Zorgverzekering
Stad Holland Zorgverzekeraar

Ben je op zoek naar een zorgverzekering van Stad Holland Zorgverzekeraar? Hier vind je meer informatie over zorgverzekeringen van Stad Holland Zorgverzekeraar. Als Stad Holland Zorgverzekeraar informatie heeft aangeleverd bij Independer.nl om in de vergelijking opgenomen te worden, vind je hieronder alle zorgverzekeringen die Stad Holland Zorgverzekeraar heeft.Je kunt dan ook per zorgverzekering meer informatie vinden, zoals onder welke verzekeraar de zorgverzekering valt, en wat de kwaliteit van het product is.Ben je benieuwd naar ervaringen van andere klanten met een zorgverzekering van Stad Holland Zorgverzekeraar? Dan kun je hieronder zien of er reviews beschikbaar zijn over deze zorgverzekeraar.

Reviews


Reviews: 76% beveelt Stad Holland Zorgverzekeraar aan.

Stad Holland Zorgverzekeraar scoort gemiddeld een 8,0. Dit is het gemiddelde uit 285 beoordelingen van Independer klanten. Daarvan hebben 209 klanten ook nog een toelichting gegeven over Stad Holland Zorgverzekeraar door middel van een review.

Beoordelingen gemaakt door klanten Independer

Dit zijn beoordelingen van klanten die via Independer bij Stad Holland Zorgverzekeraar een zorgverzekering hebben afgesloten. Independer heeft deze klanten gevraagd een oordeel achter te laten op de site van Independer.

285 reviews
Zeer goed
171
Goed
100
Matig
8
Slecht
3
Zeer slecht
2
Totaal score
8,0
Afsluitproces
8,0
Prijs-kwaliteitverhouding
7,7
Klantenservice
8,0
Declaraties
8,1
Lees de 285 zorgverzekering reviews van Stad Holland Zorgverzekeraar

Laatste 3 reviews zorgverzekering van Stad Holland Zorgverzekeraar

"Erg slecht, niet tevreden met deze verzekering"
30 oktober 2014 | A.H. Rijkschroeff
Score:2,5
Een verzekering waar je letterlijk de kleine letters moet lezen. Zaken die vergoedt worden zit een behoorlijke beperking aan. Zaken worden wel vergoed maar moet wel een gradatie zijn in het ''ziek zijn''. Mocht er interesse zijn raad ik ieder alle informatie te lezen die er op de website van de aanbieder staat, dit voorkomt veel frustratie en wellicht veel geld.
Vond u deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Deze review is geschreven een jaar na afsluiten van de verzekering. 
"Sinds 2013 toch diverse addertjes onder het gras"
29 oktober 2014 | Anoniem
Score:6,1
Speciaal voor de vergoedingen van Antropsofische geneesmiddelen overgestapt naar Stad Holland, maar sinds 2013 wordt er héél slecht vergoed, veel wordt als "zelfhulp middelen" beoordeeld en voor de reguliere medicijnen zie ik meer en meer staan dat mijn apotheek (gewone service apotheek) prijzen hanteert die boven het landelijk gemiddelde schijnen te liggen en moet ik ook daarvan een deel zelf betalen. De mevrouw die ik aan de telefoon heb gehad over de niet meer vergoedde antroposofische medicijnen was zeer onsympathiek. Vorig jaar was ik te laat om over te stappen maar dit jaar stap ik zeker over op een andere zorgverzekeraar. Stad Holland ben ik helemaal klaar mee.
Vond u deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Deze review is geschreven een jaar na afsluiten van de verzekering. 
"goede bereikbaarheid, adequate antwoorden"
27 oktober 2014 | Anoniem
Score:7,9
ik ben tevreden over de werkwijze, afhandelen van declaraties Het enige min punt vind ik dat de eigen bijdrage voor o.a. medicijnen niet gespecificeerd wordt Hiermee bedoel ik dat er alleen staat apotheek en niet de medicijnen e.d. die er geleverd zijn Ik weet nl altijd meer om welke medicijnen het gaat en kan dus niet controleren of de declaraties van bv de apotheek correct zijn
Vond u deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Deze review is geschreven een jaar na afsluiten van de verzekering. 
Lees de 285 zorgverzekering reviews van Stad Holland Zorgverzekeraar

