Altijd de voordeligste Jaguar autoverzekering

Independer vindt gegarandeerd de beste en voordeligste Jaguar autoverzekering voor jou, zonder dat je er zelf veel tijd aan kwijt bent.

Direct de beste deals voor je Jaguar autoverzekering

Een Jaguar autoverzekering vergelijken is heel makkelijk: na het invullen van slechts zes vragen zie je direct wat voor jou de drie beste deals zijn die je direct bij Independer kunt afsluiten. Je Jaguar verzekeren is zo heel gemakkelijk.

Vaak geven we ook nog een extra korting op de autoverzekering. Speciaal voor jou hebben we verzekeringen met een Independer Keurmerk ontwikkeld. Sluit je een Jaguar verzekering met deze garantie bij ons af, dan garanderen wij de laagste prijs voor dat product en een uitstekende service, ook als je schade hebt. Zo kun je makkelijk en snel je Jaguar verzekeren.

Jouw voordelen

Ons team van experts helpt je eenvoudig de beste autoverzekering te vinden. Al meer dan 400.000 consumenten hebben hun auto online via Independer verzekerd. Ontdek nu zelf hoe makkelijk je geld kunt besparen.

Jan-Willem Broekx, Manager Autoverzekeringen

Meest populaire Jaguar modellen

# Merk Model
1JaguarS-Type
2JaguarX-Type
3JaguarXJ
4JaguarXF
5JaguarXE

Meest populaire Jaguar verzekeraars

# Merk Verzekeraar
1JaguarCentraal Beheer
2JaguarAllsecur
3JaguarFBTO
4JaguarASR Verzekeringen auto vvp
5JaguarRoxo

Al meer dan 1.000 klanten deelden hun ervaring met een autoverzekering vergelijken en afsluiten

Lees hieronder ervaringen van andere klanten met een autoverzekering vergelijken en afsluiten via Independer. Ben je op zoek naar ervaringen met een bepaalde autoverzekering? Vele consumenten hebben ook hun ervaring met hun autoverzekering achtergelaten op Independer.

Independer scoort gemiddeld een . Dit is het gemiddelde cijfer uit 68204 autoverzekering beoordelingen.

Meneer Modrzynski, ROTTERDAM
woensdag 17 juli 2019 om 20:57


Jest ok
Meneer Thoen, TILBURG
woensdag 17 juli 2019 om 20:38


Makkelijk en snel een nieuwe verzekering gevonden en afgesloten
Mevrouw Wijbenga, LEEUWARDEN
woensdag 17 juli 2019 om 19:04


Goede service
Alle ervaringen met Independer

Overzicht van alle Jaguar modellen

Elk automerk heeft veel verschillende modellen op de markt gebracht. Hier vind je een overzicht van alle Jaguar modellen door de jaren heen.
 • Jaguar "e" Type

 • Jaguar E-Pace

 • Jaguar F-Pace

 • Jaguar F-Type

 • Jaguar I-Pace

 • Jaguar S-Type

 • Jaguar Sovereign

 • Jaguar X-Type

 • Jaguar XE

 • Jaguar XF

 • Jaguar XFR

 • Jaguar XJ

 • Jaguar XJR

 • Jaguar XJS

 • Jaguar XK

 • Jaguar XK8

 • Jaguar XKR

Waarom voor je Jaguar autoverzekering afsluiten via Independer?

Independer heeft ruim 12 jaar ervaring met het online vergelijken en afsluiten van autoverzekeringen. Waarom ook voor jouw Jaguar autoverzekering afsluiten? Inmiddels hebben al meer dan 400.000 consumenten hun auto via Independer verzekerd. Binnen enkele minuten vergelijkt Independer voor jou ruim 120 autoverzekeringen. Nadat je een keuze hebt gemaakt voor een autoverzekering, kun je direct de autoverzekering afsluiten. Bij Independer vind je:

 • De beste prijs voor de autoverzekering van jouw Jaguar
 • Groot aanbod
 • Independer Keurmerk
 • Niet goed, geld terug! (14 dg)

Bovendien wordt je aanvraag voor een autoverzekering snel beoordeeld, 24 uur per dag, 7 dagen per week.  Je kunt dan direct met een gerust hart verzekerd de weg op. Over je oude autoverzekering hoef je je ook geen zorgen te maken, het opzeggen daarvan kun je bij ons direct online regelen.

Meer informatie over het merk Jaguar

Jaguar is een Engelse autofabrikant die modellen in het luxe segment op de markt brengt. In 1922 werd het automerk opgericht door William Lyons onder de naam Swallow Sidecar Company. De naam werd afgekort tot SS. Na de tweede wereldoorlog werd de naam logischerwijs veranderd in Jaguar. In het begin werden er alleen motoren met zijspan gemaakt, later werd overgestapt op het bouwen van auto’s. Dit deden zij, omdat zij met de bouw van een carrosserie op de chassis van een Austin Stevens een grote order binnen hadden gesleept. Het eerste model werd geproduceerd in 1935. Tijdens de tweede wereldoorlog werd er nauwelijks geproduceerd, omdat de plaats waar Jaguar haar fabriek had, Coventy, flink werd gebombardeerd. Het tweede model kwam daardoor pas in 1948 op de markt. Om de productiecapaciteit uit te kunnen breiden werd in 1960 autofabrikant Daimler overgenomen. In 1990 werd Jaguar overgenomen door de Ford Motor Company. Zij werden samen met Volvo, Land Rover en Aston Martin ondergebracht in de Premier Automotive Group. In 2007 werd Jaguar samen met Land Rover verkocht aan de Indiase autofabrikant Tata.

Gelijkwaardige merken aan je Jaguar

Ben je op zoek naar een Jaguar autoverzekering? Hopelijk helpen we je met informatie op deze pagina verder. Kom je er niet uit of overweeg je toch een auto van een ander merk? Bekijk dan ook deze pagina's van gelijkwaardig automerken:

Altijd de voordeligste Jaguar autoverzekering

Vergelijk 120 autoverzekeringen

Kenteken
Postcode
(bijv. 1234 AB)
Geboortedatum
(bijv. 15-01-1970)
Schadevrije jaren

Schadevrije jaren

Je bouwt alleen schadevrije jaren op als een auto op jouw naam is verzekerd. Schadevrije jaren geven je korting op de premie.

Elk jaar dat je geen schade claimt, bouw je 1 schadevrij jaar op. Elke keer dat je wel een schade claimt die jouw schuld is, verlies je 5 of meer jaren. Zo kan je dus zelfs een negatief aantal schadevrije jaren hebben.

Weet ik niet
WhatsApp

Nu ook bereikbaar via WhatsApp!

App ons op 06 - 82 84 62 44. Maandag t/m vrijdag: 8.00 - 18.00 uur.

Zij gingen je voor

Zoveel bezoekers regelden hun autoverzekering afgelopen maand via Independer: