Zorgverzekering
OHRA

Ben je op zoek naar een zorgverzekering van OHRA? Hier vind je meer informatie over zorgverzekeringen van OHRA. Als OHRA informatie heeft aangeleverd bij Independer.nl om in de vergelijking opgenomen te worden, vind je hieronder alle zorgverzekeringen die OHRA heeft.Je kunt dan ook per zorgverzekering meer informatie vinden, zoals onder welke verzekeraar de zorgverzekering valt, en wat de kwaliteit van het product is.Ben je benieuwd naar ervaringen van andere klanten met een zorgverzekering van OHRA? Dan kun je hieronder zien of er reviews beschikbaar zijn over deze zorgverzekeraar.

Reviews


Reviews: 77% beveelt OHRA aan.

OHRA scoort gemiddeld een 7,9. Dit is het gemiddelde uit 10152 beoordelingen van Independer klanten. Daarvan hebben 6344 klanten ook nog een toelichting gegeven over OHRA door middel van een review.

Beoordelingen gemaakt door klanten Independer

Dit zijn beoordelingen van klanten die via Independer bij OHRA een zorgverzekering hebben afgesloten. Independer heeft deze klanten gevraagd een oordeel achter te laten op de site van Independer.

10152 reviews
Zeer goed
5888
Goed
3852
Matig
283
Slecht
67
Zeer slecht
33
Totaal score
7,9
Afsluitproces
8,0
Prijs-kwaliteitverhouding
7,8
Klantenservice
7,8
Declaraties
7,9
Lees de 10152 zorgverzekering reviews van OHRA

Laatste 3 reviews zorgverzekering van OHRA

"Goede duidelijke toelichtingen"
23 november 2014 | D.E.T. van Huis
Score:8,0
Declaraties, vergoedingen, veranderingen... Alles wordt heel duidelijk gecommuniceerd.
Vond u deze review nuttig? Ja (3) | Nee (0)
Deze review is geschreven een jaar na afsluiten van de verzekering. 
"Afsluiten en niet meer aan denken"
21 november 2014 | Anoniem
Score:8,3
Ik heb de Ohra verzekering via Independer afgesloten omdat het mij een goede verzekering leek, en het afsluiten via Independer makkelijk en goedkoper was. Verder heb ik er (gelukkig) niet meer naar omgekeken. Ik ben dus tevreden, maar vind het wel jammer dat het geprivatiseerde zorg(verzekering)stelsel zo onzettend bureaucratisch en duur is geworden.
Vond u deze review nuttig? Ja (2) | Nee (0)
Deze review is geschreven een jaar na afsluiten van de verzekering. 
14 november 2014 | Anoniem
Score:8,3
Deze reviewer heeft een score gegeven, maar geen toelichting geschreven.
Deze review is geschreven een jaar na afsluiten van de verzekering. 
Lees de 10152 zorgverzekering reviews van OHRA

Laatste forumberichten over OHRA

Heb je een vraag over je zorgverzekering of wil je je ervaring delen? Neem dan een kijkje op ons forum zorgverzekeringen. Je kunt hier uiteenlopende onderwerpen vinden over zorgverzekeraars, ervaringen met zorgverzekeringen of andere zaken op het gebied van zorgverzekeringen. Je kunt natuurlijk ook zelf een onderwerp plaatsen. We beantwoorden je vraag altijd.

vergoeding

03-11-2014

Ja idd [img]http://bit.ly/1zuXo1l[/img]  Lees verder

vergoeding

21-08-2014

Ik ben het met de TS eens: ik vind het vreemd dat er bij een gecontracteerde zorgverlener uitzonderingen worden gemaakt voor bepaalde operaties. Zo komen er voor de patiënt allemaal onduidelijke hobbels. Iemand die voor Bergman Clinics gekozen heeft en  Lees verder

vergoeding

19-08-2014

Hoi Apos29, Bergman Clinics is een gecontracteerde zorgverlener. Zij weten ook voor welke behandelingen zij gecontracteerd zijn. Als dat niet het geval is, vragen zij de behandeling aan. De reden dat je alsnog moet (bij) betalen, kan divers zijn: -Verrekening met het  Lees verder

Laatste nieuws zorgverzekeringen

Op zoek naar het laatste nieuws? Op ons weblog vind je al het laatste nieuws rond zorgverzekeringen op een rijtje. Je vindt hier ook meer informatie zoals de wijzigingen voor 2012, ervaringen van andere consumenten en premie-overzichten.

Omroep Friesland over Zorgverzekering 2015

27-11-2014

Sharon Gerritsen van Independer was woensdagavond te gast in het programma Bynt van Omroep Friesland. Er werd gesproken over de zorgverzekering in 2015. Wat is er veranderd ten opzichte van dit jaar en waar moet je op letten? https://vimeo.com/112993024 Lees verder

Zorgverzekering 2015: wanneer kun je precies overstappen?

25-11-2014

Overstappen van zorgverzekering kan t/m 31 januari 2015. Wanneer je overstapt voor 1 januari, wordt je oude zorgverzekering automatisch opgezegd. In onderstaande afbeelding zie je precies tot wanneer je kunt overstappen en bepaalde wijzigingen kunt doorgeven. Overstappen van zorgverzekering? Doe dat Lees verder

Persoonsgebonden budget en je zorgverzekering 2015

25-11-2014

Vanaf 1 januari 2015 valt verpleging en/of persoonlijke verzorging bij iemand thuis onder de basisverzekering. Deze zorg viel eerst altijd onder de Algemene Wet Bijzondere Zorgkosten (AWBZ), maar door de hervorming van de langdurige zorg zijn nu de zorgverzekeraars hiervoor Lees verder

Wat regelt Independer voor jou?

Deze zorgverzekering kun je bij Independer vergelijken en direct afsluiten. Nadat je je zorgverzekering hebt afgesloten op de site van Independer, sturen wij jouw gegevens door naar OHRA .

Wat kun je van OHRA verwachten?

Zodra OHRA jouw gegevens heeft ontvangen, sturen ze de polis en zorgpas naar je op. De premie betaal je rechtstreeks aan OHRA . Met alle vragen over jouw zorgverzekering, zoals bijvoorbeeld een declaratie of een wijziging, kun je terecht bij OHRA .

Wie doet wat voor jou? Independer Verzekeraar
Verzekeringen vergelijken ja nee
Verzekering afsluiten ja nee
Verzekeringspapieren versturen nee ja
Afhandelen van wijzigingen nee ja
Afhandelen van declaraties nee ja
Premie innen nee ja

Zorgverzekering vergelijken?

Vergelijk eenvoudig de zorgverzekeringen van OHRA en bijna 900 andere zorgverzekeringen bij Independer op premie, voorwaarden en dekking en vind ook voor 2014 de zorgverzekering die het beste bij jou past!
Zorgverzekering vergelijken
WUA Logo

Beste vergelijkingssite zorgverzekering!

In november 2013 werd Independer aangewezen als beste vergelijkingssite zorgverzekeringen!

Zij gingen je voor

Zoveel bezoekers zochten afgelopen maand naar een zorgverzekering bij ons 

Om je beter van dienst te zijn maakt Independer gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.