Zorgverzekering
Turien & Co

Turien & Co. is één van de grootste assuradeuren in Nederland. Turien & Co. voert een uitgebreid pakket aan verzekeringsproducten, waaronder autoverzekeringen. De maatschappij is in 1921 opgericht in Venlo. Inmiddels werken er ruim 350 mensen. Ben je op zoek naar een zorgverzekering van Turien & Co? Hier vind je meer informatie over zorgverzekeringen van Turien & Co. Als Turien & Co informatie heeft aangeleverd bij Independer.nl om in de vergelijking opgenomen te worden, vind je hieronder alle zorgverzekeringen die Turien & Co heeft.Je kunt dan ook per zorgverzekering meer informatie vinden, zoals onder welke verzekeraar de zorgverzekering valt, en wat de kwaliteit van het product is.Ben je benieuwd naar ervaringen van andere klanten met een zorgverzekering van Turien & Co? Dan kun je hieronder zien of er reviews beschikbaar zijn over deze zorgverzekeraar.

Reviews


Reviews: 15% beveelt Turien & Co aan.

Turien & Co scoort gemiddeld een 7,0. Dit is het gemiddelde uit 33 beoordelingen van Independer klanten. Daarvan hebben 26 klanten ook nog een toelichting gegeven over Turien & Co door middel van een review.

Beoordelingen gemaakt door klanten Independer

Dit zijn beoordelingen van klanten die via Independer bij Turien & Co een zorgverzekering hebben afgesloten. Independer heeft deze klanten gevraagd een oordeel achter te laten op de site van Independer.

33 reviews
Zeer goed
4
Goed
23
Matig
5
Slecht
0
Zeer slecht
1
Totaal score
7,0
Afsluitproces
6,3
Prijs-kwaliteitverhouding
7,0
Klantenservice
7,2
Declaraties
7,5
Lees de 33 zorgverzekering reviews van Turien & Co

Laatste 3 reviews zorgverzekering van Turien & Co

"Verkeerde afhandeling"
12 december 2014 | Anoniem
Score:6,0
Mijn zorgverzekering is opgezegd voor de nieuwe afgesloten was. Ik heb bij mijn inschrijving nog nagebeld om dit te voorkomen. Ik werd gerustgesteld, maar toch is het gebeurd. Mijn casus was dat ik bij dezelfde zorgverzekeraar bleef met dezelfde aanvullende verzekering, maar dat ik nu een tandartsverzekering af wilde sluiten die diezelfde zorgverzekeraar alleen via Turien aanbood. Nu heb ik de annulering maar gewijzigd en sluit ik geen tandartsverzekeringa voor 2015.
Vond u deze review nuttig? Ja (1) | Nee (0)
Deze review is geschreven na ontvangst van de polis.
"prima, tevreden"
13 november 2014 | Anoniem
Score:6,4
Vond u deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Deze review is geschreven een jaar na afsluiten van de verzekering. 
"Goede verzekeraar, snelle afhandeling."
03 november 2014 | Anoniem
Score:8,2
Vond u deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Deze review is geschreven een jaar na afsluiten van de verzekering. 
Lees de 33 zorgverzekering reviews van Turien & Co

Laatste nieuws zorgverzekeringen

Op zoek naar het laatste nieuws? Op ons weblog vind je al het laatste nieuws rond zorgverzekeringen op een rijtje. Je vindt hier ook meer informatie zoals de wijzigingen voor 2012, ervaringen van andere consumenten en premie-overzichten.

Bij welke zorgverzekeraars kan ik een losse aanvullende verzekering afsluiten voor 2015?

18-12-2014

Bij het afsluiten van je zorgverzekering kun je naast de verplichte basisverzekering ook kiezen voor een aanvullende verzekering. De meeste mensen kiezen ervoor om hun basisverzekering en aanvullende verzekering bij dezelfde zorgverzekeraar af te sluiten. Dit is namelijk het makkelijkst. Lees verder

Consumenten verzekeren zich in 2015 minder voor medische hulp in het buitenland

17-12-2014

Een aanvullende dekking voor medische hulp in het buitenland is voor volgend jaar minder populair dan voor dit jaar. Dat blijkt uit een onderzoek van Independer. Daarbij is gekeken naar alle vergelijkingen van zorgverzekeringen tussen 1 en 16 december.  Vorig jaar Lees verder

Welke restitutiepolissen zijn er in 2015?

16-12-2014

In onderstaand overzicht je alle restitutiepolissen die er in 2015 zijn. Met deze polissen ben je vrij om te kiezen naar welke zorgverlener je gaat voor geplande zorg. De restitutiepolissen zijn gesorteerd op maandpremie, van de goedkoopste naar de duurste. Zorgpolis Maandpremie Ditzo 89,95 Kiemer 90,95 PMA 91 DSW 95 inTwente 95 PNOzorg 96,6 FBTO 98,5 Zorgverzekeraar Lees verder

Wat regelt Independer voor jou?

Deze zorgverzekering kun je bij Independer vergelijken en direct afsluiten. Nadat je deze hebt afgesloten sturen wij jouw gegevens door naar Turien & Co.
Als je vragen hebt over je zorgverzekering of wijzigingen wilt doorgeven, kun je daarvoor terecht bij Independer. Wij handelen dit als tussenpersoon voor je af met de zorgverzekeraar.

Wat kun je van Turien & Co verwachten?

Zodra Turien & Co jouw gegevens heeft ontvangen, sturen ze de polis en zorgpas naar je op. De premie betaal je rechtstreeks aan Turien & Co. Ook alle declaraties dien je in bij Turien & Co.

Wie doet wat voor jou? Independer Verzekeraar
Verzekeringen vergelijken ja nee
Verzekering afsluiten ja nee
Verzekeringspapieren opsturen nee ja
Afhandelen van wijzigingen ja nee
Afhandelen van declaraties nee ja
Premie innen nee ja

Zorgverzekering vergelijken?

Vergelijk eenvoudig de zorgverzekeringen van Turien & Co en bijna 900 andere zorgverzekeringen bij Independer op premie, voorwaarden en dekking en vind ook voor 2014 de zorgverzekering die het beste bij jou past!
Zorgverzekering vergelijken
WUA Logo

Beste vergelijkingssite zorgverzekering!

In november 2013 werd Independer aangewezen als beste vergelijkingssite zorgverzekeringen!

Zij gingen je voor

Zoveel bezoekers zochten afgelopen maand naar een zorgverzekering bij ons 

Om je beter van dienst te zijn maakt Independer gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.