Eerst rijbewijs halen om te mogen autorijden

Voordat je auto mag rijden, moet je eerst je rijbewijs halen. Zodra je het praktijkexamen haalt, kun je je rijbewijs aanvragen bij de gemeente. Als je na een week je rijbewijs ophaalt, mag je met de auto de weg op.

Autoverzekering afsluiten zonder rijbewijs is erg lastig

Wil je een autoverzekering afsluiten zonder rijbewijs? Dan kan dat erg lastig zijn. Maar als je een auto bezit, moet je dit wel doen. Neem contact op met onze experts die je graag verder helpen.

Autoverzekering jongeren - lage premie: koop een eenvoudige auto

Wil je als jonge, beginnend bestuurder de premie zo laag mogelijk houden? Dan is het verstandig om voor een bescheiden prijs een eenvoudige auto te kopen. Je betaalt namelijk de laagste premie voor lichtgewicht auto’s met een laag vermogen. Wil je meteen in een snelle Audi of BMW rijden? Dan ga je veel meer premie betalen.

Sluit geen autoverzekering af op naam van je ouders

Wil je een auto verzekeren op naam van je ouders afsluiten om een hoge premie te omzeilen? Dan is dat op de lange termijn niet verstandig. Je bouwt zelf namelijk geen schadevrije jaren op. Ben je de regelmatige bestuurder van de auto? Dan ben je verplicht om zelf de autoverzekering af te sluiten.

Nog ergens hulp bij nodig?

Damai, Erwin en Mijke; samen 9 jaar Independer

035 626 55 44

morgen vanaf 08:00 uur