Altijd de voordeligste Iveco autoverzekering

Independer vindt gegarandeerd de beste en voordeligste Iveco autoverzekering voor jou, zonder dat je er zelf veel tijd aan kwijt bent.

Direct de beste deals voor je Iveco autoverzekering

Een Iveco autoverzekering vergelijken is heel makkelijk: na het invullen van slechts zes vragen zie je direct wat voor jou de drie beste deals zijn die je direct bij Independer kunt afsluiten. Je Iveco verzekeren is zo heel gemakkelijk.

Vaak geven we ook nog een extra korting op de autoverzekering. Speciaal voor jou hebben we verzekeringen met een Independer Keurmerk ontwikkeld. Sluit je een Iveco verzekering met deze garantie bij ons af, dan garanderen wij de laagste prijs voor dat product en een uitstekende service, ook als je schade hebt. Zo kun je makkelijk en snel je Iveco verzekeren.

Jouw voordelen

Ons team van experts helpt je eenvoudig de beste autoverzekering te vinden. Al meer dan 400.000 consumenten hebben hun auto online via Independer verzekerd. Ontdek nu zelf hoe makkelijk je geld kunt besparen.

Jan-Willem Broekx, Manager Autoverzekeringen

Meest populaire Iveco modellen

# Merk Model
1IvecoDaily

Meest populaire Iveco verzekeraars

# Merk Verzekeraar
1IvecoKlaverblad
2IvecoFBTO
3IvecoCentraal Beheer
4IvecoReaal
5IvecoReaal Verzekeringen
6IvecoEAG Assuradeuren

Al meer dan 1.000 klanten deelden hun ervaring met een autoverzekering vergelijken en afsluiten

Lees hieronder ervaringen van andere klanten met een autoverzekering vergelijken en afsluiten via Independer. Ben je op zoek naar ervaringen met een bepaalde autoverzekering? Vele consumenten hebben ook hun ervaring met hun autoverzekering achtergelaten op Independer.

Independer scoort gemiddeld een . Dit is het gemiddelde cijfer uit 68697 autoverzekering beoordelingen.

Anoniem, ROSMALEN
zondag 25 augustus 2019 om 18:30


MAKKELIJK
Meneer Karczewski, LELYSTAD
zondag 25 augustus 2019 om 17:18


ja
Anoniem, DELFT
zondag 25 augustus 2019 om 15:16


Goed geregeld
Alle ervaringen met Independer

Overzicht van alle Iveco modellen

Elk automerk heeft veel verschillende modellen op de markt gebracht. Hier vind je een overzicht van alle Iveco modellen door de jaren heen.
 • Iveco Daily

   Waarom voor je Iveco autoverzekering afsluiten via Independer?

   Independer heeft ruim 12 jaar ervaring met het online vergelijken en afsluiten van autoverzekeringen. Waarom ook voor jouw Iveco autoverzekering afsluiten? Inmiddels hebben al meer dan 400.000 consumenten hun auto via Independer verzekerd. Binnen enkele minuten vergelijkt Independer voor jou ruim 120 autoverzekeringen. Nadat je een keuze hebt gemaakt voor een autoverzekering, kun je direct de autoverzekering afsluiten. Bij Independer vind je:

   • De beste prijs voor de autoverzekering van jouw Iveco
   • Groot aanbod
   • Independer Keurmerk
   • Niet goed, geld terug! (14 dg)

   Bovendien wordt je aanvraag voor een autoverzekering snel beoordeeld, 24 uur per dag, 7 dagen per week.  Je kunt dan direct met een gerust hart verzekerd de weg op. Over je oude autoverzekering hoef je je ook geen zorgen te maken, het opzeggen daarvan kun je bij ons direct online regelen.

   Meer informatie over het merk Iveco

   Iveco is een Italiaanse vrachtwagenbouwer dat werd opgericht in 1975 na een fusie van vijf bedrijven. Inmiddels is het bedrijf, onderdeel van de FIAT-groep, één van de grootste vrachtwagen, dieselmotor en autobussen van Europa. In 1978 werd de eerste bestelwagen gebouwd, de eerste vrachtwagen reed in 1981 uit de fabriek. In de jaren ‘90 kreeg Iveco het zwaar, omdat bleek dat zij niet snel genoeg inspeelden op de ontwikkelingen in de markt. Het bedrijf werd opgesplitst in aparte fabrikanten die gespecialiseerde producttypen gingen maken, zoals EuroFire die brandweervoertuigen bouwt. Tegenwoordig heeft het bedrijf ook takken in Australië en Brazilië en is het een grote speler in het Pacifische gebied en in Zuid-Amerika.

   Gelijkwaardige merken aan je Iveco

   Ben je op zoek naar een Iveco autoverzekering? Hopelijk helpen we je met informatie op deze pagina verder. Kom je er niet uit of overweeg je toch een auto van een ander merk? Bekijk dan ook deze pagina's van gelijkwaardig automerken:

   Altijd de voordeligste Iveco autoverzekering

   Vergelijk 120 autoverzekeringen

   Kenteken
   Postcode
   (bijv. 1234 AB)
   Geboortedatum
   (bijv. 15-01-1970)
   Schadevrije jaren

   Schadevrije jaren

   Je bouwt alleen schadevrije jaren op als een auto op jouw naam is verzekerd. Schadevrije jaren geven je korting op de premie.

   Elk jaar dat je geen schade claimt, bouw je 1 schadevrij jaar op. Elke keer dat je wel een schade claimt die jouw schuld is, verlies je 5 of meer jaren. Zo kan je dus zelfs een negatief aantal schadevrije jaren hebben.

   Weet ik niet
   WhatsApp

   Nu ook bereikbaar via WhatsApp!

   App ons op 06 - 82 84 62 44. Maandag t/m vrijdag: 8.00 - 18.00 uur.

   Zij gingen je voor

   Zoveel bezoekers regelden hun autoverzekering afgelopen maand via Independer: