Altijd de voordeligste Land Rover autoverzekering

Independer vindt gegarandeerd de beste en voordeligste Land Rover autoverzekering voor jou, zonder dat je er zelf veel tijd aan kwijt bent.

Direct de beste deals voor je Land Rover autoverzekering

Een Land Rover autoverzekering vergelijken is heel makkelijk: na het invullen van slechts zes vragen zie je direct wat voor jou de drie beste deals zijn die je direct bij Independer kunt afsluiten. Je Land Rover verzekeren is zo heel gemakkelijk.

Vaak geven we ook nog een extra korting op de autoverzekering. Speciaal voor jou hebben we verzekeringen met een Independer Keurmerk ontwikkeld. Sluit je een Land Rover verzekering met deze garantie bij ons af, dan garanderen wij de laagste prijs voor dat product en een uitstekende service, ook als je schade hebt. Zo kun je makkelijk en snel je Land Rover verzekeren.

Jouw voordelen

Ons team van experts helpt je eenvoudig de beste autoverzekering te vinden. Al meer dan 400.000 consumenten hebben hun auto online via Independer verzekerd. Ontdek nu zelf hoe makkelijk je geld kunt besparen.

Jan-Willem Broekx, Manager Autoverzekeringen

Meest populaire Land Rover modellen

# Merk Model
1Land RoverRange Rover
2Land RoverFreelander
3Land RoverDiscovery
4Land RoverDefender
5Land RoverFreelander Hardback

Meest populaire Land Rover verzekeraars

# Merk Verzekeraar
1Land RoverCentraal Beheer
2Land RoverAllsecur
3Land RoverFBTO
4Land RoverABN AMRO
5Land RoverRoxo

Al meer dan 1.000 klanten deelden hun ervaring met een autoverzekering vergelijken en afsluiten

Lees hieronder ervaringen van andere klanten met een autoverzekering vergelijken en afsluiten via Independer. Ben je op zoek naar ervaringen met een bepaalde autoverzekering? Vele consumenten hebben ook hun ervaring met hun autoverzekering achtergelaten op Independer.

Independer scoort gemiddeld een . Dit is het gemiddelde cijfer uit 68693 autoverzekering beoordelingen.

Anoniem, ROSMALEN
zondag 25 augustus 2019 om 18:30


MAKKELIJK
Meneer Karczewski, LELYSTAD
zondag 25 augustus 2019 om 17:18


ja
Anoniem, DELFT
zondag 25 augustus 2019 om 15:16


Goed geregeld
Alle ervaringen met Independer

Overzicht van alle Land Rover modellen

Elk automerk heeft veel verschillende modellen op de markt gebracht. Hier vind je een overzicht van alle Land Rover modellen door de jaren heen.
 • Land Rover Defender

 • Land Rover Discovery

 • Land Rover Freelander

 • Land Rover Range Rover

  Waarom voor je Land Rover autoverzekering afsluiten via Independer?

  Independer heeft ruim 12 jaar ervaring met het online vergelijken en afsluiten van autoverzekeringen. Waarom ook voor jouw Land Rover autoverzekering afsluiten? Inmiddels hebben al meer dan 400.000 consumenten hun auto via Independer verzekerd. Binnen enkele minuten vergelijkt Independer voor jou ruim 120 autoverzekeringen. Nadat je een keuze hebt gemaakt voor een autoverzekering, kun je direct de autoverzekering afsluiten. Bij Independer vind je:

  • De beste prijs voor de autoverzekering van jouw Land Rover
  • Groot aanbod
  • Independer Keurmerk
  • Niet goed, geld terug! (14 dg)

  Bovendien wordt je aanvraag voor een autoverzekering snel beoordeeld, 24 uur per dag, 7 dagen per week.  Je kunt dan direct met een gerust hart verzekerd de weg op. Over je oude autoverzekering hoef je je ook geen zorgen te maken, het opzeggen daarvan kun je bij ons direct online regelen.

  Meer informatie over het merk Land Rover

  Land Rover was het tweede terreinwagenmerk ter wereld, na het Amerikaanse Willys Jeep. In 1948 werd de eerste Land Rover gebouwd. De Roverfabriek die gerund werd door de broers Maurice en Spencer Wilks had overcapaciteit na de oorlog. Zij besloten een betere terreinwagen te bouwen dan die van Willys Jeep. Zij haalden hun terreinwagen uit elkaar en bouwden hem opnieuw met verbeterde en sterkere onderdelen. Hierdoor leken de eerste modellen, technisch gezien, veel op die van Willys Jeeps. De naam Land Rover komt van de verwachting dat de wagens vooral op het land gebruikt zouden worden. Iets dat niet bleek te kloppen. Land Rovers zijn erg veel zijdig en worden gebruikt bijvoorbeeld als ambulance gebruikt, maar ook in het leger. Er zijn waterdichte, bepantserde versies en zelfs één met rupsbanden. Land Rover hoorde oorspronkelijk bij Rover, maar Rover werd onderdeel van British Leyland. In 1994 kreeg BMW Rover in handen. In 2008 verkocht BMW Land Rover aan het Indiase Tata Motors.

  Gelijkwaardige merken aan je Land Rover

  Ben je op zoek naar een Land Rover autoverzekering? Hopelijk helpen we je met informatie op deze pagina verder. Kom je er niet uit of overweeg je toch een auto van een ander merk? Bekijk dan ook deze pagina's van gelijkwaardig automerken:

  Altijd de voordeligste Land Rover autoverzekering

  Vergelijk 120 autoverzekeringen

  Kenteken
  Postcode
  (bijv. 1234 AB)
  Geboortedatum
  (bijv. 15-01-1970)
  Schadevrije jaren

  Schadevrije jaren

  Je bouwt alleen schadevrije jaren op als een auto op jouw naam is verzekerd. Schadevrije jaren geven je korting op de premie.

  Elk jaar dat je geen schade claimt, bouw je 1 schadevrij jaar op. Elke keer dat je wel een schade claimt die jouw schuld is, verlies je 5 of meer jaren. Zo kan je dus zelfs een negatief aantal schadevrije jaren hebben.

  Weet ik niet
  WhatsApp

  Nu ook bereikbaar via WhatsApp!

  App ons op 06 - 82 84 62 44. Maandag t/m vrijdag: 8.00 - 18.00 uur.

  Zij gingen je voor

  Zoveel bezoekers regelden hun autoverzekering afgelopen maand via Independer: