Zorgverzekering
Turien & Co

Turien & Co. is één van de grootste assuradeuren in Nederland. Turien & Co. voert een uitgebreid pakket aan verzekeringsproducten, waaronder autoverzekeringen. De maatschappij is in 1921 opgericht in Venlo. Inmiddels werken er ruim 350 mensen. Ben je op zoek naar een zorgverzekering van Turien & Co? Hier vind je meer informatie over zorgverzekeringen van Turien & Co. Als Turien & Co informatie heeft aangeleverd bij Independer.nl om in de vergelijking opgenomen te worden, vind je hieronder alle zorgverzekeringen die Turien & Co heeft.Je kunt dan ook per zorgverzekering meer informatie vinden, zoals onder welke verzekeraar de zorgverzekering valt, en wat de kwaliteit van het product is.Ben je benieuwd naar ervaringen van andere klanten met een zorgverzekering van Turien & Co? Dan kun je hieronder zien of er reviews beschikbaar zijn over deze zorgverzekeraar.

Reviews


Reviews: 16% beveelt Turien & Co aan.

Turien & Co scoort gemiddeld een 7,0. Dit is het gemiddelde uit 32 beoordelingen van Independer klanten. Daarvan hebben 25 klanten ook nog een toelichting gegeven over Turien & Co door middel van een review.

Beoordelingen gemaakt door klanten Independer

Dit zijn beoordelingen van klanten die via Independer bij Turien & Co een zorgverzekering hebben afgesloten. Independer heeft deze klanten gevraagd een oordeel achter te laten op de site van Independer.

32 reviews
Zeer goed
4
Goed
22
Matig
5
Slecht
0
Zeer slecht
1
Totaal score
7,0
Afsluitproces
6,5
Prijs-kwaliteitverhouding
7,0
Klantenservice
7,1
Declaraties
7,5
Lees de 32 zorgverzekering reviews van Turien & Co

Laatste 3 reviews zorgverzekering van Turien & Co

"prima, tevreden"
13 november 2014 | Anoniem
Score:6,4
Vond u deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Deze review is geschreven een jaar na afsluiten van de verzekering. 
"Goede verzekeraar, snelle afhandeling."
03 november 2014 | Anoniem
Score:8,2
Vond u deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Deze review is geschreven een jaar na afsluiten van de verzekering. 
"goede prijs kwaliteit verhouding"
20 oktober 2014 | Anoniem
Score:7,3
Vond u deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Deze review is geschreven een jaar na afsluiten van de verzekering. 
Lees de 32 zorgverzekering reviews van Turien & Co

Laatste nieuws zorgverzekeringen

Op zoek naar het laatste nieuws? Op ons weblog vind je al het laatste nieuws rond zorgverzekeringen op een rijtje. Je vindt hier ook meer informatie zoals de wijzigingen voor 2012, ervaringen van andere consumenten en premie-overzichten.

Zorgverzekering 2015 en zorgtoeslag: hoe werkt dat?

28-11-2014

Als je 18 jaar of ouder bent heb je misschien recht op zorgtoeslag. Zorgtoeslag is bedoeld om mensen met lage inkomens in staat te stellen een goede zorgverzekering af te sluiten. Dus hoe hoger jouw inkomen, hoe lager de zorgtoeslag. Lees verder

Vrije ziekenhuiskeuze is Nederlander geld waard

28-11-2014

Verreweg de meeste mensen willen zelf kiezen in welk ziekenhuis zij worden behandeld. Bovendien weten mensen dat er kwaliteitsverschillen zijn tussen zorginstellingen. Recent onderzoek van Independer, uitgevoerd door TNS NIPO, wijst uit dat 80% van de Nederlanders vrije ziekenhuiskeuze belangrijk Lees verder

Zorgverzekering: word je altijd geaccepteerd?

28-11-2014

Als je een zorgverzekering afsluit, zijn zorgverzekeraars verplicht om je te accepteren voor de basisverzekering. Het maakt dus niet uit hoe oud of gezond je bent. Dit heet ook wel acceptatieplicht. Voor de aanvullende verzekeringen mogen zorgverzekeraars jou wel weigeren. Lees verder

Wat regelt Independer voor jou?

Deze zorgverzekering kun je bij Independer vergelijken en direct afsluiten. Nadat je deze hebt afgesloten sturen wij jouw gegevens door naar Turien & Co .
Als je vragen hebt over je zorgverzekering of wijzigingen wilt doorgeven, kun je daarvoor terecht bij Independer. Wij handelen dit als tussenpersoon voor je af met de zorgverzekeraar.

Wat kun je van  Turien & Co verwachten?

Zodra Turien & Co jouw gegevens heeft ontvangen, sturen ze de polis en zorgpas naar je op. De premie betaal je rechtstreeks aan Turien & Co . Ook alle declaraties dien je in bij Turien & Co .

Wie doet wat voor jou? Independer Verzekeraar
Verzekeringen vergelijken ja nee
Verzekering afsluiten ja nee
Verzekeringspapieren opsturen nee ja
Afhandelen van wijzigingen ja nee
Afhandelen van declaraties nee ja
Premie innen nee ja

Zorgverzekering vergelijken?

Vergelijk eenvoudig de zorgverzekeringen van Turien & Co en bijna 900 andere zorgverzekeringen bij Independer op premie, voorwaarden en dekking en vind ook voor 2014 de zorgverzekering die het beste bij jou past!
Zorgverzekering vergelijken
WUA Logo

Beste vergelijkingssite zorgverzekering!

In november 2013 werd Independer aangewezen als beste vergelijkingssite zorgverzekeringen!

Zij gingen je voor

Zoveel bezoekers zochten afgelopen maand naar een zorgverzekering bij ons 

Om je beter van dienst te zijn maakt Independer gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.