Zorgverzekering
Turien & Co

Turien & Co. is één van de grootste assuradeuren in Nederland. Turien & Co. voert een uitgebreid pakket aan verzekeringsproducten, waaronder autoverzekeringen. De maatschappij is in 1921 opgericht in Venlo. Inmiddels werken er ruim 350 mensen. Ben je op zoek naar een zorgverzekering van Turien & Co? Hier vind je meer informatie over zorgverzekeringen van Turien & Co. Als Turien & Co informatie heeft aangeleverd bij Independer.nl om in de vergelijking opgenomen te worden, vind je hieronder alle zorgverzekeringen die Turien & Co heeft.Je kunt dan ook per zorgverzekering meer informatie vinden, zoals onder welke verzekeraar de zorgverzekering valt, en wat de kwaliteit van het product is.Ben je benieuwd naar ervaringen van andere klanten met een zorgverzekering van Turien & Co? Dan kun je hieronder zien of er reviews beschikbaar zijn over deze zorgverzekeraar.

Reviews


Reviews: 39% beveelt Turien & Co aan.

Turien & Co scoort gemiddeld een 7,2. Dit is het gemiddelde uit 83 beoordelingen van Independer klanten. Daarvan hebben 61 klanten ook nog een toelichting gegeven over Turien & Co door middel van een review.

Beoordelingen gemaakt door klanten Independer

Dit zijn beoordelingen van klanten die via Independer bij Turien & Co een zorgverzekering hebben afgesloten. Independer heeft deze klanten gevraagd een oordeel achter te laten op de site van Independer.

83 reviews
Zeer goed
19
Goed
50
Matig
12
Slecht
1
Zeer slecht
1
Totaal score
7,2
Afsluitproces
6,7
Prijs-kwaliteitverhouding
7,3
Klantenservice
7,3
Declaraties
7,5
Lees de 83 zorgverzekering reviews van Turien & Co

Laatste 3 reviews zorgverzekering van Turien & Co

"Lekker duidelijk"
29 juli 2015 | Anoniem
Score:7,9
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Deze review is geschreven na ontvangst van de polis.
"duidelijk en makelijk"
18 mei 2015 | J.T.J. Lagerwaard
Score:8,0
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Deze review is geschreven na ontvangst van de polis.
"Acceptatie niet gelijk geregeld"
11 mei 2015 | R. Meijer
Score:2,4
Via Independer een nieuwe zorgverzekeraar afgesloten. Om mij niet bekende redenen werd mijn zoon niet geaccepteerd wegens gebruik medicatie. Hierna uitstel over de levering van de pasjes, bleek dat mijn kinderen op de oude verzekering stonden van vorig jaar en bovenal mijn zoon niet meer bij mij op de polis. De gebruikelijke miscommunicatie als je groot wordt (independer) en bent overgenomen door Avero Achmea... en helemaal geldt dit voor Turien & Co. Die in korte tijd de administratie doet voor meerdere zorgverzekeraars. Dit is wel beter dan Avitae waar Achmea eerder mee in zee ging. Lang leve de monopolist.
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Deze review is geschreven na ontvangst van de polis.
Lees de 83 zorgverzekering reviews van Turien & Co

Laatste nieuws zorgverzekeringen

Op zoek naar het laatste nieuws? Op ons weblog vind je al het laatste nieuws rond zorgverzekeringen op een rijtje. Je vindt hier ook meer informatie zoals de wijzigingen voor 2012, ervaringen van andere consumenten en premie-overzichten.

Klacht zorgverzekeraar: waar kun je terecht?

21-08-2015

Ben je het niet eens met een beslissing van je zorgverzekeraar? Dan kun je een klacht indienen. Dat doe je in eerste instantie bij je zorgverzekeraar, maar als je er niet uitkomt kun je aankloppen bij de Stichting Klachten en Geschillen Zorgverzekeringen Lees verder

Wat krijg je vergoed bij niet-gecontracteerde logopedist in 2015?

14-08-2015

Wanneer je een logopedist bezoekt waar jouw zorgverzekeraar geen contract mee heeft, krijg je niet het volledige bedrag vergoed. De hoogte van dat bedrag verschilt per zorgverzekeraar. Slechts een paar zorgverzekeraars vergoeden het volledige bedrag bij een logopedist waar zij geen contract mee hebben Lees verder

Speciale mondzorg nodig? Ga naar gespecialiseerde tandarts

12-08-2015

Voor de meeste mondzorgproblemen kun je gewoon bij je tandarts terecht. Denk hierbij aan controle, gebitsreiniging, een gaatje vullen of een (eenvoudige) wortelkanaalbehandeling. Maar in sommige gevallen heb je meer complexe zorg nodig. Bijvoorbeeld als je een implantaat nodig hebt Lees verder

Wat regelt Independer voor jou?

Deze zorgverzekering kun je bij Independer vergelijken en direct afsluiten. Nadat je deze hebt afgesloten sturen wij jouw gegevens door naar Turien & Co.
Als je vragen hebt over je zorgverzekering of wijzigingen wilt doorgeven, kun je daarvoor terecht bij Independer. Wij handelen dit als tussenpersoon voor je af met de zorgverzekeraar.

Wat kun je van Turien & Co verwachten?

Zodra Turien & Co jouw gegevens heeft ontvangen, sturen ze de polis en zorgpas naar je op. De premie betaal je rechtstreeks aan Turien & Co. Ook alle declaraties dien je in bij Turien & Co.

Wie doet wat voor jou? Independer Verzekeraar
Verzekeringen vergelijken ja nee
Verzekering afsluiten ja nee
Verzekeringspapieren opsturen nee ja
Afhandelen van wijzigingen ja nee
Afhandelen van declaraties nee ja
Premie innen nee ja

Zorgverzekering 2015 vergelijken?

Vergelijk eenvoudig de zorgverzekeringen van Turien & Co en bijna 900 andere zorgverzekeringen bij Independer op premie, voorwaarden en dekking en vind ook voor 2015 de zorgverzekering die het beste bij jou past!
Zorgverzekering 2015 vergelijken
WUA Logo

Beste vergelijkingssite zorgverzekering!

In november 2013 werd Independer aangewezen als beste vergelijkingssite zorgverzekeringen!

Zij gingen je voor

Zoveel bezoekers zochten afgelopen maand naar een zorgverzekering bij ons 

Om je beter van dienst te zijn maakt Independer gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.