Altijd de voordeligste Jeep autoverzekering

Independer vindt gegarandeerd de beste en voordeligste Jeep autoverzekering voor jou, zonder dat je er zelf veel tijd aan kwijt bent.

Direct de beste deals voor je Jeep autoverzekering

Een Jeep autoverzekering vergelijken is heel makkelijk: na het invullen van slechts zes vragen zie je direct wat voor jou de drie beste deals zijn die je direct bij Independer kunt afsluiten. Je Jeep verzekeren is zo heel gemakkelijk.

Vaak geven we ook nog een extra korting op de autoverzekering. Speciaal voor jou hebben we verzekeringen met een Independer Keurmerk ontwikkeld. Sluit je een Jeep verzekering met deze garantie bij ons af, dan garanderen wij de laagste prijs voor dat product en een uitstekende service, ook als je schade hebt. Zo kun je makkelijk en snel je Jeep verzekeren.

Jouw voordelen

Ons team van experts helpt je eenvoudig de beste autoverzekering te vinden. Al meer dan 400.000 consumenten hebben hun auto online via Independer verzekerd. Ontdek nu zelf hoe makkelijk je geld kunt besparen.

Jan-Willem Broekx, Manager Autoverzekeringen

Meest populaire Jeep modellen

# Merk Model
1JeepGrand Cherokee
2JeepCherokee
3JeepWrangler
4JeepCompass
5JeepRenegade

Meest populaire Jeep verzekeraars

# Merk Verzekeraar
1JeepAllsecur
2JeepFBTO
3JeepCentraal Beheer
4JeepABN AMRO
5JeepASR Verzekeringen auto vvp

Al meer dan 1.000 klanten deelden hun ervaring met een autoverzekering vergelijken en afsluiten

Lees hieronder ervaringen van andere klanten met een autoverzekering vergelijken en afsluiten via Independer. Ben je op zoek naar ervaringen met een bepaalde autoverzekering? Vele consumenten hebben ook hun ervaring met hun autoverzekering achtergelaten op Independer.

Independer scoort gemiddeld een . Dit is het gemiddelde cijfer uit 68693 autoverzekering beoordelingen.

Anoniem, ROSMALEN
zondag 25 augustus 2019 om 18:30


MAKKELIJK
Meneer Karczewski, LELYSTAD
zondag 25 augustus 2019 om 17:18


ja
Anoniem, DELFT
zondag 25 augustus 2019 om 15:16


Goed geregeld
Alle ervaringen met Independer

Overzicht van alle Jeep modellen

Elk automerk heeft veel verschillende modellen op de markt gebracht. Hier vind je een overzicht van alle Jeep modellen door de jaren heen.
 • Jeep 4X4 CJ

 • Jeep 4X4 DJ

 • Jeep Cherokee

 • Jeep Commander

 • Jeep Commando

 • Jeep Compass

 • Jeep Grand Cherokee

 • Jeep Patriot

 • Jeep Renegade

 • Jeep Wagoneer

 • Jeep Wrangler

Waarom voor je Jeep autoverzekering afsluiten via Independer?

Independer heeft ruim 12 jaar ervaring met het online vergelijken en afsluiten van autoverzekeringen. Waarom ook voor jouw Jeep autoverzekering afsluiten? Inmiddels hebben al meer dan 400.000 consumenten hun auto via Independer verzekerd. Binnen enkele minuten vergelijkt Independer voor jou ruim 120 autoverzekeringen. Nadat je een keuze hebt gemaakt voor een autoverzekering, kun je direct de autoverzekering afsluiten. Bij Independer vind je:

 • De beste prijs voor de autoverzekering van jouw Jeep
 • Groot aanbod
 • Independer Keurmerk
 • Niet goed, geld terug! (14 dg)

Bovendien wordt je aanvraag voor een autoverzekering snel beoordeeld, 24 uur per dag, 7 dagen per week.  Je kunt dan direct met een gerust hart verzekerd de weg op. Over je oude autoverzekering hoef je je ook geen zorgen te maken, het opzeggen daarvan kun je bij ons direct online regelen.

Meer informatie over het merk Jeep

Het automerk Jeep begon voor de tweede wereldoorlog toen het Amerikaanse leger een ontwerpwedstrijd uitschreef om een legervoertuig te ontwerpen. Het voertuig moest aan een aantal eisen voldoen. Ford, Willys-Overland en American Bantam deden mee. De laatste won, maar door onvoldoende productiecapaciteit en politiek spel ging de opdracht naar Willys-Overland. Door de oorlog was de vraag naar Jeeps zo groot dat Ford moest bijspringen. Doordat zij alle details van Willys-Overland kregen is hun Jeep bijna identiek. Na de oorlog begon Willys-Overland ook met de productie voor particulieren met de CJ (Civilian Jeep) en de Jeep Jeepster, de voorloper van de SUV. Maar door de grote vraag vanuit het leger werd met de Jeep Jeepster gestopt. In 1953 werd Willys verkocht aan Kaiser Motors. Vervolgens ging het merk van de American Motor Company en Renault naar Chrysler. Door de tijd heen zijn er veel modellen gebouwd en zijn de modellen in veel verschillende landen, onder licentie gebouwd.

Gelijkwaardige merken aan je Jeep

Ben je op zoek naar een Jeep autoverzekering? Hopelijk helpen we je met informatie op deze pagina verder. Kom je er niet uit of overweeg je toch een auto van een ander merk? Bekijk dan ook deze pagina's van gelijkwaardig automerken:

Altijd de voordeligste Jeep autoverzekering

Vergelijk 120 autoverzekeringen

Kenteken
Postcode
(bijv. 1234 AB)
Geboortedatum
(bijv. 15-01-1970)
Schadevrije jaren

Schadevrije jaren

Je bouwt alleen schadevrije jaren op als een auto op jouw naam is verzekerd. Schadevrije jaren geven je korting op de premie.

Elk jaar dat je geen schade claimt, bouw je 1 schadevrij jaar op. Elke keer dat je wel een schade claimt die jouw schuld is, verlies je 5 of meer jaren. Zo kan je dus zelfs een negatief aantal schadevrije jaren hebben.

Weet ik niet
WhatsApp

Nu ook bereikbaar via WhatsApp!

App ons op 06 - 82 84 62 44. Maandag t/m vrijdag: 8.00 - 18.00 uur.

Zij gingen je voor

Zoveel bezoekers regelden hun autoverzekering afgelopen maand via Independer: