Zorgverzekering
VGZ

Ben je op zoek naar een zorgverzekering van VGZ? Hier vind je meer informatie over zorgverzekeringen van VGZ. Als VGZ informatie heeft aangeleverd bij Independer.nl om in de vergelijking opgenomen te worden, vind je hieronder alle zorgverzekeringen die VGZ heeft.Je kunt dan ook per zorgverzekering meer informatie vinden, zoals onder welke verzekeraar de zorgverzekering valt, en wat de kwaliteit van het product is.Ben je benieuwd naar ervaringen van andere klanten met een zorgverzekering van VGZ? Dan kun je hieronder zien of er reviews beschikbaar zijn over deze zorgverzekeraar.

Reviews


67% beveelt VGZ aan.

VGZ scoort gemiddeld een 7,6. Dit is het gemiddelde uit 1076 beoordelingen van Independer klanten. Daarvan hebben 685 klanten ook nog een toelichting gegeven over VGZ door middel van een review.

Beoordelingen gemaakt door klanten Independer

Dit zijn beoordelingen van klanten die via Independer bij VGZ een zorgverzekering hebben afgesloten. Independer heeft deze klanten gevraagd een oordeel achter te laten op de site van Independer.

1076 reviews
Zeer goed
508
Goed
495
Matig
51
Slecht
9
Zeer slecht
6
Totaal score
7,6
Afsluitproces
7,7
Prijs-kwaliteitverhouding
7,6
Klantenservice
7,7
Declaraties
7,5
Lees de 1076 zorgverzekering reviews van VGZ

Laatste 3 reviews zorgverzekering van VGZ

16 september 2014 | Anoniem
Score:8,0
Deze reviewer heeft een score gegeven, maar geen toelichting geschreven.
Deze review is geschreven een jaar na afsluiten van de verzekering. 
"ik ben wel tevreden"
16 september 2014 | H.I. Anilir
Score:10,0
Vond u deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Deze review is geschreven na ontvangst van de polis.
"super goed"
15 september 2014 | I. Schat
Score:8,9
Ik ben heel blij dat ik weer terug ben bij VGZ. Goede prijs en je krijgt er zoveel voor terug.
Vond u deze review nuttig? Ja (0) | Nee (0)
Deze review is geschreven een jaar na afsluiten van de verzekering. 
Lees de 1076 zorgverzekering reviews van VGZ

Laatste forumberichten over VGZ zorgverzekering

Heb je een vraag over je zorgverzekering of wil je je ervaring delen? Neem dan een kijkje op ons forum zorgverzekeringen. Je kunt hier uiteenlopende onderwerpen vinden over zorgverzekeraars, ervaringen met zorgverzekeringen of andere zaken op het gebied van zorgverzekeringen. Je kunt natuurlijk ook zelf een onderwerp plaatsen. We beantwoorden je vraag altijd.

Heupoperaties

31-07-2014

Beste meneer / mevrouw, Op onze website kun je onder gezondheidszorg de beoordelingen van de ziekenhuizen zien. Je kunt je postcode en afdeling of aandoening invullen. Daarna ontvang je een overzicht van de ziekenhuizen in de buurt. De ziekenhuizen krijgen  Lees verder

Heupoperaties

30-07-2014

Sorry, deze rapporten blijken niet de gevraagde informatie over de kwaliteit van de zorg te geven.  Lees verder

Heupoperaties

30-07-2014

Ik kan het nog niet goed interpreteren. Ik heb wel ontdekt dat als je de tweede link neemt en dan kiest voor het tabblad " praktijkvariatie ontwikkeling" , er cijfers paars gemarkeerd zijn. Volgens mij zijn dit de slechte ziekenhuizen.  Lees verder

Laatste nieuws zorgverzekeringen

Op zoek naar het laatste nieuws? Op ons weblog vind je al het laatste nieuws rond zorgverzekeringen op een rijtje. Je vindt hier ook meer informatie zoals de wijzigingen voor 2012, ervaringen van andere consumenten en premie-overzichten.

Basisverzekering 2015: wat zijn de wijzigingen?

16-09-2014

Vandaag heeft het kabinet de plannen voor 2015 bekendgemaakt. Aan de basisverzekering heeft het kabinet niet veel gewijzigd.  Hieronder zie je wat er wel verandert aan de basisverzekering: De premie voor de zorgverzekering stijgt met bijna 10 euro per maand. Het eigen risico Lees verder

Eigen risico basisverzekering 2015 naar 375 euro

16-09-2014

Op Prinsjesdag heeft het kabinet alle plannen voor 2015 bekendgemaakt. Komend jaar verandert er niet veel aan je zorgverzekering. De basisverzekering 2015 wijzigt op een paar punten. Een van die wijzigingen is de verhoging van het eigen risico van 360 Lees verder

Goedkope zorgpolis 2014-2016: welke kwaliteit biedt het ziekenhuis?

15-09-2014

Vorig jaar werden de eerste ‘selectieve zorgpolissen’ geïntroduceerd. Wie voor zo’n polis kiest, kan niet bij alle ziekenhuizen in de buurt terecht. Dat kan met een duurdere zorgverzekering wel. In een interview met De Volkskrant van 13 september 2014 zegt Lees verder

Wat regelt Independer voor jou?

Deze zorgverzekering kun je bij Independer vergelijken en direct afsluiten. Nadat je je zorgverzekering hebt afgesloten op de site van Independer, sturen wij jouw gegevens door naar VGZ .

Wat kun je van VGZ verwachten?

Zodra VGZ jouw gegevens heeft ontvangen, sturen ze de polis en zorgpas naar je op. De premie betaal je rechtstreeks aan VGZ . Met alle vragen over jouw zorgverzekering, zoals bijvoorbeeld een declaratie of een wijziging, kun je terecht bij VGZ .

Wie doet wat voor jou? Independer Verzekeraar
Verzekeringen vergelijken ja nee
Verzekering afsluiten ja nee
Verzekeringspapieren versturen nee ja
Afhandelen van wijzigingen nee ja
Afhandelen van declaraties nee ja
Premie innen nee ja

Zorgverzekering vergelijken?

Vergelijk eenvoudig de zorgverzekeringen van VGZ en bijna 900 andere zorgverzekeringen bij Independer op premie, voorwaarden en dekking en vind ook voor 2014 de zorgverzekering die het beste bij jou past!
Zorgverzekering vergelijken
WUA Logo

Beste vergelijkingssite zorgverzekering!

In november 2013 werd Independer aangewezen als beste vergelijkingssite zorgverzekeringen!

Zij gingen je voor

Zoveel bezoekers zochten afgelopen maand naar een zorgverzekering bij ons 

Om je beter van dienst te zijn maakt Independer gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.