Altijd de voordeligste Lamborghini autoverzekering

Independer vindt gegarandeerd de beste en voordeligste Lamborghini autoverzekering voor jou, zonder dat je er zelf veel tijd aan kwijt bent.

Direct de beste deals voor je Lamborghini autoverzekering

Een Lamborghini autoverzekering vergelijken is heel makkelijk: na het invullen van slechts zes vragen zie je direct wat voor jou de drie beste deals zijn die je direct bij Independer kunt afsluiten. Je Lamborghini verzekeren is zo heel gemakkelijk.

Vaak geven we ook nog een extra korting op de autoverzekering. Speciaal voor jou hebben we verzekeringen met een Independer Keurmerk ontwikkeld. Sluit je een Lamborghini verzekering met deze garantie bij ons af, dan garanderen wij de laagste prijs voor dat product en een uitstekende service, ook als je schade hebt. Zo kun je makkelijk en snel je Lamborghini verzekeren.

Jouw voordelen

Ons team van experts helpt je eenvoudig de beste autoverzekering te vinden. Al meer dan 400.000 consumenten hebben hun auto online via Independer verzekerd. Ontdek nu zelf hoe makkelijk je geld kunt besparen.

Jan-Willem Broekx, Manager Autoverzekeringen

Meest populaire Lamborghini modellen

# Merk Model
1LamborghiniGallardo

Meest populaire Lamborghini verzekeraars

# Merk Verzekeraar
1LamborghiniCentraal Beheer

Al meer dan 1.000 klanten deelden hun ervaring met een autoverzekering vergelijken en afsluiten

Lees hieronder ervaringen van andere klanten met een autoverzekering vergelijken en afsluiten via Independer. Ben je op zoek naar ervaringen met een bepaalde autoverzekering? Vele consumenten hebben ook hun ervaring met hun autoverzekering achtergelaten op Independer.

Independer scoort gemiddeld een . Dit is het gemiddelde cijfer uit 68667 autoverzekering beoordelingen.

Mevrouw Polman, WATERINGEN
donderdag 22 augustus 2019 om 23:55


Heel overzichtelijk en snel.
Anoniem, 'S-GRAVENHAGE
donderdag 22 augustus 2019 om 23:10


Alles word goed uitgelegd en is simpel te begrijpen.
Anoniem, SPANBROEK
donderdag 22 augustus 2019 om 20:09


Independer is de beste
Alle ervaringen met Independer

Overzicht van alle Lamborghini modellen

Elk automerk heeft veel verschillende modellen op de markt gebracht. Hier vind je een overzicht van alle Lamborghini modellen door de jaren heen.
 • Lamborghini Aventador

 • Lamborghini Centenario

 • Lamborghini Countach

 • Lamborghini Diablo

 • Lamborghini Espada

 • Lamborghini Gallardo

 • Lamborghini Huracan

 • Lamborghini Jalpa

 • Lamborghini Jarama

 • Lamborghini LM

 • Lamborghini Murcielago

 • Lamborghini Silhouette

 • Lamborghini Urraco

 • Lamborghini Urus

Waarom voor je Lamborghini autoverzekering afsluiten via Independer?

Independer heeft ruim 12 jaar ervaring met het online vergelijken en afsluiten van autoverzekeringen. Waarom ook voor jouw Lamborghini autoverzekering afsluiten? Inmiddels hebben al meer dan 400.000 consumenten hun auto via Independer verzekerd. Binnen enkele minuten vergelijkt Independer voor jou ruim 120 autoverzekeringen. Nadat je een keuze hebt gemaakt voor een autoverzekering, kun je direct de autoverzekering afsluiten. Bij Independer vind je:

 • De beste prijs voor de autoverzekering van jouw Lamborghini
 • Groot aanbod
 • Independer Keurmerk
 • Niet goed, geld terug! (14 dg)

Bovendien wordt je aanvraag voor een autoverzekering snel beoordeeld, 24 uur per dag, 7 dagen per week.  Je kunt dan direct met een gerust hart verzekerd de weg op. Over je oude autoverzekering hoef je je ook geen zorgen te maken, het opzeggen daarvan kun je bij ons direct online regelen.

Meer informatie over het merk Lamborghini

Automobili Lamborghini is een Italiaans automerk dat werd opgericht door Ferruccio Lamborghini. Het verhaal van haar oprichting is een mooie. Ferrucio werd een rijk man met zijn bedrijf dat tractoren bouwde en hij had een passie voor snelle wagens en had zelf een mooie collectie sportwagens, waaronder een nieuwe Ferrari. Binnen één jaar moest de auto vier keer terug voor mankementen. Toen hij klaagde bij Enzo Ferrari zou hij beledigd zijn door de oprichter van Ferrari. Enzo zou gezegd hebben dat hij zich maar bezig moest houden met zijn tractoren en het bouwen van sportauto’s aan diegene moest overlaten die er verstand van hebben. 3 maanden later stal een sportauto gebouwd door Ferruccio de show bij een grote autoshow, een ongelofelijke prestatie. Lamborghini heeft zich altijd gefocust op straatwagens en liet het racen over aan Ferrari. De auto’s van Lamborghini waren erg populair en het merk was een sensatie, omdat de gebruikte technologie verder was dan die van Ferrari. Het automerk is vooral bekend om de gele kleur die standaard is bij hun auto’s.

Gelijkwaardige merken aan je Lamborghini

Ben je op zoek naar een Lamborghini autoverzekering? Hopelijk helpen we je met informatie op deze pagina verder. Kom je er niet uit of overweeg je toch een auto van een ander merk? Bekijk dan ook deze pagina's van gelijkwaardig automerken:

Altijd de voordeligste Lamborghini autoverzekering

Vergelijk 120 autoverzekeringen

Kenteken
Postcode
(bijv. 1234 AB)
Geboortedatum
(bijv. 15-01-1970)
Schadevrije jaren

Schadevrije jaren

Je bouwt alleen schadevrije jaren op als een auto op jouw naam is verzekerd. Schadevrije jaren geven je korting op de premie.

Elk jaar dat je geen schade claimt, bouw je 1 schadevrij jaar op. Elke keer dat je wel een schade claimt die jouw schuld is, verlies je 5 of meer jaren. Zo kan je dus zelfs een negatief aantal schadevrije jaren hebben.

Weet ik niet
WhatsApp

Nu ook bereikbaar via WhatsApp!

App ons op 06 - 82 84 62 44. Maandag t/m vrijdag: 8.00 - 18.00 uur.

Zij gingen je voor

Zoveel bezoekers regelden hun autoverzekering afgelopen maand via Independer: