Altijd de voordeligste Daihatsu autoverzekering

Independer vindt gegarandeerd de beste en voordeligste Daihatsu autoverzekering voor jou, zonder dat je er zelf veel tijd aan kwijt bent.

Direct de beste deals voor je Daihatsu autoverzekering

Een Daihatsu autoverzekering vergelijken is heel makkelijk: na het invullen van slechts zes vragen zie je direct wat voor jou de drie beste deals zijn die je direct bij Independer kunt afsluiten. Je Daihatsu verzekeren is zo heel gemakkelijk.

Vaak geven we ook nog een extra korting op de autoverzekering. Speciaal voor jou hebben we verzekeringen met een Independer Keurmerk ontwikkeld. Sluit je een Daihatsu verzekering met deze garantie bij ons af, dan garanderen wij de laagste prijs voor dat product en een uitstekende service, ook als je schade hebt. Zo kun je makkelijk en snel je Daihatsu verzekeren.

Jouw voordelen

Ons team van experts helpt je eenvoudig de beste autoverzekering te vinden. Al meer dan 400.000 consumenten hebben hun auto online via Independer verzekerd. Ontdek nu zelf hoe makkelijk je geld kunt besparen.

Jan-Willem Broekx, Manager Autoverzekeringen

Meest populaire Daihatsu modellen

# Merk Model
1DaihatsuCuore
2DaihatsuSirion
3DaihatsuYoung RV
4DaihatsuCharade
5DaihatsuGran Move

Meest populaire Daihatsu verzekeraars

# Merk Verzekeraar
1DaihatsuFBTO
2DaihatsuAllsecur
3DaihatsuInShared
4DaihatsuASR Verzekeringen auto vvp
5DaihatsuVerzekeruzelf.nl

Al meer dan 1.000 klanten deelden hun ervaring met een autoverzekering vergelijken en afsluiten

Lees hieronder ervaringen van andere klanten met een autoverzekering vergelijken en afsluiten via Independer. Ben je op zoek naar ervaringen met een bepaalde autoverzekering? Vele consumenten hebben ook hun ervaring met hun autoverzekering achtergelaten op Independer.

Independer scoort gemiddeld een . Dit is het gemiddelde cijfer uit 68693 autoverzekering beoordelingen.

Anoniem, ROSMALEN
zondag 25 augustus 2019 om 18:30


MAKKELIJK
Meneer Karczewski, LELYSTAD
zondag 25 augustus 2019 om 17:18


ja
Anoniem, DELFT
zondag 25 augustus 2019 om 15:16


Goed geregeld
Alle ervaringen met Independer

Overzicht van alle Daihatsu modellen

Elk automerk heeft veel verschillende modellen op de markt gebracht. Hier vind je een overzicht van alle Daihatsu modellen door de jaren heen.
 • Daihatsu Applause

 • Daihatsu Charade

 • Daihatsu Charmant

 • Daihatsu Copen

 • Daihatsu Cuore

 • Daihatsu Feroza

 • Daihatsu Gran Move

 • Daihatsu Hijet Combi

 • Daihatsu Materia

 • Daihatsu Move

 • Daihatsu Rocky

 • Daihatsu Sirion

 • Daihatsu Taft

 • Daihatsu Terios

 • Daihatsu Trevis

 • Daihatsu Valera

 • Daihatsu Young RV

Waarom voor je Daihatsu autoverzekering afsluiten via Independer?

Independer heeft ruim 12 jaar ervaring met het online vergelijken en afsluiten van autoverzekeringen. Waarom ook voor jouw Daihatsu autoverzekering afsluiten? Inmiddels hebben al meer dan 400.000 consumenten hun auto via Independer verzekerd. Binnen enkele minuten vergelijkt Independer voor jou ruim 120 autoverzekeringen. Nadat je een keuze hebt gemaakt voor een autoverzekering, kun je direct de autoverzekering afsluiten. Bij Independer vind je:

 • De beste prijs voor de autoverzekering van jouw Daihatsu
 • Groot aanbod
 • Independer Keurmerk
 • Niet goed, geld terug! (14 dg)

Bovendien wordt je aanvraag voor een autoverzekering snel beoordeeld, 24 uur per dag, 7 dagen per week.  Je kunt dan direct met een gerust hart verzekerd de weg op. Over je oude autoverzekering hoef je je ook geen zorgen te maken, het opzeggen daarvan kun je bij ons direct online regelen.

Meer informatie over het merk Daihatsu

Daihatsu is een Japans automerk. Het automerk is vooral bekend om de kleine personenauto’s die zij maken. Sommige van hun modellen worden buiten Japan verkocht onder de naam Perodua. Opvallend aan Daihatsu is dat de meeste auto’s die bij hun van de band rollen, voor Toyota geproduceerd worden. Het bedrijf werd opgericht in 1907 om verbrandingsmotoren te verbranden. Later werden ook motoren voor vissersschepen gemaakt. De start van de productie van dieselmotoren was de start van het bouwen personenauto’s. Hier werd in 1951 mee begonnen en in 1954 rolde de 100.000 Daihatsu van de band. In 1967 ging het automerk samenwerking met Toyota waarna Toyota in 1999 51% van de aandelen kocht.

Gelijkwaardige merken voor je Daihatsu

Ben je op zoek naar een Daihatsu autoverzekering? Hopelijk helpen we je met informatie op deze pagina verder. Kom je er niet uit of overweeg je toch een auto van een ander merk? Bekijk dan ook deze pagina's van gelijkwaardig automerken:

Altijd de voordeligste Daihatsu autoverzekering

Vergelijk 120 autoverzekeringen

Kenteken
Postcode
(bijv. 1234 AB)
Geboortedatum
(bijv. 15-01-1970)
Schadevrije jaren

Schadevrije jaren

Je bouwt alleen schadevrije jaren op als een auto op jouw naam is verzekerd. Schadevrije jaren geven je korting op de premie.

Elk jaar dat je geen schade claimt, bouw je 1 schadevrij jaar op. Elke keer dat je wel een schade claimt die jouw schuld is, verlies je 5 of meer jaren. Zo kan je dus zelfs een negatief aantal schadevrije jaren hebben.

Weet ik niet
WhatsApp

Nu ook bereikbaar via WhatsApp!

App ons op 06 - 82 84 62 44. Maandag t/m vrijdag: 8.00 - 18.00 uur.

Zij gingen je voor

Zoveel bezoekers regelden hun autoverzekering afgelopen maand via Independer: