Turien & Co zorgverzekering: alle vergoedingen, reviews, premies & meer

Zorgverzekering
Turien & Co

Turien & Co. is één van de grootste assuradeuren in Nederland. Turien & Co. voert een uitgebreid pakket aan verzekeringsproducten, waaronder autoverzekeringen. De maatschappij is in 1921 opgericht in Venlo. Inmiddels werken er ruim 350 mensen. Ben je op zoek naar een zorgverzekering van Turien & Co? Hier vind je meer informatie over zorgverzekeringen van Turien & Co. Als Turien & Co informatie heeft aangeleverd bij Independer.nl om in de vergelijking opgenomen te worden, vind je hieronder alle zorgverzekeringen die Turien & Co heeft.Je kunt dan ook per zorgverzekering meer informatie vinden, zoals onder welke verzekeraar de zorgverzekering valt, en wat de kwaliteit van het product is.Ben je benieuwd naar ervaringen van andere klanten met een zorgverzekering van Turien & Co? Dan kun je hieronder zien of er reviews beschikbaar zijn over deze zorgverzekeraar.

Reviews


Reviews: 38% beveelt Turien & Co aan.

Turien & Co scoort gemiddeld een 7,2. Dit is het gemiddelde uit 80 beoordelingen van Independer klanten. Daarvan hebben 58 klanten ook nog een toelichting gegeven over Turien & Co door middel van een review.

Beoordelingen gemaakt door klanten Independer

Dit zijn beoordelingen van klanten die via Independer bij Turien & Co een zorgverzekering hebben afgesloten. Independer heeft deze klanten gevraagd een oordeel achter te laten op de site van Independer.

80 reviews
Zeer goed
18
Goed
49
Matig
12
Slecht
0
Zeer slecht
1
Totaal score
7,2
Afsluitproces
6,8
Prijs-kwaliteitverhouding
7,3
Klantenservice
7,3
Declaraties
7,5
Lees de 80 zorgverzekering reviews van Turien & Co

Laatste 3 reviews zorgverzekering van Turien & Co

"makkelijk overgestapt"
03 februari 2015 | J.Y. van Brenk
Score:8,0
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Deze review is geschreven na ontvangst van de polis.
"Snelle afhandeling, overzichtelijk"
02 februari 2015 | M. Ursem
Score:6,4
Ik ben tevreden over mijn nieuwe zorgverzekering die ik via Independer heb afgesloten. Het enige minpunt vind ik dat na het afsluiten via de website, kreeg ik een paar dagen later de post binnen met de overeenkomst. Hierdoor ging ik ervan uit dat de verzekering was afgesloten. Ik kwam 2 dagen later in het ziekenhuis terecht waar werd gevraagd om mijn verzekering. Het bleek dat ik nog helemaal niet verzekerd was en dat ik nog eens in een mail op bevestigen had moeten klikken (waar ik dus overheen heb gekeken). Dit vond ik niet duidelijk want waarom papieren sturen als de verzekering nog niet is afgesloten?
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Deze review is geschreven na ontvangst van de polis.
31 januari 2015 | Anoniem
Score:8,5
Deze reviewer heeft een score gegeven, maar geen toelichting geschreven.
Deze review is geschreven na ontvangst van de polis.
Lees de 80 zorgverzekering reviews van Turien & Co

Laatste nieuws zorgverzekeringen

Op zoek naar het laatste nieuws? Op ons weblog vind je al het laatste nieuws rond zorgverzekeringen op een rijtje. Je vindt hier ook meer informatie zoals de wijzigingen voor 2012, ervaringen van andere consumenten en premie-overzichten.

Noodzakelijke plastische chirurgie mogelijk weer vergoed door basisverzekering

31-03-2015

Alle plastische chirurgie die medisch noodzakelijk is, wordt mogelijk binnenkort weer vergoed door de basisverzekering van je zorgverzekering. Dat maakte Minister Schippers van Volksgezondheid gisteravond bekend bij Radar. Ze vindt wel dat artsen daarvoor met een goed plan moeten komen. Veel Lees verder

Zorgverzekering: krijg je plastische chirurgie vergoed?

30-03-2015

Plastische chirurgie is een specialisme dat zich bezighoudt met het aanpassen, reconstrueren of herstellen van het uiterlijk. Plastische chirurgiebehandelingen worden niet vergoed door de basisverzekering, behalve als ze medisch noodzakelijk zijn. Of een behandeling medisch noodzakelijk is, wordt bepaald door Lees verder

Je rechten en plichten als patiënt

30-03-2015

In Nederland heb je als patiënt een aantal rechten. Deze zijn vastgelegd in de Wet op de geneeskundige behandelingsovereenkomst (WGBO). Deze wet is er om de positie van jou als patiënt te versterken. Maar je hebt als patiënt ook een Lees verder

Wat regelt Independer voor jou?

Deze zorgverzekering kun je bij Independer vergelijken en direct afsluiten. Nadat je deze hebt afgesloten sturen wij jouw gegevens door naar Turien & Co.
Als je vragen hebt over je zorgverzekering of wijzigingen wilt doorgeven, kun je daarvoor terecht bij Independer. Wij handelen dit als tussenpersoon voor je af met de zorgverzekeraar.

Wat kun je van Turien & Co verwachten?

Zodra Turien & Co jouw gegevens heeft ontvangen, sturen ze de polis en zorgpas naar je op. De premie betaal je rechtstreeks aan Turien & Co. Ook alle declaraties dien je in bij Turien & Co.

Wie doet wat voor jou? Independer Verzekeraar
Verzekeringen vergelijken ja nee
Verzekering afsluiten ja nee
Verzekeringspapieren opsturen nee ja
Afhandelen van wijzigingen ja nee
Afhandelen van declaraties nee ja
Premie innen nee ja

Zorgverzekering 2015 vergelijken?

Vergelijk eenvoudig de zorgverzekeringen van Turien & Co en bijna 900 andere zorgverzekeringen bij Independer op premie, voorwaarden en dekking en vind ook voor 2015 de zorgverzekering die het beste bij jou past!
Zorgverzekering 2015 vergelijken
WUA Logo

Beste vergelijkingssite zorgverzekering!

In november 2013 werd Independer aangewezen als beste vergelijkingssite zorgverzekeringen!

Zij gingen je voor

Zoveel bezoekers zochten afgelopen maand naar een zorgverzekering bij ons 

Om je beter van dienst te zijn maakt Independer gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.