Zorgverzekering
VGZ

Ben je op zoek naar een zorgverzekering van VGZ? Hier vind je meer informatie over zorgverzekeringen van VGZ. Als VGZ informatie heeft aangeleverd bij Independer.nl om in de vergelijking opgenomen te worden, vind je hieronder alle zorgverzekeringen die VGZ heeft.Je kunt dan ook per zorgverzekering meer informatie vinden, zoals onder welke verzekeraar de zorgverzekering valt, en wat de kwaliteit van het product is.Ben je benieuwd naar ervaringen van andere klanten met een zorgverzekering van VGZ? Dan kun je hieronder zien of er reviews beschikbaar zijn over deze zorgverzekeraar.

Reviews


Reviews: 66% beveelt VGZ aan.

VGZ scoort gemiddeld een 7,6. Dit is het gemiddelde uit 1198 beoordelingen van Independer klanten. Daarvan hebben 765 klanten ook nog een toelichting gegeven over VGZ door middel van een review.

Beoordelingen gemaakt door klanten Independer

Dit zijn beoordelingen van klanten die via Independer bij VGZ een zorgverzekering hebben afgesloten. Independer heeft deze klanten gevraagd een oordeel achter te laten op de site van Independer.

1198 reviews
Zeer goed
547
Goed
565
Matig
62
Slecht
10
Zeer slecht
7
Totaal score
7,6
Afsluitproces
7,7
Prijs-kwaliteitverhouding
7,6
Klantenservice
7,6
Declaraties
7,6
Lees de 1198 zorgverzekering reviews van VGZ

Laatste 3 reviews zorgverzekering van VGZ

"Matig tot voldoende"
21 november 2014 | Anoniem
Score:6,6
We hebben dit jaar niet veel kosten gehad. Dus hebben het goed in geschat. Maar onverwachtse zaken zijn niet ingedekt. We zijn ook wat kritische geworden naar VGZ sinds de nieuwe Zorg Premies duidelijk zijn. Ge vrije keuze en wel de premie omhoog.
Vond u deze review nuttig? Ja (3) | Nee (1)
Deze review is geschreven een jaar na afsluiten van de verzekering. 
"Service kan beter"
15 november 2014 | Anoniem
Score:6,7
Bij het afsluiten van mijn verzekering bij VGZ moest ik een dubbele maandpremie betalen. Uit navraag bij klantenservice bleek dit het normale beleid te zijn bij, opzegging werd dit weer terug vergoedt. Ik vind dit niet correct. Internetdeclaratie indienen geeft vaak foutmelding. Verder ben ik tevreden over de afhandeling van declaraties en vergoedingen ook goed inzichtelijk via VGZ site.
Vond u deze review nuttig? Ja (19) | Nee (0)
Deze review is geschreven een jaar na afsluiten van de verzekering. 
11 november 2014 | A.A. van Staveren
Score:7,8
Deze reviewer heeft een score gegeven, maar geen toelichting geschreven.
Deze review is geschreven een jaar na afsluiten van de verzekering. 
Lees de 1198 zorgverzekering reviews van VGZ

Laatste forumberichten over VGZ zorgverzekering

Heb je een vraag over je zorgverzekering of wil je je ervaring delen? Neem dan een kijkje op ons forum zorgverzekeringen. Je kunt hier uiteenlopende onderwerpen vinden over zorgverzekeraars, ervaringen met zorgverzekeringen of andere zaken op het gebied van zorgverzekeringen. Je kunt natuurlijk ook zelf een onderwerp plaatsen. We beantwoorden je vraag altijd.

uit de verzekering gedaan

19-11-2014

Een zeer slechte zorgverzekering . Ongeregelde zootje . Zeker niet vriendelijk . Incasso s op je af sturen Terwijl dat niet nodig is . Eerste maand dubbele premie. Kortom slechte ervaringen met VGZ  Lees verder

starre houding

18-11-2014

Ook wij hebben slechte ervaringen met VGZ m.b.t. gemaakte afspraken. In Art. 3.4.3 is geregeld dat alle betalingen die voldaan moeten worden aan de zorgverlener door de verzekerde automatisch worden afgeschreven van de rekening van verzekerde. Op rondreis door Noorwegen ontving ik  Lees verder

uit de verzekering gedaan

06-11-2014

Ik ken de vervelende opstelling van VGZ, zij zijn alles behalve klantvriendelijk, zo kreeg ik ineens een gerechtsdeurwaarder aan de deur omdat verstuurde emailtjes niet bij mij aankwamen en er nog een rekening open stond, ze hebben nooit gehoord van  Lees verder

Laatste nieuws zorgverzekeringen

Op zoek naar het laatste nieuws? Op ons weblog vind je al het laatste nieuws rond zorgverzekeringen op een rijtje. Je vindt hier ook meer informatie zoals de wijzigingen voor 2012, ervaringen van andere consumenten en premie-overzichten.

Zorgverzekering 2015: bij welke zorgverleners kan ik terecht met mijn zorgpolis?

27-11-2014

Of je in 2015 met jouw zorgverzekering in alle ziekenhuizen, klinieken en fysiotherapiepraktijken de volledige behandeling vergoed krijgt, hangt af van jouw zorgpolis. Heb je een restitutiepolis? Dan heb je vrije zorgkeuze en kun je zelf bepalen waar jij behandeld Lees verder

Omroep Friesland over Zorgverzekering 2015

27-11-2014

Sharon Gerritsen van Independer was woensdagavond te gast in het programma Bynt van Omroep Friesland. Er werd gesproken over de zorgverzekering in 2015. Wat is er veranderd ten opzichte van dit jaar en waar moet je op letten? https://vimeo.com/112993024 Lees verder

Zorgverzekering 2015: wanneer kun je precies overstappen?

25-11-2014

Overstappen van zorgverzekering kan t/m 31 januari 2015. Wanneer je overstapt voor 1 januari, wordt je oude zorgverzekering automatisch opgezegd. In onderstaande afbeelding zie je precies tot wanneer je kunt overstappen en bepaalde wijzigingen kunt doorgeven. Overstappen van zorgverzekering? Doe dat Lees verder

Wat regelt Independer voor jou?

Deze zorgverzekering kun je bij Independer vergelijken en direct afsluiten. Nadat je je zorgverzekering hebt afgesloten op de site van Independer, sturen wij jouw gegevens door naar VGZ .

Wat kun je van VGZ verwachten?

Zodra VGZ jouw gegevens heeft ontvangen, sturen ze de polis en zorgpas naar je op. De premie betaal je rechtstreeks aan VGZ . Met alle vragen over jouw zorgverzekering, zoals bijvoorbeeld een declaratie of een wijziging, kun je terecht bij VGZ .

Wie doet wat voor jou? Independer Verzekeraar
Verzekeringen vergelijken ja nee
Verzekering afsluiten ja nee
Verzekeringspapieren versturen nee ja
Afhandelen van wijzigingen nee ja
Afhandelen van declaraties nee ja
Premie innen nee ja

Zorgverzekering vergelijken?

Vergelijk eenvoudig de zorgverzekeringen van VGZ en bijna 900 andere zorgverzekeringen bij Independer op premie, voorwaarden en dekking en vind ook voor 2014 de zorgverzekering die het beste bij jou past!
Zorgverzekering vergelijken
WUA Logo

Beste vergelijkingssite zorgverzekering!

In november 2013 werd Independer aangewezen als beste vergelijkingssite zorgverzekeringen!

Zij gingen je voor

Zoveel bezoekers zochten afgelopen maand naar een zorgverzekering bij ons 

Om je beter van dienst te zijn maakt Independer gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.