Zorgverzekering
VGZ

Ben je op zoek naar een zorgverzekering van VGZ? Hier vind je meer informatie over zorgverzekeringen van VGZ. Als VGZ informatie heeft aangeleverd bij Independer.nl om in de vergelijking opgenomen te worden, vind je hieronder alle zorgverzekeringen die VGZ heeft.Je kunt dan ook per zorgverzekering meer informatie vinden, zoals onder welke verzekeraar de zorgverzekering valt, en wat de kwaliteit van het product is.Ben je benieuwd naar ervaringen van andere klanten met een zorgverzekering van VGZ? Dan kun je hieronder zien of er reviews beschikbaar zijn over deze zorgverzekeraar.

Reviews


Reviews: 66% beveelt VGZ aan.

VGZ scoort gemiddeld een 7,6. Dit is het gemiddelde uit 1160 beoordelingen van Independer klanten. Daarvan hebben 742 klanten ook nog een toelichting gegeven over VGZ door middel van een review.

Beoordelingen gemaakt door klanten Independer

Dit zijn beoordelingen van klanten die via Independer bij VGZ een zorgverzekering hebben afgesloten. Independer heeft deze klanten gevraagd een oordeel achter te laten op de site van Independer.

1160 reviews
Zeer goed
537
Goed
541
Matig
58
Slecht
10
Zeer slecht
7
Totaal score
7,6
Afsluitproces
7,7
Prijs-kwaliteitverhouding
7,6
Klantenservice
7,6
Declaraties
7,6
Lees de 1160 zorgverzekering reviews van VGZ

Laatste 3 reviews zorgverzekering van VGZ

""
23 oktober 2014 | Anoniem
Score:6,1
geen toelichting of verdere specificatie van te innen eigen vergoedingen. Of wanneer het precies van je rekening wordt gehaald.
Vond u deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Deze review is geschreven een jaar na afsluiten van de verzekering. 
"mijn gegevens niet goed ingevuld"
23 oktober 2014 | Anoniem
Score:6,1
Ik had bij het aanmelden aan gegeven dat ik alles automatisch incasso wou laten gaan zodat ik er geen omkijken meer had. Maar door dat een van de medewerkers het hokje niet had gevinkt had ik dus een paar maanden geen zorgverzekring betaald uit eindelijk een boete er bij van ong. 300,- het heeft me 3 telefoon gesprekken en 2 mails gekost om het op te lossen uit eindelijk ben ik dus verplicht om het in termijnen te betalen FIJN!! Boven op mn normale premie.
Vond u deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Deze review is geschreven een jaar na afsluiten van de verzekering. 
"goede service"
22 oktober 2014 | Anoniem
Score:7,3
Vond u deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Deze review is geschreven een jaar na afsluiten van de verzekering. 
Lees de 1160 zorgverzekering reviews van VGZ

Laatste forumberichten over VGZ zorgverzekering

Heb je een vraag over je zorgverzekering of wil je je ervaring delen? Neem dan een kijkje op ons forum zorgverzekeringen. Je kunt hier uiteenlopende onderwerpen vinden over zorgverzekeraars, ervaringen met zorgverzekeringen of andere zaken op het gebied van zorgverzekeringen. Je kunt natuurlijk ook zelf een onderwerp plaatsen. We beantwoorden je vraag altijd.

Kaakchirurg 100% vergoed in basispakket.

23-09-2014

Na vele telefoontjes naar klantenservices VGZ, ben ik hier een stuk wijzer geworden. Het betreft inderdaad het eigen risico en een incompetente tandarts. Bedankt voor jullie duidelijke uitleg. Papillon  Lees verder

Kaakchirurg 100% vergoed in basispakket.

23-09-2014

Maar het basispakket heeft wel een " Eigen Risico". Dit is €360. Dit heeft tot gevolg dat iedereen altijd de eerste €360 zorgkosten in een jaar zwlf moet betalen. Het gaat om ziekenhuishulp, alle onderzoeken in het ziekenhuis op aanvraag  Lees verder

Kaakchirurg 100% vergoed in basispakket.

23-09-2014

Hoi Papillon, Vervelend dat je onverwachts kosten moet betalen. Goed om na te vragen bij de verzekeraar of het om eigen bijdrage of om eigen risico gaat. Het eigen risico betaal je namelijk altijd over zorg die vanuit de basisverzekering wordt  Lees verder

Laatste nieuws zorgverzekeringen

Op zoek naar het laatste nieuws? Op ons weblog vind je al het laatste nieuws rond zorgverzekeringen op een rijtje. Je vindt hier ook meer informatie zoals de wijzigingen voor 2012, ervaringen van andere consumenten en premie-overzichten.

Ruim vier op vijf Nederlanders al twee jaar niet overgestapt van zorgverzekering

23-10-2014

Veel Nederlanders blijven hun zorgverzekeraar trouw. Ruim 83 procent is de afgelopen twee jaar niet veranderd van zorgverzekeraar of zorgverzekering. Dit blijkt uit een onderzoek onder ruim 9700 leden van Patiëntenfederatie NPCF. Mensen besteden veel tijd aan zoeken zorgverzekering Van de panelleden Lees verder

Sterftecijfers van alle ziekenhuizen zijn bekend

22-10-2014

Volgens de NZa (Nederlandse Zorgautoriteit) zijn nu alle sterftecijfers van alle ziekenhuizen bekend. Ziekenhuizen tonen deze op hun eigen website. De ziekenhuizen moesten deze cijfers al per 1 maart van dit jaar online tonen, maar niet alle ziekenhuizen hadden dit Lees verder

Vergoedt je zorgverzekering gehoorbeschermers voor harde muziek?

22-10-2014

Tijdens het Amsterdam Dance Event (ADE) is de campagne 'I love my ears' gestart. De campagne is bedoeld om het uitgaanspubliek te waarschuwen voor de risico’s van gehoorschade door harde muziek. Maar ook om uit te leggen wat zij kunnen Lees verder

Wat regelt Independer voor jou?

Deze zorgverzekering kun je bij Independer vergelijken en direct afsluiten. Nadat je je zorgverzekering hebt afgesloten op de site van Independer, sturen wij jouw gegevens door naar VGZ .

Wat kun je van VGZ verwachten?

Zodra VGZ jouw gegevens heeft ontvangen, sturen ze de polis en zorgpas naar je op. De premie betaal je rechtstreeks aan VGZ . Met alle vragen over jouw zorgverzekering, zoals bijvoorbeeld een declaratie of een wijziging, kun je terecht bij VGZ .

Wie doet wat voor jou? Independer Verzekeraar
Verzekeringen vergelijken ja nee
Verzekering afsluiten ja nee
Verzekeringspapieren versturen nee ja
Afhandelen van wijzigingen nee ja
Afhandelen van declaraties nee ja
Premie innen nee ja

Zorgverzekering vergelijken?

Vergelijk eenvoudig de zorgverzekeringen van VGZ en bijna 900 andere zorgverzekeringen bij Independer op premie, voorwaarden en dekking en vind ook voor 2014 de zorgverzekering die het beste bij jou past!
Zorgverzekering vergelijken
WUA Logo

Beste vergelijkingssite zorgverzekering!

In november 2013 werd Independer aangewezen als beste vergelijkingssite zorgverzekeringen!

Zij gingen je voor

Zoveel bezoekers zochten afgelopen maand naar een zorgverzekering bij ons 

Om je beter van dienst te zijn maakt Independer gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.