste vergelijkingssite zorgverzekering!

In november 2013 werd Independer aangewezen als beste vergelijkingssite zorgverzekeringen!

Zij gingen je voor

Zoveel bezoekers zochten afgelopen maand naar een zorgverzekering bij ons 

Om je beter van dienst te zijn maakt Independer gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.