Altijd de voordeligste Chevrolet autoverzekering

Independer vindt gegarandeerd de beste en voordeligste Chevrolet autoverzekering voor jou, zonder dat je er zelf veel tijd aan kwijt bent.

Direct de beste deals voor je Chevrolet autoverzekering

Een Chevrolet autoverzekering vergelijken is heel makkelijk: na het invullen van slechts zes vragen zie je direct wat voor jou de drie beste deals zijn die je direct bij Independer kunt afsluiten. Je Chevrolet verzekeren is zo heel gemakkelijk.

Vaak geven we ook nog een extra korting op de autoverzekering. Speciaal voor jou hebben we verzekeringen met een Independer Keurmerk ontwikkeld. Sluit je een Chevrolet verzekering met deze garantie bij ons af, dan garanderen wij de laagste prijs voor dat product en een uitstekende service, ook als je schade hebt. Zo kun je makkelijk en snel je Chevrolet verzekeren.

Jouw voordelen

Ons team van experts helpt je eenvoudig de beste autoverzekering te vinden. Al meer dan 400.000 consumenten hebben hun auto online via Independer verzekerd. Ontdek nu zelf hoe makkelijk je geld kunt besparen.

Jan-Willem Broekx, Manager Autoverzekeringen

Meest populaire Chevrolet modellen

# Merk Model
1ChevroletMatiz
2ChevroletSpark
3ChevroletKalos
4ChevroletAveo
5ChevroletTacuma

Meest populaire Chevrolet verzekeraars

# Merk Verzekeraar
1ChevroletAllsecur
2ChevroletInShared
3ChevroletFBTO
4ChevroletVerzekeruzelf.nl
5ChevroletLancyr

Al meer dan 1.000 klanten deelden hun ervaring met een autoverzekering vergelijken en afsluiten

Lees hieronder ervaringen van andere klanten met een autoverzekering vergelijken en afsluiten via Independer. Ben je op zoek naar ervaringen met een bepaalde autoverzekering? Vele consumenten hebben ook hun ervaring met hun autoverzekering achtergelaten op Independer.

Independer scoort gemiddeld een . Dit is het gemiddelde cijfer uit 68667 autoverzekering beoordelingen.

Mevrouw Polman, WATERINGEN
donderdag 22 augustus 2019 om 23:55


Heel overzichtelijk en snel.
Anoniem, 'S-GRAVENHAGE
donderdag 22 augustus 2019 om 23:10


Alles word goed uitgelegd en is simpel te begrijpen.
Anoniem, SPANBROEK
donderdag 22 augustus 2019 om 20:09


Independer is de beste
Alle ervaringen met Independer

Overzicht van alle Chevrolet modellen

Elk automerk heeft veel verschillende modellen op de markt gebracht. Hier vind je een overzicht van alle Chevrolet modellen door de jaren heen.
 • Chevrolet Aveo

 • Chevrolet Captiva

 • Chevrolet Cruze

 • Chevrolet Epica

 • Chevrolet Evanda

 • Chevrolet HHR

 • Chevrolet Kalos

 • Chevrolet Lacetti

 • Chevrolet Matiz

 • Chevrolet Nubira

 • Chevrolet Orlando

 • Chevrolet Spark

 • Chevrolet Tacuma

 • Chevrolet Trax

 • Chevrolet Volt

Waarom voor je Chevrolet autoverzekering afsluiten via Independer?

Independer heeft ruim 12 jaar ervaring met het online vergelijken en afsluiten van autoverzekeringen. Waarom ook voor jouw Chevrolet autoverzekering afsluiten? Inmiddels hebben al meer dan 400.000 consumenten hun auto via Independer verzekerd. Binnen enkele minuten vergelijkt Independer voor jou ruim 120 autoverzekeringen. Nadat je een keuze hebt gemaakt voor een autoverzekering, kun je direct de autoverzekering afsluiten. Bij Independer vind je:

 • De beste prijs voor de autoverzekering van jouw Chevrolet
 • Groot aanbod
 • Independer Keurmerk
 • Niet goed, geld terug! (14 dg)

Bovendien wordt je aanvraag voor een autoverzekering snel beoordeeld, 24 uur per dag, 7 dagen per week.  Je kunt dan direct met een gerust hart verzekerd de weg op. Over je oude autoverzekering hoef je je ook geen zorgen te maken, het opzeggen daarvan kun je bij ons direct online regelen.

Meer informatie over het merk Chevrolet

Chevrolet is een Amerikaans automerk dat in 1911 werd opgericht door Louis Chevrolet, William Little, Edwin Cambell en William Durants schoonzoonkleinzoon. Het idee om auto’s te bouwen met behulp van ontwerpen van Louis Chevrolet kwam van William Durant. In 1913 werd het beroemde vlinderdas-logo toegevoegd aan de auto’s. Na een paar jaar was Chevrolet zo winstgevend dat William Durant zich in 1916 zich kon terugkopen in General Motors (dat hij een paar jaar daarvoor was verloren aan schuldeisers). Eind jaren ‘20 was Chevrolet zo succesvol dat het meer auto’s bouwde dan Ford. Ook was Chevrolet het eerste Amerikaanse automerk dat auto’s bouwde buiten de VS. Namelijk in Kopenhagen, Denemarken. Tegenwoordig worden in Europa Daewoo-modellen verkocht als Chevrolet. Het bekendste model van Chevrolet is de Corvette, dat zo populair werd dat het een zelfstandig automerk werd.

Gelijkwaardige merken voor je Chevrolet

Ben je op zoek naar een Chevrolet autoverzekering? Hopelijk helpen we je met informatie op deze pagina verder. Kom je er niet uit of overweeg je toch een auto van een ander merk? Bekijk dan ook deze pagina's van gelijkwaardig automerken:

Altijd de voordeligste Chevrolet autoverzekering

Vergelijk 120 autoverzekeringen

Kenteken
Postcode
(bijv. 1234 AB)
Geboortedatum
(bijv. 15-01-1970)
Schadevrije jaren

Schadevrije jaren

Je bouwt alleen schadevrije jaren op als een auto op jouw naam is verzekerd. Schadevrije jaren geven je korting op de premie.

Elk jaar dat je geen schade claimt, bouw je 1 schadevrij jaar op. Elke keer dat je wel een schade claimt die jouw schuld is, verlies je 5 of meer jaren. Zo kan je dus zelfs een negatief aantal schadevrije jaren hebben.

Weet ik niet
WhatsApp

Nu ook bereikbaar via WhatsApp!

App ons op 06 - 82 84 62 44. Maandag t/m vrijdag: 8.00 - 18.00 uur.

Zij gingen je voor

Zoveel bezoekers regelden hun autoverzekering afgelopen maand via Independer: