Altijd de voordeligste Maybach autoverzekering

Independer vindt gegarandeerd de beste en voordeligste Maybach autoverzekering voor jou, zonder dat je er zelf veel tijd aan kwijt bent.

Direct de beste deals voor je Maybach autoverzekering

Een Maybach autoverzekering vergelijken is heel makkelijk: na het invullen van slechts zes vragen zie je direct wat voor jou de drie beste deals zijn die je direct bij Independer kunt afsluiten. Je Maybach verzekeren is zo heel gemakkelijk.

Vaak geven we ook nog een extra korting op de autoverzekering. Speciaal voor jou hebben we verzekeringen met een Independer Keurmerk ontwikkeld. Sluit je een Maybach verzekering met deze garantie bij ons af, dan garanderen wij de laagste prijs voor dat product en een uitstekende service, ook als je schade hebt. Zo kun je makkelijk en snel je Maybach verzekeren.

Jouw voordelen

Ons team van experts helpt je eenvoudig de beste autoverzekering te vinden. Al meer dan 400.000 consumenten hebben hun auto online via Independer verzekerd. Ontdek nu zelf hoe makkelijk je geld kunt besparen.

Jan-Willem Broekx, Manager Autoverzekeringen

Meest populaire Maybach modellen

# Merk Model
1Maybach57

Meest populaire Maybach verzekeraars

# Merk Verzekeraar
1MaybachCentraal Beheer

Al meer dan 1.000 klanten deelden hun ervaring met een autoverzekering vergelijken en afsluiten

Lees hieronder ervaringen van andere klanten met een autoverzekering vergelijken en afsluiten via Independer. Ben je op zoek naar ervaringen met een bepaalde autoverzekering? Vele consumenten hebben ook hun ervaring met hun autoverzekering achtergelaten op Independer.

Independer scoort gemiddeld een . Dit is het gemiddelde cijfer uit 68693 autoverzekering beoordelingen.

Anoniem, ROSMALEN
zondag 25 augustus 2019 om 18:30


MAKKELIJK
Meneer Karczewski, LELYSTAD
zondag 25 augustus 2019 om 17:18


ja
Anoniem, DELFT
zondag 25 augustus 2019 om 15:16


Goed geregeld
Alle ervaringen met Independer

Overzicht van alle Maybach modellen

Elk automerk heeft veel verschillende modellen op de markt gebracht. Hier vind je een overzicht van alle Maybach modellen door de jaren heen.
 • Maybach 57

 • Maybach 62

  Waarom voor je Maybach autoverzekering afsluiten via Independer?

  Independer heeft ruim 12 jaar ervaring met het online vergelijken en afsluiten van autoverzekeringen. Waarom ook voor jouw Maybach autoverzekering afsluiten? Inmiddels hebben al meer dan 400.000 consumenten hun auto via Independer verzekerd. Binnen enkele minuten vergelijkt Independer voor jou ruim 120 autoverzekeringen. Nadat je een keuze hebt gemaakt voor een autoverzekering, kun je direct de autoverzekering afsluiten. Bij Independer vind je:

  • De beste prijs voor de autoverzekering van jouw Maybach
  • Groot aanbod
  • Independer Keurmerk
  • Niet goed, geld terug! (14 dg)

  Bovendien wordt je aanvraag voor een autoverzekering snel beoordeeld, 24 uur per dag, 7 dagen per week.  Je kunt dan direct met een gerust hart verzekerd de weg op. Over je oude autoverzekering hoef je je ook geen zorgen te maken, het opzeggen daarvan kun je bij ons direct online regelen.

  Meer informatie over het merk Maybach

  Maybach is een Duitse fabrikant van (diesel)motoren voor zeppelins, treinen, onderzeeboten en tanks, maar zij zijn vooral bekend door hun automerk met zeer luxe auto’s. Maybach werd in 1909 opgericht door Wilhelm Maybach en Ferdinand Graf von Zeppelin. Zij richtten een fabriek op voor motoren en noemde het bedrijf Luftfafzeug-Motorenbau GmbH. Zij produceerde motoren voor zepplins. Na de Eerste Wereldoorlog werd het hun, door het Verdrag van Versailles, verboden om luchtschepen te bouwen. Vervolgens besloten zij om auto’s te produceren en begonnen zij met het bouwen van zeer luxueuze limousines. Ook bouwden zij motoren voor treinen, onderzeeërs en tanks. In de Tweede Wereldoorlog stopten zij met de productie van auto’s en werd gestart met de productie van tanks. Na de oorlog ging Maybach verder als reparatiebedrijf voor auto’s van diverse merken. In 1960 werd het gekocht door Daimler. Vervolgens was het stil tot in 1997 nieuwe luxueuze modellen werden aangekondigd. Momenteel rijden dan ook diverse modellen van Maybach rond.

  Gelijkwaardige merken aan je Maybach

  Ben je op zoek naar een Maybach autoverzekering? Hopelijk helpen we je met informatie op deze pagina verder. Kom je er niet uit of overweeg je toch een auto van een ander merk? Bekijk dan ook deze pagina's van gelijkwaardig automerken:

  Altijd de voordeligste Maybach autoverzekering

  Vergelijk 120 autoverzekeringen

  Kenteken
  Postcode
  (bijv. 1234 AB)
  Geboortedatum
  (bijv. 15-01-1970)
  Schadevrije jaren

  Schadevrije jaren

  Je bouwt alleen schadevrije jaren op als een auto op jouw naam is verzekerd. Schadevrije jaren geven je korting op de premie.

  Elk jaar dat je geen schade claimt, bouw je 1 schadevrij jaar op. Elke keer dat je wel een schade claimt die jouw schuld is, verlies je 5 of meer jaren. Zo kan je dus zelfs een negatief aantal schadevrije jaren hebben.

  Weet ik niet
  WhatsApp

  Nu ook bereikbaar via WhatsApp!

  App ons op 06 - 82 84 62 44. Maandag t/m vrijdag: 8.00 - 18.00 uur.

  Zij gingen je voor

  Zoveel bezoekers regelden hun autoverzekering afgelopen maand via Independer: