Univé ZEKUR
Zorgverzekering

 

ZEKUR is de jongeren zorgverzekering van Univé. ZEKUR biedt de keuze uit twee pakketten: Gewoon ZEKUR en Extra ZEKUR. Gewoon ZEKUR is een basisverzekering waarin de belangrijkste zorg zit die je nodig hebt. Extra ZEKUR is de basisverzekering met aanvullende zorg- en tandartsverzekering. In dit pakket krijg je ook een gratis doorlopende reisverzekering en Univé ClimaCount Visa Card.

Reviews

29% beveelt Univé ZEKUR aan.

Univé ZEKUR scoort gemiddeld een 6,5. Dit is het gemiddelde uit 7 beoordelingen van Univé ZEKUR klanten. Daarvan hebben 7 klanten ook nog een toelichting gegeven over Univé ZEKUR door middel van een review.

Beoordelingen gemaakt door klanten Univé ZEKUR

Deze beoordelingen zijn van klanten die bij Univé ZEKUR een zorgverzekering hebben afgesloten Univé ZEKUR heeft deze klanten gevraagd een oordeel achter te laten op de site van Independer.

7 reviews
Zeer goed
2
Goed
1
Matig
2
Slecht
2
Zeer slecht
0
Totaal score
6,5
Afsluitproces
6,1
Prijs-kwaliteitverhouding
7,2
Klantenservice
6,3


Vergelijk zorgverzekeringen 2014

Geboortedatum
(bijv. 15-01-1970)
Geslacht
Postcode
(bijv. 1234 AB)
Ben je student?
Gezinsleden meeverzekeren?
 
 

Informatie zorgverzekering Univé ZEKUR


Wil je meer informatie over de zorgverzekeringen van Univé ZEKUR? Hieronder vind je handige informatie over Univé ZEKUR die we voor jou verzameld hebben.


 

Laatste 5 reviews zorgverzekering van Univé ZEKUR

"Slecht geinformeerd, langs elkaar werkend personeel."
07 mei 2013 | Mokum84

Ik ga weg bij Zekur, dit omdat ze betalingen verkeerd doen, waar ik dan vervolgens extra voor moet betalen. een collega zegt dat ik die acceptgiro kosten niet hoef te betalen. wordt vermeld in de computer, omdat zekur de fout heeft gemaakt. even later krijg ik dreigbrief binnen dat ze voor 0,50 cent naar deurwaarder stappen. en zo nog veel meer verhalen, Unive is goedkoop, maar de service is bagger. personeel doet de best, maar weet niet wat ze doen heb ik het idee.

Vond u deze review nuttig? Ja (7) | Nee (0)
Score
5,3
Afsluitproces
4,0
Prijs-kwaliteitverhouding
9,0
Klantenservice
3,0


"Zekur is voor gezonde mensen"
31 december 2012 | Anoniem

* Ik vind de website onduidelijk. Kan maar moeilijk vinden wat gedekt is. Als ik details per email navraag komt er geen antwoord. Ook niet na herhaling van de email. * Mag echt bij heel weinig ziekenhuizen en op grote afstand terecht. * Medicatie moet via Nationale Apotheek anders moet je flink bijbetalen. Recept moet huisarts daar dus heen sturen dat vergt enige uitleg. Medicatie wordt per post naar je toegestuurd. Dit duurt vrij lang. Ondanks beloftes wordt medicatie bij de buren afgeleverd wat ik zeer bezwaarlijk vind en doorslaggevend om met deze verzekering te stoppen. * Zekur is alleen aan te bevelen als je niet ziek bent (denkt te worden) en geen medicatie nodig hebt. Dan is het heerlijk goedkoop.

Vond u deze review nuttig? Ja (2) | Nee (0)
Score
3,7
Afsluitproces
2,8
Prijs-kwaliteitverhouding
7,0
Klantenservice
1,3


"Matig"
27 december 2012 | Anoniem

Ik zou deze zorgverzekeraar niet aanbevelen omdat mijn ervaringen ermee niet erg goed zijn. Je kunt beter een tientje per maand meer betalen om beter zorg te krijgen, meer duidelijkheid en je dan niet alles via internet hoeft/moet regelen

Vond u deze review nuttig? Ja (3) | Nee (0)
Score
3,7
Afsluitproces
2,5
Prijs-kwaliteitverhouding
3,0
Klantenservice
5,7


"Rot verzekering"
29 november 2012 | Sarah

Ik heb het laatste jaar Univé Extra Zekur als verzekering gehad. Van te voren was niet duidelijk gemaakt dat alles via de online apotheek ging, dit was het hele jaar zwaar irritant. Je moet eerst een brief opsturen (kost je geld) met je recept, dan moet je wachten tot het verwerkt is en dan moet je 4 dagen (!) wachten op je medicijnen. Dit ging ook vaak mis, vaak kwam het te laat en dan zat ik een paar dagen zonder medicijnen. De huisarts/therapeut wil niet een recept doorsturen naar de apotheek, want "dat is niet hun taak". Liever haal ik gewoon mijn medicijnen dezelfde dag nog bij de apotheek. Ook waren ze eerst onduidelijk over of je nou een tweede bril gratis kreeg of niet, stond verkeerd op de site, erg slordig, bleek een gratis kinderbril te zijn. Stom, want ik had daarop ook gekozen. Ook stond er "Bij EEN chronische aandoening wordt fysio vergoed na 21 behandelingen", bleek bij "SOMMIGE chronische aandoeningen" te zijn... Ik ben blij dat ik eindelijk kan overstappen.

