Turien & Co zorgverzekering: alle vergoedingen, reviews, premies & meer

Zorgverzekering
Turien & Co

Turien & Co. is één van de grootste assuradeuren in Nederland. Turien & Co. voert een uitgebreid pakket aan verzekeringsproducten, waaronder autoverzekeringen. De maatschappij is in 1921 opgericht in Venlo. Inmiddels werken er ruim 350 mensen. Ben je op zoek naar een zorgverzekering van Turien & Co? Hier vind je meer informatie over zorgverzekeringen van Turien & Co. Als Turien & Co informatie heeft aangeleverd bij Independer.nl om in de vergelijking opgenomen te worden, vind je hieronder alle zorgverzekeringen die Turien & Co heeft.Je kunt dan ook per zorgverzekering meer informatie vinden, zoals onder welke verzekeraar de zorgverzekering valt, en wat de kwaliteit van het product is.Ben je benieuwd naar ervaringen van andere klanten met een zorgverzekering van Turien & Co? Dan kun je hieronder zien of er reviews beschikbaar zijn over deze zorgverzekeraar.

Reviews


Reviews: 38% beveelt Turien & Co aan.

Turien & Co scoort gemiddeld een 7,2. Dit is het gemiddelde uit 82 beoordelingen van Independer klanten. Daarvan hebben 60 klanten ook nog een toelichting gegeven over Turien & Co door middel van een review.

Beoordelingen gemaakt door klanten Independer

Dit zijn beoordelingen van klanten die via Independer bij Turien & Co een zorgverzekering hebben afgesloten. Independer heeft deze klanten gevraagd een oordeel achter te laten op de site van Independer.

82 reviews
Zeer goed
19
Goed
49
Matig
12
Slecht
1
Zeer slecht
1
Totaal score
7,2
Afsluitproces
6,7
Prijs-kwaliteitverhouding
7,2
Klantenservice
7,3
Declaraties
7,5
Lees de 82 zorgverzekering reviews van Turien & Co

Laatste 3 reviews zorgverzekering van Turien & Co

"duidelijk en makelijk"
18 mei 2015 | J.T.J. Lagerwaard
Score:8,0
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Deze review is geschreven na ontvangst van de polis.
"Acceptatie niet gelijk geregeld"
11 mei 2015 | R. Meijer
Score:2,4
Via Independer een nieuwe zorgverzekeraar afgesloten. Om mij niet bekende redenen werd mijn zoon niet geaccepteerd wegens gebruik medicatie. Hierna uitstel over de levering van de pasjes, bleek dat mijn kinderen op de oude verzekering stonden van vorig jaar en bovenal mijn zoon niet meer bij mij op de polis. De gebruikelijke miscommunicatie als je groot wordt (independer) en bent overgenomen door Avero Achmea... en helemaal geldt dit voor Turien & Co. Die in korte tijd de administratie doet voor meerdere zorgverzekeraars. Dit is wel beter dan Avitae waar Achmea eerder mee in zee ging. Lang leve de monopolist.
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Deze review is geschreven na ontvangst van de polis.
"makkelijk overgestapt"
03 februari 2015 | J.Y. van Brenk
Score:8,0
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Deze review is geschreven na ontvangst van de polis.
Lees de 82 zorgverzekering reviews van Turien & Co

Laatste nieuws zorgverzekeringen

Op zoek naar het laatste nieuws? Op ons weblog vind je al het laatste nieuws rond zorgverzekeringen op een rijtje. Je vindt hier ook meer informatie zoals de wijzigingen voor 2012, ervaringen van andere consumenten en premie-overzichten.

Geneesmiddelentekort aangepakt

02-07-2015

Minister Schippers van VWS heeft onderzoek laten doen naar beschikbaarheidsproblemen van geneesmiddelen en de rol van zorgverzekeraars hierbij. Er is speciaal gekeken naar het geneesmiddel Purinethol. Te kort door export Purinethol zou vanuit Nederland naar het buitenland worden geëxporteerd, omdat daar een Lees verder

Zorgverzekeraar moet zich meer richten op chronisch zieke

25-06-2015

Minister Schippers wil dat zorgverzekeraars zich meer gaan richten op chronisch zieken en andere kwetsbare verzekerden. Dat wil ze doen door verzekeraars per chronisch zieke meer geld te geven dan nu het geval is. Daardoor loont het vanaf 2016 om Lees verder

Zorgverzekering: medische zorg in het buitenland

24-06-2015

Ga je binnenkort op vakantie naar het buitenland? Een goede voorbereiding is belangrijk zodat je lekker op je vakantie kan genieten. Wij hebben daarom enkele handige tips voor je, als je toch onverwachts medische zorg nodig hebt. Neem juiste verzekeringsbewijs mee Heb Lees verder

Wat regelt Independer voor jou?

Deze zorgverzekering kun je bij Independer vergelijken en direct afsluiten. Nadat je deze hebt afgesloten sturen wij jouw gegevens door naar Turien & Co.
Als je vragen hebt over je zorgverzekering of wijzigingen wilt doorgeven, kun je daarvoor terecht bij Independer. Wij handelen dit als tussenpersoon voor je af met de zorgverzekeraar.

Wat kun je van Turien & Co verwachten?

Zodra Turien & Co jouw gegevens heeft ontvangen, sturen ze de polis en zorgpas naar je op. De premie betaal je rechtstreeks aan Turien & Co. Ook alle declaraties dien je in bij Turien & Co.

Wie doet wat voor jou? Independer Verzekeraar
Verzekeringen vergelijken ja nee
Verzekering afsluiten ja nee
Verzekeringspapieren opsturen nee ja
Afhandelen van wijzigingen ja nee
Afhandelen van declaraties nee ja
Premie innen nee ja

Zorgverzekering 2015 vergelijken?

Vergelijk eenvoudig de zorgverzekeringen van Turien & Co en bijna 900 andere zorgverzekeringen bij Independer op premie, voorwaarden en dekking en vind ook voor 2015 de zorgverzekering die het beste bij jou past!
Zorgverzekering 2015 vergelijken
WUA Logo

Beste vergelijkingssite zorgverzekering!

In november 2013 werd Independer aangewezen als beste vergelijkingssite zorgverzekeringen!

Zij gingen je voor

Zoveel bezoekers zochten afgelopen maand naar een zorgverzekering bij ons 

Om je beter van dienst te zijn maakt Independer gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.