Laatste forumberichten over Stad Holland zorgverzekering

Heb je een vraag over je zorgverzekering of wil je je ervaring delen? Neem dan een kijkje op ons forum zorgverzekeringen. Je kunt hier uiteenlopende onderwerpen vinden over zorgverzekeraars, ervaringen met zorgverzekeringen of andere zaken op het gebied van zorgverzekeringen. Je kunt natuurlijk ook zelf een onderwerp plaatsen. We beantwoorden je vraag altijd.

vergoeding kindertherapie

18-02-2014

Hallo, Ik ben minder tevreden over mijn Zorgverzekering bij Stad Holland, ik heb een zoontje van 8 jaar die mogelijk transgender is. Vanwege woede-uitbarstingen en andere gedragsproblemen zijn wij als ouders hulp gaan zoeken bij een Intergratieve kindertherapeute bij ons in  Lees verder

keuze.

30-12-2012

Beste meneer/mevrouw, Als de verzekering van Stad Holland aansluit op uw wensen dan is dit een prima solide verzekering. U kunt met een gerust hart de verzekering daar aanvragen.  Lees verder

keuze.

30-12-2012

Beste , Stad holland :is dit landelijk een goede of minder goede keuze ,als zorgverzekeraar. met vriendelijke groet, h,jagers  Lees verder

Laatste nieuws zorgverzekeringen

Op zoek naar het laatste nieuws? Op ons weblog vind je al het laatste nieuws rond zorgverzekeringen op een rijtje. Je vindt hier ook meer informatie zoals de wijzigingen voor 2012, ervaringen van andere consumenten en premie-overzichten.

Patiënten beter op de hoogte van eHealth mogelijkheden zorgverlener

29-10-2014

Nederlandse patiënten zijn in vergelijking met vorig jaar bekender met de eHealth mogelijkheden bij hun zorgverleners. Hierbij kun je denken aan het stellen van vragen aan de dokter via de mail. Dit blijkt uit de eHealth-monitor onder panelleden van het NIVEL, Lees verder

Klantenservices zorgverzekeraars maken ook in 2014 veel fouten

28-10-2014

Ondanks dat de klantenservices van zorgverzekeraars snel zijn met het beantwoorden van vragen, is meer dan de helft van de antwoorden in 2014 nog steeds fout of onvolledig. Dit geldt voor zowel voor antwoorden per e-mail als per telefoon. Dit Lees verder

Vrije artsenkeuze zorgverzekering niet in strijd met Europees recht

27-10-2014

Eerder deze maand vroeg de Eerste Kamer advies aan de Raad van State over de vrije artsenkeuze. De wijziging van de zorgverzekeringswet zou namelijk mogelijk in strijd zijn met het Europees recht. Volgens de Volkskrant heeft de Raad van State inmiddels vastgesteld dat Lees verder

Wat regelt Independer voor jou?

Deze zorgverzekering kun je bij Independer vergelijken en direct afsluiten. Nadat je deze hebt afgesloten sturen wij jouw gegevens door naar Stad Holland Zorgverzekeraar .
Als je vragen hebt over je zorgverzekering of wijzigingen wilt doorgeven, kun je daarvoor terecht bij Independer. Wij handelen dit als tussenpersoon voor je af met de zorgverzekeraar.

Wat kun je van  Stad Holland Zorgverzekeraar verwachten?

Zodra Stad Holland Zorgverzekeraar jouw gegevens heeft ontvangen, sturen ze de polis en zorgpas naar je op. De premie betaal je rechtstreeks aan Stad Holland Zorgverzekeraar . Ook alle declaraties dien je in bij Stad Holland Zorgverzekeraar .

Wie doet wat voor jou? Independer Verzekeraar
Verzekeringen vergelijken ja nee
Verzekering afsluiten ja nee
Verzekeringspapieren opsturen nee ja
Afhandelen van wijzigingen ja nee
Afhandelen van declaraties nee ja
Premie innen nee ja

Zorgverzekering vergelijken?

Vergelijk eenvoudig de zorgverzekeringen van Stad Holland Zorgverzekeraar en bijna 900 andere zorgverzekeringen bij Independer op premie, voorwaarden en dekking en vind ook voor 2014 de zorgverzekering die het beste bij jou past!
Zorgverzekering vergelijken
WUA Logo

Beste vergelijkingssite zorgverzekering!

In november 2013 werd Independer aangewezen als beste vergelijkingssite zorgverzekeringen!

Zij gingen je voor

Zoveel bezoekers zochten afgelopen maand naar een zorgverzekering bij ons 

Om je beter van dienst te zijn maakt Independer gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.