Altijd de voordeligste Aston Martin autoverzekering

Independer vindt gegarandeerd de beste en voordeligste Aston Martin autoverzekering voor jou, zonder dat je er zelf veel tijd aan kwijt bent.

Direct de beste deals voor je Aston Martin autoverzekering

Een Aston Martin autoverzekering vergelijken is heel makkelijk: na het invullen van slechts zes vragen zie je direct wat voor jou de drie beste deals zijn die je direct bij Independer kunt afsluiten. Je Aston Martin verzekeren is zo heel gemakkelijk.

Vaak geven we ook nog een extra korting op de autoverzekering. Speciaal voor jou hebben we verzekeringen met een Independer Keurmerk ontwikkeld. Sluit je een Aston Martin verzekering met deze garantie bij ons af, dan garanderen wij de laagste prijs voor dat product en een uitstekende service, ook als je schade hebt. Zo kun je makkelijk en snel je Aston Martin verzekeren.

Jouw voordelen

Ons team van experts helpt je eenvoudig de beste autoverzekering te vinden. Al meer dan 400.000 consumenten hebben hun auto online via Independer verzekerd. Ontdek nu zelf hoe makkelijk je geld kunt besparen.

Jan-Willem Broekx, Manager Autoverzekeringen

Meest populaire Aston Martin modellen

# Merk Model
1Aston MartinV8 Vantage
2Aston MartinDB7
3Aston MartinDB9
4Aston MartinRapide
5Aston MartinVanquish

Meest populaire Aston Martin verzekeraars

# Merk Verzekeraar
1Aston MartinCentraal Beheer
2Aston MartinFBTO

Al meer dan 1.000 klanten deelden hun ervaring met een autoverzekering vergelijken en afsluiten

Lees hieronder ervaringen van andere klanten met een autoverzekering vergelijken en afsluiten via Independer. Ben je op zoek naar ervaringen met een bepaalde autoverzekering? Vele consumenten hebben ook hun ervaring met hun autoverzekering achtergelaten op Independer.

Independer scoort gemiddeld een . Dit is het gemiddelde cijfer uit 68198 autoverzekering beoordelingen.

Meneer Modrzynski, ROTTERDAM
woensdag 17 juli 2019 om 20:57


Jest ok
Meneer Thoen, TILBURG
woensdag 17 juli 2019 om 20:38


Makkelijk en snel een nieuwe verzekering gevonden en afgesloten
Mevrouw Wijbenga, LEEUWARDEN
woensdag 17 juli 2019 om 19:04


Goede service
Alle ervaringen met Independer

Overzicht van alle Aston Martin modellen

Elk automerk heeft veel verschillende modellen op de markt gebracht. Hier vind je een overzicht van alle Aston Martin modellen door de jaren heen.
 • Aston Martin Cygnet

 • Aston Martin DB11

 • Aston Martin DB7

 • Aston Martin DB9

 • Aston Martin DBS

 • Aston Martin Lagonda

 • Aston Martin Rapide

 • Aston Martin V12 Vanquish

 • Aston Martin V12 Vantage

 • Aston Martin V12 Virage

 • Aston Martin V8 Coupe

 • Aston Martin V8 Vantage

 • Aston Martin V8 Virage

 • Aston Martin V8 Volante

 • Aston Martin Vanquish

 • Aston Martin Vantage

Waarom voor je Aston Martin autoverzekering afsluiten via Independer?

Independer heeft ruim 12 jaar ervaring met het online vergelijken en afsluiten van autoverzekeringen. Waarom ook voor jouw Aston Martin autoverzekering afsluiten? Inmiddels hebben al meer dan 400.000 consumenten hun auto via Independer verzekerd. Binnen enkele minuten vergelijkt Independer voor jou ruim 120 autoverzekeringen. Nadat je een keuze hebt gemaakt voor een autoverzekering, kun je direct de autoverzekering afsluiten. Bij Independer vind je:

 • De beste prijs voor de autoverzekering van jouw Aston Martin
 • Groot aanbod
 • Independer Keurmerk
 • Niet goed, geld terug! (14 dg)

Bovendien wordt je aanvraag voor een autoverzekering snel beoordeeld, 24 uur per dag, 7 dagen per week.  Je kunt dan direct met een gerust hart verzekerd de weg op. Over je oude autoverzekering hoef je je ook geen zorgen te maken, het opzeggen daarvan kun je bij ons direct online regelen.

Meer informatie over het merk Aston Martin

Het Britse automerk Aston Martin is opgericht in 1914 door Robert Bamford en Lionel Martin. De naam Aston Martin is ontstaan doordat Lionel Martin hun eerste race won in het plaatsje Aston Clinton. In het begin werden alleen raceauto´s gebouwd, na een paar jaar kwamen daar ook personenauto´s. Na een aantal overnames en herstarts werd door David Brown vlak na de tweede wereldoorlog besloten om zich te specialiseren in auto´s voor op de normale weg. Hij startte met de zeer bekende DB-serie. Aston Martin dankt zijn bekendheid met name door het gebruik van de DB5, en latere modellen, in de James Bond films.

Gelijkwaardige merken aan Aston Martin

Ben je op zoek naar een Aston Martin autoverzekering? Hopelijk helpen we je met informatie op deze pagina verder. Kom je er niet uit of overweeg je toch een auto van een ander merk? Bekijk dan ook deze pagina's van gelijkwaardig automerken:

Altijd de voordeligste Aston Martin autoverzekering

Vergelijk 120 autoverzekeringen

Kenteken
Postcode
(bijv. 1234 AB)
Geboortedatum
(bijv. 15-01-1970)
Schadevrije jaren

Schadevrije jaren

Je bouwt alleen schadevrije jaren op als een auto op jouw naam is verzekerd. Schadevrije jaren geven je korting op de premie.

Elk jaar dat je geen schade claimt, bouw je 1 schadevrij jaar op. Elke keer dat je wel een schade claimt die jouw schuld is, verlies je 5 of meer jaren. Zo kan je dus zelfs een negatief aantal schadevrije jaren hebben.

Weet ik niet
WhatsApp

Nu ook bereikbaar via WhatsApp!

App ons op 06 - 82 84 62 44. Maandag t/m vrijdag: 8.00 - 18.00 uur.

Zij gingen je voor

Zoveel bezoekers regelden hun autoverzekering afgelopen maand via Independer: