Altijd de voordeligste Cadillac autoverzekering

Independer vindt gegarandeerd de beste en voordeligste Cadillac autoverzekering voor jou, zonder dat je er zelf veel tijd aan kwijt bent.

Direct de beste deals voor je Cadillac autoverzekering

Een Cadillac autoverzekering vergelijken is heel makkelijk: na het invullen van slechts zes vragen zie je direct wat voor jou de drie beste deals zijn die je direct bij Independer kunt afsluiten. Je Cadillac verzekeren is zo heel gemakkelijk.

Vaak geven we ook nog een extra korting op de autoverzekering. Speciaal voor jou hebben we verzekeringen met een Independer Keurmerk ontwikkeld. Sluit je een Cadillac verzekering met deze garantie bij ons af, dan garanderen wij de laagste prijs voor dat product en een uitstekende service, ook als je schade hebt. Zo kun je makkelijk en snel je Cadillac verzekeren.

Jouw voordelen

Ons team van experts helpt je eenvoudig de beste autoverzekering te vinden. Al meer dan 400.000 consumenten hebben hun auto online via Independer verzekerd. Ontdek nu zelf hoe makkelijk je geld kunt besparen.

Jan-Willem Broekx, Manager Autoverzekeringen

Meest populaire Cadillac modellen

# Merk Model
1CadillacSRX
2CadillacCTS
3CadillacEscalade Ext
4CadillacBLS
5CadillacEscalade

Meest populaire Cadillac verzekeraars

# Merk Verzekeraar
1CadillacCentraal Beheer
2CadillacFBTO
3CadillacAllsecur
4CadillacRoxo
5CadillacKlaverblad

Al meer dan 1.000 klanten deelden hun ervaring met een autoverzekering vergelijken en afsluiten

Lees hieronder ervaringen van andere klanten met een autoverzekering vergelijken en afsluiten via Independer. Ben je op zoek naar ervaringen met een bepaalde autoverzekering? Vele consumenten hebben ook hun ervaring met hun autoverzekering achtergelaten op Independer.

Independer scoort gemiddeld een . Dit is het gemiddelde cijfer uit 68667 autoverzekering beoordelingen.

Mevrouw Polman, WATERINGEN
donderdag 22 augustus 2019 om 23:55


Heel overzichtelijk en snel.
Anoniem, 'S-GRAVENHAGE
donderdag 22 augustus 2019 om 23:10


Alles word goed uitgelegd en is simpel te begrijpen.
Anoniem, SPANBROEK
donderdag 22 augustus 2019 om 20:09


Independer is de beste
Alle ervaringen met Independer

Overzicht van alle Cadillac modellen

Elk automerk heeft veel verschillende modellen op de markt gebracht. Hier vind je een overzicht van alle Cadillac modellen door de jaren heen.
 • Cadillac Allante

 • Cadillac Ats

 • Cadillac BLS

 • Cadillac Calais

 • Cadillac CT6

 • Cadillac CTS

 • Cadillac De Ville

 • Cadillac Eldorado

 • Cadillac Escalade

 • Cadillac Fleetwood

 • Cadillac Seville

 • Cadillac SRX

 • Cadillac STS

 • Cadillac XLR

 • Cadillac XT5

Waarom voor je Cadillac autoverzekering afsluiten via Independer?

Independer heeft ruim 12 jaar ervaring met het online vergelijken en afsluiten van autoverzekeringen. Waarom ook voor jouw Cadillac autoverzekering afsluiten? Inmiddels hebben al meer dan 400.000 consumenten hun auto via Independer verzekerd. Binnen enkele minuten vergelijkt Independer voor jou ruim 120 autoverzekeringen. Nadat je een keuze hebt gemaakt voor een autoverzekering, kun je direct de autoverzekering afsluiten. Bij Independer vind je:

 • De beste prijs voor de autoverzekering van jouw Cadillac
 • Groot aanbod
 • Independer Keurmerk
 • Niet goed, geld terug! (14 dg)

Bovendien wordt je aanvraag voor een autoverzekering snel beoordeeld, 24 uur per dag, 7 dagen per week.  Je kunt dan direct met een gerust hart verzekerd de weg op. Over je oude autoverzekering hoef je je ook geen zorgen te maken, het opzeggen daarvan kun je bij ons direct online regelen.

Meer informatie over het merk Cadillac

Cadillac is een Amerikaans merk van luxeauto's. Sinds 1909 valt het merk onder het General Motors-concern. Cadillacs worden vooral in de Verenigde Staten en Canada verkocht waar de merknaam bekend staat om de hoge kwaliteit en veel luxe. De eerste Cadillac stamt uit 1902 en was een groot succes voor die tijd met ruim 2.000 bestellingen in de eerste week. Het merk werd zeer bekend, en geliefd, door de grote betrouwbaarheid. Tijdens de Grote Depressie kwam het merk in grote problemen. General Motors dacht er zelfs over na om het merk te stoppen, wat zij uiteindelijk niet gedaan hebben. Tijdens de WOII bouwde Cadillac verschillende tanks, maar schakelde na de oorlog weer snel over op het bouwen van luxe personenauto’s. De bekendste Cadillac is de Escalde. Vier Amerikaanse presidenten reden in het verleden rond in twee speciaal gebouwde limousines, genaamd Queen Mary.

Gelijkwaardige merken aan Cadillac

Ben je op zoek naar een Cadillac autoverzekering? Hopelijk helpen we je met informatie op deze pagina verder. Kom je er niet uit of overweeg je toch een auto van een ander merk? Bekijk dan ook deze pagina's van gelijkwaardig automerken:

Altijd de voordeligste Cadillac autoverzekering

Vergelijk 120 autoverzekeringen

Kenteken
Postcode
(bijv. 1234 AB)
Geboortedatum
(bijv. 15-01-1970)
Schadevrije jaren

Schadevrije jaren

Je bouwt alleen schadevrije jaren op als een auto op jouw naam is verzekerd. Schadevrije jaren geven je korting op de premie.

Elk jaar dat je geen schade claimt, bouw je 1 schadevrij jaar op. Elke keer dat je wel een schade claimt die jouw schuld is, verlies je 5 of meer jaren. Zo kan je dus zelfs een negatief aantal schadevrije jaren hebben.

Weet ik niet
WhatsApp

Nu ook bereikbaar via WhatsApp!

App ons op 06 - 82 84 62 44. Maandag t/m vrijdag: 8.00 - 18.00 uur.

Zij gingen je voor

Zoveel bezoekers regelden hun autoverzekering afgelopen maand via Independer: