Altijd de voordeligste Lotus autoverzekering

Independer vindt gegarandeerd de beste en voordeligste Lotus autoverzekering voor jou, zonder dat je er zelf veel tijd aan kwijt bent.

Direct de beste deals voor je Lotus autoverzekering

Een Lotus autoverzekering vergelijken is heel makkelijk: na het invullen van slechts zes vragen zie je direct wat voor jou de drie beste deals zijn die je direct bij Independer kunt afsluiten. Je Lotus verzekeren is zo heel gemakkelijk.

Vaak geven we ook nog een extra korting op de autoverzekering. Speciaal voor jou hebben we verzekeringen met een Independer Keurmerk ontwikkeld. Sluit je een Lotus verzekering met deze garantie bij ons af, dan garanderen wij de laagste prijs voor dat product en een uitstekende service, ook als je schade hebt. Zo kun je makkelijk en snel je Lotus verzekeren.

Jouw voordelen

Ons team van experts helpt je eenvoudig de beste autoverzekering te vinden. Al meer dan 400.000 consumenten hebben hun auto online via Independer verzekerd. Ontdek nu zelf hoe makkelijk je geld kunt besparen.

Jan-Willem Broekx, Manager Autoverzekeringen

Meest populaire Lotus modellen

# Merk Model
1LotusElise
2LotusExige

Meest populaire Lotus verzekeraars

# Merk Verzekeraar
1LotusCentraal Beheer
2LotusFBTO
3LotusNationale-Nederlanden

Al meer dan 1.000 klanten deelden hun ervaring met een autoverzekering vergelijken en afsluiten

Lees hieronder ervaringen van andere klanten met een autoverzekering vergelijken en afsluiten via Independer. Ben je op zoek naar ervaringen met een bepaalde autoverzekering? Vele consumenten hebben ook hun ervaring met hun autoverzekering achtergelaten op Independer.

Independer scoort gemiddeld een . Dit is het gemiddelde cijfer uit 68198 autoverzekering beoordelingen.

Meneer Modrzynski, ROTTERDAM
woensdag 17 juli 2019 om 20:57


Jest ok
Meneer Thoen, TILBURG
woensdag 17 juli 2019 om 20:38


Makkelijk en snel een nieuwe verzekering gevonden en afgesloten
Mevrouw Wijbenga, LEEUWARDEN
woensdag 17 juli 2019 om 19:04


Goede service
Alle ervaringen met Independer

Overzicht van alle Lotus modellen

Elk automerk heeft veel verschillende modellen op de markt gebracht. Hier vind je een overzicht van alle Lotus modellen door de jaren heen.
 • Lotus 2-Eleven

 • Lotus 340R

 • Lotus Eclat

 • Lotus Elan

 • Lotus Elise

 • Lotus Elite

 • Lotus Esprit

 • Lotus Europa

 • Lotus Evora

 • Lotus Excel

 • Lotus Exige

 • Lotus M250

Waarom voor je Lotus autoverzekering afsluiten via Independer?

Independer heeft ruim 12 jaar ervaring met het online vergelijken en afsluiten van autoverzekeringen. Waarom ook voor jouw Lotus autoverzekering afsluiten? Inmiddels hebben al meer dan 400.000 consumenten hun auto via Independer verzekerd. Binnen enkele minuten vergelijkt Independer voor jou ruim 120 autoverzekeringen. Nadat je een keuze hebt gemaakt voor een autoverzekering, kun je direct de autoverzekering afsluiten. Bij Independer vind je:

 • De beste prijs voor de autoverzekering van jouw Lotus
 • Groot aanbod
 • Independer Keurmerk
 • Niet goed, geld terug! (14 dg)

Bovendien wordt je aanvraag voor een autoverzekering snel beoordeeld, 24 uur per dag, 7 dagen per week.  Je kunt dan direct met een gerust hart verzekerd de weg op. Over je oude autoverzekering hoef je je ook geen zorgen te maken, het opzeggen daarvan kun je bij ons direct online regelen.

Meer informatie over het merk Lotus

In 1948 werd de eerste Lotus gebouwd door Colin Chapman die ermee ging racen. Na drie auto’s in vier jaar en veel successen kwamen er aanvragen voor kopieën van de wagens, waarna Chapman in 1952 het automerk Lotus Engineering oprichtte. In dat jaar kwam ook de eerste sportwagen voor op de weg. Het idee was om de auto’s zo licht mogelijk te houden, wat goed lukte, door gebruik te maken van de nieuwste technologieën en al het overbodige, zoals stuurbekrachtiging, weg te laten. Vanaf 1958 deed Lotus mee met de Formule 1 en won het 1963 haar eerste kampioenschap. Het meest bekende model is de Lotus Elise. Na een aantal overnames is het automerk nu in handen van het Maleisische DRB HICOM.

Gelijkwaardige merken aan je Lotus

Ben je op zoek naar een Lotus autoverzekering? Hopelijk helpen we je met informatie op deze pagina verder. Kom je er niet uit of overweeg je toch een auto van een ander merk? Bekijk dan ook deze pagina's van gelijkwaardig automerken:

Altijd de voordeligste Lotus autoverzekering

Vergelijk 120 autoverzekeringen

Kenteken
Postcode
(bijv. 1234 AB)
Geboortedatum
(bijv. 15-01-1970)
Schadevrije jaren

Schadevrije jaren

Je bouwt alleen schadevrije jaren op als een auto op jouw naam is verzekerd. Schadevrije jaren geven je korting op de premie.

Elk jaar dat je geen schade claimt, bouw je 1 schadevrij jaar op. Elke keer dat je wel een schade claimt die jouw schuld is, verlies je 5 of meer jaren. Zo kan je dus zelfs een negatief aantal schadevrije jaren hebben.

Weet ik niet
WhatsApp

Nu ook bereikbaar via WhatsApp!

App ons op 06 - 82 84 62 44. Maandag t/m vrijdag: 8.00 - 18.00 uur.

Zij gingen je voor

Zoveel bezoekers regelden hun autoverzekering afgelopen maand via Independer: