Altijd de voordeligste Lada autoverzekering

Independer vindt gegarandeerd de beste en voordeligste Lada autoverzekering voor jou, zonder dat je er zelf veel tijd aan kwijt bent.

Direct de beste deals voor je Lada autoverzekering

Een Lada autoverzekering vergelijken is heel makkelijk: na het invullen van slechts zes vragen zie je direct wat voor jou de drie beste deals zijn die je direct bij Independer kunt afsluiten. Je Lada verzekeren is zo heel gemakkelijk.

Vaak geven we ook nog een extra korting op de autoverzekering. Speciaal voor jou hebben we verzekeringen met een Independer Keurmerk ontwikkeld. Sluit je een Lada verzekering met deze garantie bij ons af, dan garanderen wij de laagste prijs voor dat product en een uitstekende service, ook als je schade hebt. Zo kun je makkelijk en snel je Lada verzekeren.

Jouw voordelen

Ons team van experts helpt je eenvoudig de beste autoverzekering te vinden. Al meer dan 400.000 consumenten hebben hun auto online via Independer verzekerd. Ontdek nu zelf hoe makkelijk je geld kunt besparen.

Jan-Willem Broekx, Manager Autoverzekeringen

Meest populaire Lada modellen

# Merk Model
1LadaNiva
2LadaSamara
3Lada1200-Serie

Meest populaire Lada verzekeraars

# Merk Verzekeraar
1LadaFBTO
2LadaVerzekeruzelf.nl
3LadaAllianz Direct
4LadaInShared

Al meer dan 1.000 klanten deelden hun ervaring met een autoverzekering vergelijken en afsluiten

Lees hieronder ervaringen van andere klanten met een autoverzekering vergelijken en afsluiten via Independer. Ben je op zoek naar ervaringen met een bepaalde autoverzekering? Vele consumenten hebben ook hun ervaring met hun autoverzekering achtergelaten op Independer.

Independer scoort gemiddeld een . Dit is het gemiddelde cijfer uit 71993 autoverzekering beoordelingen.

Mevrouw Olie-cozijnsen, WADDINXVEEN
vrijdag 5 juni 2020 om 18:04


DUIDELIJKHEID OMTREND VERZEKERING
Dhr. Alrifaai, HOEVEN
vrijdag 5 juni 2020 om 17:36


Ik ben heel tevreden bij independer
Anoniem, EDE GLD
vrijdag 5 juni 2020 om 16:50


Goed geregeld
Alle ervaringen met Independer

Overzicht van alle Lada modellen

Elk automerk heeft veel verschillende modellen op de markt gebracht. Hier vind je een overzicht van alle Lada modellen door de jaren heen.
 • Lada 110

 • Lada 111

 • Lada 112

 • Lada 1200-Serie

 • Lada 1300-Serie

 • Lada 1500-Serie

 • Lada 1600-Serie

 • Lada 2100-Serie

 • Lada Kalina

 • Lada Niva

 • Lada Samara

Waarom voor je Lada autoverzekering afsluiten via Independer?

Independer heeft ruim 12 jaar ervaring met het online vergelijken en afsluiten van autoverzekeringen. Waarom ook voor jouw Lada autoverzekering afsluiten? Inmiddels hebben al meer dan 400.000 consumenten hun auto via Independer verzekerd. Binnen enkele minuten vergelijkt Independer voor jou ruim 120 autoverzekeringen. Nadat je een keuze hebt gemaakt voor een autoverzekering, kun je direct de autoverzekering afsluiten. Bij Independer vind je:

 • De beste prijs voor de autoverzekering van jouw Lada
 • Groot aanbod
 • Independer Keurmerk
 • Niet goed, geld terug! (14 dg)

Bovendien wordt je aanvraag voor een autoverzekering snel beoordeeld, 24 uur per dag, 7 dagen per week.  Je kunt dan direct met een gerust hart verzekerd de weg op. Over je oude autoverzekering hoef je je ook geen zorgen te maken, het opzeggen daarvan kun je bij ons direct online regelen.

Meer informatie over het merk Lada

Lada is een merk van de Russische autofabrikant AvtoVAZ. De auto’s van Lada waren ontzettend populair in Rusland en in Oost-Europa tijdens de laatste 20 jaar van de Sovjet-Unie. De Lada werd daar een symbool voor het leven in de stad. De Lada is met 20 miljoen stuks het meest verkochte model zonder significante veranderingen aan het uiterlijk. De modellen werden ook onder de naam Signet (Canada), Riva (Verenigd Koninkrijk) en Nova (Duitsland) verkocht. De auto’s stonden bekend om hun robuuste uiterlijk, grote betrouwbaarheid, lage prijs en laagdrempelige onderhoud. Hierdoor werden zij voor veel publieke taken gebruikt, zoals taxi’s en politieauto’s, in Rusland, Oost-Europa, Afrika en het Caribisch gebied. Doordat zij gebouwd zijn voor het ruige terrein en weersomstandigheden van Siberië konden de auto’s 480.000 km rijden in gebieden met minder extreme omstandigheden. In 2008 kocht Renault 25% van de aandelen van AvtoVaz, waarna de op twee na grootste autofabrikant ontstond, de Renault-Nissan-Lada Groep. In 2012 werd de productie van de originele Lada na 40 jaar gestopt. Nieuwe modellen worden nog wel gebouwd.

Gelijkwaardige merken aan je Lada

Ben je op zoek naar een Lada autoverzekering? Hopelijk helpen we je met informatie op deze pagina verder. Kom je er niet uit of overweeg je toch een auto van een ander merk? Bekijk dan ook deze pagina's van gelijkwaardig automerken:

Altijd de voordeligste Lada autoverzekering

Vergelijk 120 autoverzekeringen

Kenteken
Postcode
(bijv. 1234 AB)
Geboortedatum
(bijv. 15-01-1970)
Schadevrije jaren

Schadevrije jaren

Je bouwt alleen schadevrije jaren op als een auto op jouw naam is verzekerd. Schadevrije jaren geven je korting op de premie.

Elk jaar dat je geen schade claimt, bouw je 1 schadevrij jaar op. Elke keer dat je wel een schade claimt die jouw schuld is, verlies je 5 of meer jaren. Zo kan je dus zelfs een negatief aantal schadevrije jaren hebben.

Weet ik niet
WhatsApp

Nu ook bereikbaar via WhatsApp!

App ons op 06 - 82 84 62 44. Maandag t/m vrijdag: 8.00 - 18.00 uur.

Zij gingen je voor

Zoveel bezoekers regelden hun autoverzekering afgelopen maand via Independer: