Independer Verhaalservice: wij claimen schade aan auto door ander bij tegenpartij

Heb je schade aan je auto door een ander? Dan kun je als klant van Independer kosteloos gebruik maken van de Independer Verhaalservice. Onze schadecoaches claimen vervolgens namens jou de kosten op de tegenpartij.

We zijn nooit duurder dan de verzekeraar

Als je een autoverzekering via Independer afsluit, ben je nooit duurder uit dan bij de verzekeraar. Door onze grote inkoopkracht kunnen we je vaak zelfs een korting aanbieden.Daarbij hebben we ook de Independer Laagste Prijs Garantie.

Onze experts van de klantenservice staan graag voor je klaar

Heb je vragen, advies of hulp nodig? Dan staan onze experts van de klantenservice graag voor je klaar.

Niet tevreden over je autoverzekering?

Ben je niet tevreden over je autoverzekering? Dan kun je een klacht indienen bij je autoverzekeraar.

Maak eenvoudig beste keuze tussen autoverzekeraars

Bij Independer kun je eenvoudig autoverzekeraars vergelijken om de beste keuze te maken. Je kunt naast een top 3 van autoverzekeraars ook een groot aanbod checken. Per product kun je op de detailpagina zien wat wij voor je doen en wat de verzekeraar voor je doet.

Wat is ons verdienmodel?

Als je via Independer een autoverzekering afsluit, ontvangen we als beloning een vergoeding van de autoverzekeraar. Van deze inkomsten betalen we kosten van onze experts die adviseren en schades afhandelen. Daarnaast blijven we investeren in onze website en in het duidelijker en transparanter maken van de financiële markt.

Independer Keurmerk: autoverzekering met belangrijke zekerheden

Als je een autoverzekering met het Independer Keurmerk afsluit, kun je op een aantal belangrijke zekerheden rekenen. Bijvoorbeeld vervangend vervoer bij reparatie of voldoende vergoeding bij total loss.

Check marktcijfers voor interessante ontwikkelingen

Ben je benieuwd naar interessante ontwikkelingen over autoverzekeringen? Check dan de marktcijfers van de afgelopen jaren die we voor jou inzichtelijk hebben gemaakt.

Expertise

​Informatie gecontroleerd door expert

De informatie op deze pagina is gecontroleerd door Suzan Samson. Zij is specialist op het gebied van autoverzekeringen en een veelgevraagd expert in de media. Bijvoorbeeld: ADBNR en Volkskrant.

Awards

De autoverzekering vergelijker van Independer heeft al verschillende prijzen en awards gewonnen, waaronder de Website van het JaarWUA Award en de Shopping Award.