Vond u deze review nuttig? Ja (1) | Nee (0)
Score
4,4
Afsluitproces
2,5
Prijs-kwaliteitverhouding
6,0
Klantenservice
4,7


"Waarom meer betalen dan nodig?"
29 november 2012 | Marjan

Deze verzekering is goedkoop, en dekt alles in de basisverzekering, net als alle andere verzekeraars. Medicijnen hoeven niet persé via de apotheeklijn te lopen, als je snel een recept nodig hebt, kun je dat bij je eigen apotheek halen. Daarnaast is het een gezondheidstimulerende verzekering. Sport/fitness wordt 'gesponsord'. Klantenservice is snel bereikbaar en alle info is terug te vinden op de site, waarop je een eigen inlog hebt. Dat je alleen naar gecontracteerde zorgverleners kan, hoeft geen probleem te zijn, er is er altijd eentje in je eigen buurt. Dus voor mij nog steeds de beste keuze.

Vond u deze review nuttig? Ja (3) | Nee (1)
Score
8,2
Afsluitproces
8,5
Prijs-kwaliteitverhouding
8,0
Klantenservice
8,0
Laatste forumberichten over Univé zorgverzekering


Heb je een vraag over je zorgverzekering of wil je je ervaring delen? Neem dan een kijkje op ons forum zorgverzekeringen. Je kunt hier uiteenlopende onderwerpen vinden over zorgverzekeraars, ervaringen met zorgverzekeringen of andere zaken op het gebied van zorgverzekeringen. Je kunt natuurlijk ook zelf een onderwerp plaatsen. We beantwoorden je vraag altijd.


 • Unive wijzigingen 2011 28-07-2014
  Zeer slecht verzekeraar! Niet alleen de verzekering zelf, maar ook de telefonische medewerker/ster, vooral een van de vele die bij Univé Zuid-Holland zit, bijvoorbeeld mevrouw Paula de Jong, zo ongemanierd en achterdochtig persoon ben ik nog nooit tegen gekomen! André  Lees verder
 • Overzichten Unive 28-07-2014
  Zeer slecht verzekeraar! Niet alleen de verzekering zelf, maar ook de telefonische medewerker/ster, vooral een van de vele die bij Univé Zuid-Holland zit, bijvoorbeeld mevrouw ******* , zo ongemanierd en achterdochtig persoon ben ik nog nooit tegen gekomen! André  Lees verder
 • ervaringen met Unive 28-07-2014
  Zeer slecht! Niet alleen de verzekering zelf, maar ook de telefonische medewerker/ster, vooral een van de vele die bij Univé Zuid-Holland zit, bijvoorbeeld mevrouw Paula de Jong, zo ongemanierd en achterdochtig persoon ben ik nog nooit tegen gekomen! André  Lees verder
 • Collectiviteitskorting 05-02-2014
  Beste G. van der Bijl, Wat Mathilde zegt klopt. Verder heb ik de persoonlijke gegevens uit uw post verwijderd. Het is niet handig deze gegevens openbaar op internet te zetten. Vriendelijke groet, Suzanne  Lees verder
 • Collectiviteitskorting 02-02-2014
  Voorzover ik weet moet u voor wijzigingen gewoon bij de verzekeraar zelf zijn, en niet bij Independer. Ik hoop dar Independer ook reageert en u dit duidelijk uitlegt.  Lees verder


Laatste nieuws zorgverzekeringen

Op zoek naar het laatste nieuws? Op ons weblog vind je al het laatste nieuws rond zorgverzekeringen op een rijtje. Je vindt hier ook meer informatie zoals de wijzigingen voor 2012, ervaringen van andere consumenten en premie-overzichten.

Wat regelt Independer voor jou?

Independer heeft alle zorgverzekeringen voor jou op een rij gezet. Met deze zorgverzekeraar hebben wij geen samenwerking. Kies je voor Univé ZEKUR , neem dan zelf contact met hen op om de zorgverzekering af te sluiten.

Wat kun je van Univé ZEKUR verwachten?

Je sluit je zorgverzekering rechtstreeks af bij Univé ZEKUR . Dat betekent dat zij alle verzekeringszaken met jou afhandelen.

Wie doet wat voor jou? Independer Verzekeraar
Verzekeringen vergelijken ja nee
Verzekering afsluiten nee ja
Verzekeringspapieren opsturen nee ja
Afhandelen van wijzigingen nee ja
Afhandelen van declaraties nee ja
Premie innen nee ja

Zorgverzekering vergelijken?

Vergelijk eenvoudig de zorgverzekeringen van Univé ZEKUR en bijna 900 andere zorgverzekeringen bij Independer op premie, voorwaarden en dekking en vind ook voor 2014 de zorgverzekering die het beste bij jou past!

Zorgverzekering vergelijken
 

Zorgverzekeringen van Univé ZEKUR

WUA Logo

Beste vergelijkingssite zorgverzekering!

In november 2013 werd Independer aangewezen als beste vergelijkingssite zorgverzekeringen!

Zij gingen je voor

Zoveel bezoekers zochten afgelopen maand naar een zorgverzekering bij ons 

Om je beter van dienst te zijn maakt Independer gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.