PNOzorg
Zorgverzekering

 

Ben je op zoek naar een zorgverzekering van PNOzorg? Hier vind je meer informatie over zorgverzekeringen van PNOzorg. Als PNOzorg informatie heeft aangeleverd bij Independer.nl om in de vergelijking opgenomen te worden, vind je hieronder alle zorgverzekeringen die PNOzorg heeft.Je kunt dan ook per zorgverzekering meer informatie vinden, zoals onder welke verzekeraar de zorgverzekering valt, en wat de kwaliteit van het product is.Ben je benieuwd naar ervaringen van andere klanten met een zorgverzekering van PNOzorg? Dan kun je hieronder zien of er reviews beschikbaar zijn over deze zorgverzekeraar.

Stel je vraag over je PNO Zorg zorgverzekering op ons zorgverzekering forum

Reviews

100% beveelt PNOzorg aan.

PNOzorg scoort gemiddeld een 7,8. Dit is het gemiddelde uit 1 beoordelingen van PNOzorg klanten. Daarvan hebben 1 klanten ook nog een toelichting gegeven over PNOzorg door middel van een review.

Beoordelingen gemaakt door klanten PNOzorg

Deze beoordelingen zijn van klanten die bij PNOzorg een zorgverzekering hebben afgesloten PNOzorg heeft deze klanten gevraagd een oordeel achter te laten op de site van Independer.

1 reviews
Zeer goed
1
Goed
0
Matig
0
Slecht
0
Zeer slecht
0
Totaal score
7,8
Afsluitproces
7,8
Prijs-kwaliteitverhouding
7,8
Klantenservice
7,7


Vergelijk zorgverzekeringen 2014

Geboortedatum
(bijv. 15-01-1970)
Geslacht
Postcode
(bijv. 1234 AB)
Ben je student?
Gezinsleden meeverzekeren?
 
 

Informatie zorgverzekering PNOzorg


Wil je meer informatie over de zorgverzekeringen van PNOzorg? Hieronder vind je handige informatie over PNOzorg die we voor jou verzameld hebben.


 

Laatste 1 reviews zorgverzekering van PNOzorg

"pno top zo"
14 december 2012 | Anoniem

pno staat me snel en goed bij medewerkers zijn vriendelijk en hebben de tijd voor je

Vond u deze review nuttig? Ja (3) | Nee (3)
Score
9,1
Afsluitproces
8,5
Prijs-kwaliteitverhouding
10,0
Klantenservice
8,8
Laatste nieuws zorgverzekeringen

Op zoek naar het laatste nieuws? Op ons weblog vind je al het laatste nieuws rond zorgverzekeringen op een rijtje. Je vindt hier ook meer informatie zoals de wijzigingen voor 2012, ervaringen van andere consumenten en premie-overzichten.

  • Aantal borstkankeroperaties zegt niets over kwaliteit 21-08-2014
    Het aantal borstkankeroperaties dat een ziekenhuis jaarlijks uitvoert, zegt niets over de kwaliteit van de geleverde zorg. Dit blijkt uit onderzoek van Sabine Siesling van de Universiteit Twente. Bij meer dan 75 operaties per jaar blijft de overlevingskans gelijk. Dit Lees verder
  • Wordt een ‘second opinion’ vergoed door je zorgverzekering? 19-08-2014
    Ben je niet zeker over de diagnose van een arts? Dan heb je altijd recht op de mening van een andere zorgverlener. Dit word ook wel een ‘second opinion’ genoemd. Een second opinion wordt vergoed door je zorgverzekering. Wat is een Lees verder
  • Zorgverzekeraars controleren meer en beter op fraude 11-08-2014
    Zorgverzekeraars hebben in 2013 voor miljoen euro ’s aan fraude opgespoord. Ze controleren betaalde declaraties bij zorgverzekeringen meer en beter. Dit komt uit een jaarlijks onderzoek van Zorgverzekeraars Nederland (ZN). Achteraf controleren van betaalde declaraties Over 2012 had de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) Lees verder
Wat regelt Independer voor jou?

Independer heeft alle zorgverzekeringen voor jou op een rij gezet. Met deze zorgverzekeraar hebben wij geen samenwerking. Kies je voor PNOzorg , neem dan zelf contact met hen op om de zorgverzekering af te sluiten.

Wat kun je van PNOzorg verwachten?

Je sluit je zorgverzekering rechtstreeks af bij PNOzorg . Dat betekent dat zij alle verzekeringszaken met jou afhandelen.

Wie doet wat voor jou? Independer Verzekeraar
Verzekeringen vergelijken ja nee
Verzekering afsluiten nee ja
Verzekeringspapieren opsturen nee ja
Afhandelen van wijzigingen nee ja
Afhandelen van declaraties nee ja
Premie innen nee ja

Zorgverzekering vergelijken?

Vergelijk eenvoudig de zorgverzekeringen van PNOzorg en bijna 900 andere zorgverzekeringen bij Independer op premie, voorwaarden en dekking en vind ook voor 2014 de zorgverzekering die het beste bij jou past!

Zorgverzekering vergelijken
 

Zorgverzekeringen van PNOzorg

WUA Logo

Beste vergelijkingssite zorgverzekering!

In november 2013 werd Independer aangewezen als beste vergelijkingssite zorgverzekeringen!

Zij gingen je voor

Zoveel bezoekers zochten afgelopen maand naar een zorgverzekering bij ons 

Om je beter van dienst te zijn maakt Independer gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.