VGZ zorgverzekering: alle vergoedingen, reviews, premies & meer

Zorgverzekering
VGZ

Ben je op zoek naar een zorgverzekering van VGZ? Hier vind je meer informatie over zorgverzekeringen van VGZ. Als VGZ informatie heeft aangeleverd bij Independer.nl om in de vergelijking opgenomen te worden, vind je hieronder alle zorgverzekeringen die VGZ heeft.Je kunt dan ook per zorgverzekering meer informatie vinden, zoals onder welke verzekeraar de zorgverzekering valt, en wat de kwaliteit van het product is.Ben je benieuwd naar ervaringen van andere klanten met een zorgverzekering van VGZ? Dan kun je hieronder zien of er reviews beschikbaar zijn over deze zorgverzekeraar.

Reviews


Reviews: 66% beveelt VGZ aan.

VGZ scoort gemiddeld een 7,6. Dit is het gemiddelde uit 1352 beoordelingen van Independer klanten. Daarvan hebben 853 klanten ook nog een toelichting gegeven over VGZ door middel van een review.

Beoordelingen gemaakt door klanten Independer

Dit zijn beoordelingen van klanten die via Independer bij VGZ een zorgverzekering hebben afgesloten. Independer heeft deze klanten gevraagd een oordeel achter te laten op de site van Independer.

1352 reviews
Zeer goed
611
Goed
643
Matig
72
Slecht
10
Zeer slecht
9
Totaal score
7,6
Afsluitproces
7,7
Prijs-kwaliteitverhouding
7,6
Klantenservice
7,6
Declaraties
7,6
Lees de 1352 zorgverzekering reviews van VGZ

Laatste 3 reviews zorgverzekering van VGZ

"Prima, maar verzekeringsmaatschappij VGZ is langzaam - dat is jammer"
12 mei 2015 | Anoniem
Score:6,9
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (1)
Deze review is geschreven na ontvangst van de polis.
09 mei 2015 | Anoniem
Score:7,8
Deze reviewer heeft een score gegeven, maar geen toelichting geschreven.
Deze review is geschreven een jaar na afsluiten van de verzekering. 
"Niet Blij met afsluitingen Proces"
13 april 2015 | Anoniem
Score:4,5
In het begin is niet verteld over een begin bedrag(soort van aansluitkosten). Dus had daar geen rekening meegehouden. Dus loop ik achter met betalen. Dat is niet de bedoeling!!!
Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (1)
Deze review is geschreven na ontvangst van de polis.
Lees de 1352 zorgverzekering reviews van VGZ

Laatste forumberichten over VGZ zorgverzekering

Heb je een vraag over je zorgverzekering of wil je je ervaring delen? Neem dan een kijkje op ons forum zorgverzekeringen. Je kunt hier uiteenlopende onderwerpen vinden over zorgverzekeraars, ervaringen met zorgverzekeringen of andere zaken op het gebied van zorgverzekeringen. Je kunt natuurlijk ook zelf een onderwerp plaatsen. We beantwoorden je vraag altijd.

Bewuzt stuurt naar... maar vergoedt het niets al je daar....

02-03-2015

Zorgverzekeraar moet dit oplossen.  Lees verder

Bewuzt stuurt naar... maar vergoedt het niets al je daar....

02-03-2015

Vanwege recidive hernia verwijst Bewuzt naar België: Genk voor een second opinion waar zij een contract mee hebben!!!. Omdat ik hernia en claustrofobie heb moet ik uitwijken want Genk heeft geen zogeheten OPEN MRI. Op verzoek van Bewuzt: Diasana Mill.  Lees verder

"Niet vergoeden" - motto van VGZ

02-03-2015

Vanwege recidive hernia verwijst Bewuzt naar België: Genk voor een second opinion waar zij een contract mee hebben!!!. Omdat ik hernia en claustrofobie heb moet ik uitwijken: Genk heeft geen zogeheten OPEN MRI. Op verzoek Bewuzt: Diasana Mill. Diasana eist  Lees verder

Laatste nieuws zorgverzekeringen

Op zoek naar het laatste nieuws? Op ons weblog vind je al het laatste nieuws rond zorgverzekeringen op een rijtje. Je vindt hier ook meer informatie zoals de wijzigingen voor 2012, ervaringen van andere consumenten en premie-overzichten.

Zomerjob in het buitenland? Tips om je te verzekeren voor medische kosten

26-05-2015

Met de eindexamens in aantocht gaan veel kinderen voor het eerst alleen naar het buitenland. Soms blijven ze er langere tijd en gaan ze er dan ook werken. Maar hoe zijn kinderen dan verzekerd voor medische kosten? Via de reisverzekering of de zorgverzekering, Lees verder

Medicijnen meenemen naar het buitenland: hoe werkt dat?

26-05-2015

Ga je binnenkort op vakantie naar het buitenland en moet je medicijnen meenemen? Dan moet je met een aantal zaken rekening houden. Anders kunnen je medicijnen voor drugs worden aangezien en kom je flink in de problemen. En daar zit Lees verder

Doorbehandeling logopedist toch vergoed

22-05-2015

Je bent onder behandeling van een logopedist en krijgt deze zorg gewoon vergoed. Maar het jaar erna heeft jouw logopedist ineens geen contract meer met je zorgverzekeraar. Hoe zit het dan met vergoeding van de behandelingen? Daarover heeft de rechter Lees verder

Wat regelt Independer voor jou?

Deze zorgverzekering kun je bij Independer vergelijken en direct afsluiten. Nadat je je zorgverzekering hebt afgesloten op de site van Independer, sturen wij jouw gegevens door naar VGZ.

Wat kun je van VGZ verwachten?

Zodra VGZ jouw gegevens heeft ontvangen, sturen ze de polis en zorgpas naar je op. De premie betaal je rechtstreeks aan VGZ. Met alle vragen over jouw zorgverzekering, zoals bijvoorbeeld een declaratie of een wijziging, kun je terecht bij VGZ.

Wie doet wat voor jou? Independer Verzekeraar
Verzekeringen vergelijken ja nee
Verzekering afsluiten ja nee
Verzekeringspapieren versturen nee ja
Afhandelen van wijzigingen nee ja
Afhandelen van declaraties nee ja
Premie innen nee ja

Zorgverzekering 2015 vergelijken?

Vergelijk eenvoudig de zorgverzekeringen van VGZ en bijna 900 andere zorgverzekeringen bij Independer op premie, voorwaarden en dekking en vind ook voor 2015 de zorgverzekering die het beste bij jou past!
Zorgverzekering 2015 vergelijken
WUA Logo

Beste vergelijkingssite zorgverzekering!

In november 2013 werd Independer aangewezen als beste vergelijkingssite zorgverzekeringen!

Zij gingen je voor

Zoveel bezoekers zochten afgelopen maand naar een zorgverzekering bij ons 

Om je beter van dienst te zijn maakt Independer gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.