Zorgverzekering
OHRA

OHRA is al meer dan 80 jaar een Nederlandse verzekeringsmaatschappij die deel uitmaakt van de Delta Lloyd Groep. OHRA werd in 1925 opgericht, toen als 'de Onderlinge ziekteverzekering der Hoogere Rijks-Ambtenaren'. Momenteel heeft OHRA ruim 800.000 klanten. De klant kan bij OHRA rechtstreeks autoverzekeringen, zorgverzekeringen, reisverzekeringen, woonverzekeringen en financiƫle diensten afsluiten. Dit kan via de telefoon, internet en de post. Ben je op zoek naar een zorgverzekering van OHRA? Hier vind je meer informatie over zorgverzekeringen van OHRA. Als OHRA informatie heeft aangeleverd bij Independer.nl om in de vergelijking opgenomen te worden, vind je hieronder alle zorgverzekeringen die OHRA heeft.Je kunt dan ook per zorgverzekering meer informatie vinden, zoals onder welke verzekeraar de zorgverzekering valt, en wat de kwaliteit van het product is.Ben je benieuwd naar ervaringen van andere klanten met een zorgverzekering van OHRA? Dan kun je hieronder zien of er reviews beschikbaar zijn over deze zorgverzekeraar.

Reviews


Reviews: 77% beveelt OHRA aan.

OHRA scoort gemiddeld een 7,9. Dit is het gemiddelde uit 10360 beoordelingen van Independer klanten. Daarvan hebben 6476 klanten ook nog een toelichting gegeven over OHRA door middel van een review.

Beoordelingen gemaakt door klanten Independer

Dit zijn beoordelingen van klanten die via Independer bij OHRA een zorgverzekering hebben afgesloten. Independer heeft deze klanten gevraagd een oordeel achter te laten op de site van Independer.

10360 reviews
Zeer goed
6015
Goed
3929
Matig
285
Slecht
67
Zeer slecht
35
Totaal score
7,9
Afsluitproces
8,0
Prijs-kwaliteitverhouding
7,8
Klantenservice
7,8
Declaraties
7,9
Lees de 10360 zorgverzekering reviews van OHRA

Laatste 3 reviews zorgverzekering van OHRA

22 december 2014 | Anoniem
Score:8,3
Deze reviewer heeft een score gegeven, maar geen toelichting geschreven.
Deze review is geschreven een jaar na afsluiten van de verzekering. 
22 december 2014 | Anoniem
Score:8,3
Deze reviewer heeft een score gegeven, maar geen toelichting geschreven.
Deze review is geschreven na ontvangst van de polis.
21 december 2014 | Anoniem
Score:7,4
Deze reviewer heeft een score gegeven, maar geen toelichting geschreven.
Deze review is geschreven na ontvangst van de polis.
Lees de 10360 zorgverzekering reviews van OHRA

Laatste forumberichten over OHRA

Heb je een vraag over je zorgverzekering of wil je je ervaring delen? Neem dan een kijkje op ons forum zorgverzekeringen. Je kunt hier uiteenlopende onderwerpen vinden over zorgverzekeraars, ervaringen met zorgverzekeringen of andere zaken op het gebied van zorgverzekeringen. Je kunt natuurlijk ook zelf een onderwerp plaatsen. We beantwoorden je vraag altijd.

Zorgverzekering opzeggen met uitzondering van de Tandarts

02-12-2014

Vriendelijk bedankt voor deze spoedige reactie !  Lees verder

Zorgverzekering opzeggen met uitzondering van de Tandarts

02-12-2014

Bij sommige verzekeraars is het mogelijk om je aanvullende (tandarts) verzekering te behouden. Maar dit kan niet bij iedereen. Je kunt het bij de verzekeraar na te vragen. Ook hebben we een overzicht op ons weblog: http://weblog.independer.nl/zorgverzeke ... rzekering/  Lees verder

Zorgverzekering opzeggen met uitzondering van de Tandarts

01-12-2014

Ivm betere fysio dekking (en premie), overweeg ik om naar een andere verzekeraar over te stappen. Ik vraag me af of het mogelijk/toegestaan is om m'n huidige basisverzekering + aanvullend op te zeggen maar de tandartsverzekering WEL te behouden? M.vr.gr Madison  Lees verder

Laatste nieuws zorgverzekeringen

Op zoek naar het laatste nieuws? Op ons weblog vind je al het laatste nieuws rond zorgverzekeringen op een rijtje. Je vindt hier ook meer informatie zoals de wijzigingen voor 2012, ervaringen van andere consumenten en premie-overzichten.

Negen procent consumenten wil vergoeding zorgverzekering voor brillen en lenzen

22-12-2014

Voor de zorgverzekering 2015 is negen procent van de consumenten op zoek naar een aanvullende verzekering die de kosten voor een bril of lenzen vergoedt. Dat is iets minder dan een jaar geleden het geval was, toen tien procent hiervoor Lees verder

Last minute zorgverzekering afsluiten? Let op medische selectie

22-12-2014

Wisselen van zorgverzekeraar kan tot met 31 december. Veel mensen stellen het overstappen uit en beslissen op het laatste moment. Dat hoeft helemaal geen probleem te zijn, want via Independer is overstappen zo geregeld. Tenzij je een zorgverzekering kiest met Lees verder

Nieuw voorstel beperking vrije artsenkeuze: wat verandert er?

22-12-2014

Vorige week dinsdag heeft de Eerste Kamer het wetsvoorstel om per 1 januari 2016 de vrije artsenkeuze te beperken, afgewezen. Met de plannen om de vrije artsenkeuze te beperken, zouden zorgverzekeraars niet langer verplicht zijn om zorg te vergoeden van Lees verder

Wat regelt Independer voor jou?

Deze zorgverzekering kun je bij Independer vergelijken en direct afsluiten. Nadat je je zorgverzekering hebt afgesloten op de site van Independer, sturen wij jouw gegevens door naar OHRA.

Wat kun je van OHRA verwachten?

Zodra OHRA jouw gegevens heeft ontvangen, sturen ze de polis en zorgpas naar je op. De premie betaal je rechtstreeks aan OHRA. Met alle vragen over jouw zorgverzekering, zoals bijvoorbeeld een declaratie of een wijziging, kun je terecht bij OHRA.

Wie doet wat voor jou? Independer Verzekeraar
Verzekeringen vergelijken ja nee
Verzekering afsluiten ja nee
Verzekeringspapieren versturen nee ja
Afhandelen van wijzigingen nee ja
Afhandelen van declaraties nee ja
Premie innen nee ja

Zorgverzekering 2015 vergelijken?

Vergelijk eenvoudig de zorgverzekeringen van OHRA en bijna 900 andere zorgverzekeringen bij Independer op premie, voorwaarden en dekking en vind ook voor 2015 de zorgverzekering die het beste bij jou past!
Zorgverzekering 2015 vergelijken
WUA Logo

Beste vergelijkingssite zorgverzekering!

In november 2013 werd Independer aangewezen als beste vergelijkingssite zorgverzekeringen!

Zij gingen je voor

Zoveel bezoekers zochten afgelopen maand naar een zorgverzekering bij ons 

Om je beter van dienst te zijn maakt Independer gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.