Gratis Diefstaldekking

Je auto is een kostbaar bezit. Veel mensen sluiten voor hun auto alleen een WA-verzekering af. Dat is een prima keuze, maar bij deze dekking is je auto niet verzekerd tegen diefstal. En juist als je auto gestolen wordt, wil je op je verzekering kunnen rekenen. Daarom bieden wij je nu gratis diefstaldekking. Dan ben je ook met je WA-autoverzekering verzekerd tegen diefstal.

Gratis diefstaldekking bieden wij bij vrijwel alle WA-verzekeringen aan. Natuurlijk moet de autoverzekering waar je de diefstaldekking krijgt, nog wel lopen. Daarnaast mag de dagwaarde van de auto maximaal 7500 euro zijn.

Lees meer over de gratis diefstaldekking.

Bekijk de volledige polisvoorwaarden en de verzekeringskaart van de gratis diefstaldekking.​

Extra Zorgdekking

Een auto-ongeluk is heel vervelend. Vooral als je hierbij gewond raakt. Je krijgt in de nasleep vaak nog een vervelende verrassing: rekeningen  voor het eigen risico of de medische kosten die je hebt gemaakt. Met de gratis Extra Zorgdekking na een auto-ongeval krijg je deze kosten vergoed tot een bedrag van maximaal 10.000 euro per gebeurtenis.

Je hebt hier recht op als:

  • Je een eigen autoverzekering hebt met een Beperkt of Volledig Casco dekking. Of WA voor een auto met een dagwaarde van meer dan 7.500 euro. 
  • De dekking is geldig voor de bestuurder van de auto. Dit kan de verzekeringsnemer zelf zijn. Maar ook iemand die met toestemming van de verzekeringsnemer de auto bestuurt.
  • De gemaakte kosten zijn het gevolg van het ongeluk.
  • Je autoverzekering loopt nog op het moment van het ongeluk.
Ook de kosten voor fysiotherapie, hulpmiddelen en psychosociale hulp kunnen worden vergoed tot 10.000 euro per gebeurtenis. Lees meer over de gratis Extra Zorgdekking na een auto-ongeval.


Bekijk de volledige polisvoorwaarden en de verzekeringskaart van de Extra Zorgdekking.​

Independer Verhaalservice

Schade aan je auto door een ander? Bij ons kun je altijd terecht. Onze schadecoaches helpen je de kosten vergoed te krijgen van de tegenpartij. Jij, als klant van Independer, maakt kosteloos gebruik van onze service.  

Jouw voordelen:

  • Gratis: onze Verhaalservice is kosteloos voor Independer-klanten.
  • Snel zekerheid: binnen 1 dag hoor je of wij de schade verhalen.
  • Wij zorgen voor vervangend vervoer.
  • Altijd hulp bij schade: 24/7 staan we voor je klaar.
  • Letselschade? Ook hiervoor kun je bij ons terecht.

Lees meer over de Verhaalservice.


Opzeghulp

Wij willen verzekeren voor jou zo gemakkelijk mogelijk maken. Sluit je via Independer een nieuwe autoverzekering af? Dan helpen wij je bij het opzeggen van je oude autoverzekering. Je ontvangt via de mail van ons een link waarmee je makkelijk en snel een opzegbrief maakt. Dat noemen wij de Opzeghulp.