Altijd de voordeligste Dacia autoverzekering

Independer vindt gegarandeerd de beste en voordeligste Dacia autoverzekering voor jou, zonder dat je er zelf veel tijd aan kwijt bent.

Direct de beste deals voor je Dacia autoverzekering

Een Dacia autoverzekering vergelijken is heel makkelijk: na het invullen van slechts zes vragen zie je direct wat voor jou de drie beste deals zijn die je direct bij Independer kunt afsluiten. Je Dacia verzekeren is zo heel gemakkelijk.

Vaak geven we ook nog een extra korting op de autoverzekering. Speciaal voor jou hebben we verzekeringen met een Independer Keurmerk ontwikkeld. Sluit je een Dacia verzekering met deze garantie bij ons af, dan garanderen wij de laagste prijs voor dat product en een uitstekende service, ook als je schade hebt. Zo kun je makkelijk en snel je Dacia verzekeren.

Jouw voordelen

Ons team van experts helpt je eenvoudig de beste autoverzekering te vinden. Al meer dan 400.000 consumenten hebben hun auto online via Independer verzekerd. Ontdek nu zelf hoe makkelijk je geld kunt besparen.

Jan-Willem Broekx, Manager Autoverzekeringen

Meest populaire Dacia modellen

# Merk Model
1DaciaSandero
2DaciaLogan
3DaciaDuster
4DaciaLodgy
5DaciaDokker

Meest populaire Dacia verzekeraars

# Merk Verzekeraar
1DaciaAllsecur
2DaciaInShared
3DaciaFBTO
4DaciaVerzekeruzelf.nl
5DaciaABN AMRO

Al meer dan 1.000 klanten deelden hun ervaring met een autoverzekering vergelijken en afsluiten

Lees hieronder ervaringen van andere klanten met een autoverzekering vergelijken en afsluiten via Independer. Ben je op zoek naar ervaringen met een bepaalde autoverzekering? Vele consumenten hebben ook hun ervaring met hun autoverzekering achtergelaten op Independer.

Independer scoort gemiddeld een . Dit is het gemiddelde cijfer uit 68257 autoverzekering beoordelingen.

Mevrouw Meyer, KERKRADE
zondag 21 juli 2019 om 23:53


Super makkelijk om te vergelijken!
Anoniem, ALMERE
zondag 21 juli 2019 om 22:37


Gewoon goed geregeld
Anoniem, 'S-GRAVENHAGE
zondag 21 juli 2019 om 22:07


goede en snelle advies
Alle ervaringen met Independer

Overzicht van alle Dacia modellen

Elk automerk heeft veel verschillende modellen op de markt gebracht. Hier vind je een overzicht van alle Dacia modellen door de jaren heen.
 • Dacia 1210

 • Dacia 1300

 • Dacia 1310

 • Dacia 1410

 • Dacia Dokker

 • Dacia Duster

 • Dacia Lodgy

 • Dacia Logan

 • Dacia Sandero

Waarom voor je Dacia autoverzekering afsluiten via Independer?

Independer heeft ruim 12 jaar ervaring met het online vergelijken en afsluiten van autoverzekeringen. Waarom ook voor jouw Dacia autoverzekering afsluiten? Inmiddels hebben al meer dan 400.000 consumenten hun auto via Independer verzekerd. Binnen enkele minuten vergelijkt Independer voor jou ruim 120 autoverzekeringen. Nadat je een keuze hebt gemaakt voor een autoverzekering, kun je direct de autoverzekering afsluiten. Bij Independer vind je:

 • De beste prijs voor de autoverzekering van jouw Dacia
 • Groot aanbod
 • Independer Keurmerk
 • Niet goed, geld terug! (14 dg)

Bovendien wordt je aanvraag voor een autoverzekering snel beoordeeld, 24 uur per dag, 7 dagen per week.  Je kunt dan direct met een gerust hart verzekerd de weg op. Over je oude autoverzekering hoef je je ook geen zorgen te maken, het opzeggen daarvan kun je bij ons direct online regelen.

Meer informatie over het merk Dacia

Dacia is een Roemeens automerk dat nu een dochteronderneming is van het Franse automerk Renault. Dacia werd opgericht in 1966 onder de naam Uzina de Autoturisme Pitesti. De eerste auto was eigen een Renault die onder licentie werd geproduceerd. Dit deed Dacia daarna regelmatig. De Dacia 1300 werd zeer populair in Roemenië vanwege de moderne uitstraling en betrouwbaarheid. Renault kocht het merk in 1999 om van Dacia de springplank naar Centraal- en Oost-Europa te maken. Het meest bekende model is de Dacia Duster. De export van Dacia is maar liefst 10% van de totale Roemeense export.

Gelijkwaardige merken voor je Dacia

Ben je op zoek naar een Dacia autoverzekering? Hopelijk helpen we je met informatie op deze pagina verder. Kom je er niet uit of overweeg je toch een auto van een ander merk? Bekijk dan ook deze pagina's van gelijkwaardig automerken:

Altijd de voordeligste Dacia autoverzekering

Vergelijk 120 autoverzekeringen

Kenteken
Postcode
(bijv. 1234 AB)
Geboortedatum
(bijv. 15-01-1970)
Schadevrije jaren

Schadevrije jaren

Je bouwt alleen schadevrije jaren op als een auto op jouw naam is verzekerd. Schadevrije jaren geven je korting op de premie.

Elk jaar dat je geen schade claimt, bouw je 1 schadevrij jaar op. Elke keer dat je wel een schade claimt die jouw schuld is, verlies je 5 of meer jaren. Zo kan je dus zelfs een negatief aantal schadevrije jaren hebben.

Weet ik niet
WhatsApp

Nu ook bereikbaar via WhatsApp!

App ons op 06 - 82 84 62 44. Maandag t/m vrijdag: 8.00 - 18.00 uur.

Zij gingen je voor

Zoveel bezoekers regelden hun autoverzekering afgelopen maand via Independer: