Altijd de voordeligste Hummer autoverzekering

Independer vindt gegarandeerd de beste en voordeligste Hummer autoverzekering voor jou, zonder dat je er zelf veel tijd aan kwijt bent.

Direct de beste deals voor je Hummer autoverzekering

Een Hummer autoverzekering vergelijken is heel makkelijk: na het invullen van slechts zes vragen zie je direct wat voor jou de drie beste deals zijn die je direct bij Independer kunt afsluiten. Je Hummer verzekeren is zo heel gemakkelijk.

Vaak geven we ook nog een extra korting op de autoverzekering. Speciaal voor jou hebben we verzekeringen met een Independer Keurmerk ontwikkeld. Sluit je een Hummer verzekering met deze garantie bij ons af, dan garanderen wij de laagste prijs voor dat product en een uitstekende service, ook als je schade hebt. Zo kun je makkelijk en snel je Hummer verzekeren.

Jouw voordelen

Ons team van experts helpt je eenvoudig de beste autoverzekering te vinden. Al meer dan 400.000 consumenten hebben hun auto online via Independer verzekerd. Ontdek nu zelf hoe makkelijk je geld kunt besparen.

Jan-Willem Broekx, Manager Autoverzekeringen

Meest populaire Hummer modellen

# Merk Model
1HummerH3
2HummerH2

Meest populaire Hummer verzekeraars

# Merk Verzekeraar
1HummerFBTO
2HummerRoxo

Al meer dan 1.000 klanten deelden hun ervaring met een autoverzekering vergelijken en afsluiten

Lees hieronder ervaringen van andere klanten met een autoverzekering vergelijken en afsluiten via Independer. Ben je op zoek naar ervaringen met een bepaalde autoverzekering? Vele consumenten hebben ook hun ervaring met hun autoverzekering achtergelaten op Independer.

Independer scoort gemiddeld een . Dit is het gemiddelde cijfer uit 68667 autoverzekering beoordelingen.

Mevrouw Polman, WATERINGEN
donderdag 22 augustus 2019 om 23:55


Heel overzichtelijk en snel.
Anoniem, 'S-GRAVENHAGE
donderdag 22 augustus 2019 om 23:10


Alles word goed uitgelegd en is simpel te begrijpen.
Anoniem, SPANBROEK
donderdag 22 augustus 2019 om 20:09


Independer is de beste
Alle ervaringen met Independer

Overzicht van alle Hummer modellen

Elk automerk heeft veel verschillende modellen op de markt gebracht. Hier vind je een overzicht van alle Hummer modellen door de jaren heen.
 • Hummer H2

 • Hummer H3

  Waarom voor je Hummer autoverzekering afsluiten via Independer?

  Independer heeft ruim 12 jaar ervaring met het online vergelijken en afsluiten van autoverzekeringen. Waarom ook voor jouw Hummer autoverzekering afsluiten? Inmiddels hebben al meer dan 400.000 consumenten hun auto via Independer verzekerd. Binnen enkele minuten vergelijkt Independer voor jou ruim 120 autoverzekeringen. Nadat je een keuze hebt gemaakt voor een autoverzekering, kun je direct de autoverzekering afsluiten. Bij Independer vind je:

  • De beste prijs voor de autoverzekering van jouw Hummer
  • Groot aanbod
  • Independer Keurmerk
  • Niet goed, geld terug! (14 dg)

  Bovendien wordt je aanvraag voor een autoverzekering snel beoordeeld, 24 uur per dag, 7 dagen per week.  Je kunt dan direct met een gerust hart verzekerd de weg op. Over je oude autoverzekering hoef je je ook geen zorgen te maken, het opzeggen daarvan kun je bij ons direct online regelen.

  Meer informatie over het merk Hummer

  Hummer was een Amerikaans automerk van de fabrikant General Motors. Het begon in 1979 toen het Amerikaanse leger AM General opdracht gaf een prototype te bouwen van een High Mobility Multipurpose Wheeled Vehicle (afgekort tot HMMWV, uitgesproken als 'Humvee'). In 1983 bestelde het leger 55.000 HMMWV’s. In 1991 waren er 140.000 stuks geproduceerd en was het voertuig ook bij particulieren gewild. Daarom kondigde AM General aan dat er ook een burgerversie zou komen, de Hummer. Arnold Schwarzenegger was de eerste die een burgerversie van de Humvee kocht. In 1996 was de Hummer nog steeds erg populair, waardoor General Motors de Hummer 2 (H2) en de kleinere H3 ging bouwen. In 2009 stopte het met het automerk Hummer, omdat de verkopen dusdanig gedaald waren door de kredietcrisis en hoge olieprijzen dat het merk niet meer rendabel was.

  Gelijkwaardige merken voor je Hummer

  Ben je op zoek naar een Hummer autoverzekering? Hopelijk helpen we je met informatie op deze pagina verder. Kom je er niet uit of overweeg je toch een auto van een ander merk? Bekijk dan ook deze pagina's van gelijkwaardig automerken:

  Altijd de voordeligste Hummer autoverzekering

  Vergelijk 120 autoverzekeringen

  Kenteken
  Postcode
  (bijv. 1234 AB)
  Geboortedatum
  (bijv. 15-01-1970)
  Schadevrije jaren

  Schadevrije jaren

  Je bouwt alleen schadevrije jaren op als een auto op jouw naam is verzekerd. Schadevrije jaren geven je korting op de premie.

  Elk jaar dat je geen schade claimt, bouw je 1 schadevrij jaar op. Elke keer dat je wel een schade claimt die jouw schuld is, verlies je 5 of meer jaren. Zo kan je dus zelfs een negatief aantal schadevrije jaren hebben.

  Weet ik niet
  WhatsApp

  Nu ook bereikbaar via WhatsApp!

  App ons op 06 - 82 84 62 44. Maandag t/m vrijdag: 8.00 - 18.00 uur.

  Zij gingen je voor

  Zoveel bezoekers regelden hun autoverzekering afgelopen maand via Independer: