Altijd de voordeligste Lincoln autoverzekering

Independer vindt gegarandeerd de beste en voordeligste Lincoln autoverzekering voor jou, zonder dat je er zelf veel tijd aan kwijt bent.

Direct de beste deals voor je Lincoln autoverzekering

Een Lincoln autoverzekering vergelijken is heel makkelijk: na het invullen van slechts zes vragen zie je direct wat voor jou de drie beste deals zijn die je direct bij Independer kunt afsluiten. Je Lincoln verzekeren is zo heel gemakkelijk.

Vaak geven we ook nog een extra korting op de autoverzekering. Speciaal voor jou hebben we verzekeringen met een Independer Keurmerk ontwikkeld. Sluit je een Lincoln verzekering met deze garantie bij ons af, dan garanderen wij de laagste prijs voor dat product en een uitstekende service, ook als je schade hebt. Zo kun je makkelijk en snel je Lincoln verzekeren.

Jouw voordelen

Ons team van experts helpt je eenvoudig de beste autoverzekering te vinden. Al meer dan 400.000 consumenten hebben hun auto online via Independer verzekerd. Ontdek nu zelf hoe makkelijk je geld kunt besparen.

Jan-Willem Broekx, Manager Autoverzekeringen

Meest populaire Lincoln modellen

# Merk Model
1LincolnTown Car
2LincolnNavigator
3LincolnContinental

Meest populaire Lincoln verzekeraars

# Merk Verzekeraar
1LincolnFBTO
2LincolnAllsecur
3LincolnCentraal Beheer
4LincolnRoxo
5LincolnAllianz

Al meer dan 1.000 klanten deelden hun ervaring met een autoverzekering vergelijken en afsluiten

Lees hieronder ervaringen van andere klanten met een autoverzekering vergelijken en afsluiten via Independer. Ben je op zoek naar ervaringen met een bepaalde autoverzekering? Vele consumenten hebben ook hun ervaring met hun autoverzekering achtergelaten op Independer.

Independer scoort gemiddeld een . Dit is het gemiddelde cijfer uit 68697 autoverzekering beoordelingen.

Anoniem, ROSMALEN
zondag 25 augustus 2019 om 18:30


MAKKELIJK
Meneer Karczewski, LELYSTAD
zondag 25 augustus 2019 om 17:18


ja
Anoniem, DELFT
zondag 25 augustus 2019 om 15:16


Goed geregeld
Alle ervaringen met Independer

Overzicht van alle Lincoln modellen

Elk automerk heeft veel verschillende modellen op de markt gebracht. Hier vind je een overzicht van alle Lincoln modellen door de jaren heen.
  • Lincoln Continental

  • Lincoln Navigator

  • Lincoln Town Car

Waarom voor je Lincoln autoverzekering afsluiten via Independer?

Independer heeft ruim 12 jaar ervaring met het online vergelijken en afsluiten van autoverzekeringen. Waarom ook voor jouw Lincoln autoverzekering afsluiten? Inmiddels hebben al meer dan 400.000 consumenten hun auto via Independer verzekerd. Binnen enkele minuten vergelijkt Independer voor jou ruim 120 autoverzekeringen. Nadat je een keuze hebt gemaakt voor een autoverzekering, kun je direct de autoverzekering afsluiten. Bij Independer vind je:

  • De beste prijs voor de autoverzekering van jouw Lincoln
  • Groot aanbod
  • Independer Keurmerk
  • Niet goed, geld terug! (14 dg)

Bovendien wordt je aanvraag voor een autoverzekering snel beoordeeld, 24 uur per dag, 7 dagen per week.  Je kunt dan direct met een gerust hart verzekerd de weg op. Over je oude autoverzekering hoef je je ook geen zorgen te maken, het opzeggen daarvan kun je bij ons direct online regelen.

Meer informatie over het merk Lincoln

Lincoln is een luxe automerk uit Amerika dat in 1917 werd opgericht door Henry Leland als de Lincoln Motor Company. Leyland was ook één van de oprichters van de grootste concurrent van Lincoln, Cadillac. In het begin maakten zij vliegtuigmotoren voor het leger. Na de eerste wereldoorlog werd overgestapt naar het bouwen van personenauto’s. In 1922 werd Lincoln overgenomen door Ford. Al snel was Lincoln één van de best verkopende luxe automerken van de Verenigde Staten. Tijdens De Grote Depressie werd Lincoln gedwongen om goedkopere auto’s te bouwen. Tijdens de tweede wereldoorlog werd de productie van auto’s gestaakt en overgeschakeld naar de productie voor het leger. Inmiddels zijn de verkoopcijfers van Lincoln flink gezakt. Ford had naast Lincoln ook Mercure als luxemerk, maar dat is afgestoten, waardoor Ford flink gaat investeren in het automerk. Lincoln is vooral bekend van de luxe presidentiële limousines. Zo hebben zij de veel limousines voor Amerikaanse presidenten gebouwd, waaronder die waarin president Kennedy werd neergeschoten.

Gelijkwaardige merken aan je Lincoln

Ben je op zoek naar een Lincoln autoverzekering? Hopelijk helpen we je met informatie op deze pagina verder. Kom je er niet uit of overweeg je toch een auto van een ander merk? Bekijk dan ook deze pagina's van gelijkwaardig automerken:

Altijd de voordeligste Lincoln autoverzekering

Vergelijk 120 autoverzekeringen

Kenteken
Postcode
(bijv. 1234 AB)
Geboortedatum
(bijv. 15-01-1970)
Schadevrije jaren

Schadevrije jaren

Je bouwt alleen schadevrije jaren op als een auto op jouw naam is verzekerd. Schadevrije jaren geven je korting op de premie.

Elk jaar dat je geen schade claimt, bouw je 1 schadevrij jaar op. Elke keer dat je wel een schade claimt die jouw schuld is, verlies je 5 of meer jaren. Zo kan je dus zelfs een negatief aantal schadevrije jaren hebben.

Weet ik niet
WhatsApp

Nu ook bereikbaar via WhatsApp!

App ons op 06 - 82 84 62 44. Maandag t/m vrijdag: 8.00 - 18.00 uur.

Zij gingen je voor

Zoveel bezoekers regelden hun autoverzekering afgelopen maand via Independer: