Altijd de voordeligste MG autoverzekering

Independer vindt gegarandeerd de beste en voordeligste MG autoverzekering voor jou, zonder dat je er zelf veel tijd aan kwijt bent.

Direct de beste deals voor je MG autoverzekering

Een MG autoverzekering vergelijken is heel makkelijk: na het invullen van slechts zes vragen zie je direct wat voor jou de drie beste deals zijn die je direct bij Independer kunt afsluiten. Je MG verzekeren is zo heel gemakkelijk.

Vaak geven we ook nog een extra korting op de autoverzekering. Speciaal voor jou hebben we verzekeringen met een Independer Keurmerk ontwikkeld. Sluit je een MG verzekering met deze garantie bij ons af, dan garanderen wij de laagste prijs voor dat product en een uitstekende service, ook als je schade hebt. Zo kun je makkelijk en snel je MG verzekeren.

Jouw voordelen

Ons team van experts helpt je eenvoudig de beste autoverzekering te vinden. Al meer dan 400.000 consumenten hebben hun auto online via Independer verzekerd. Ontdek nu zelf hoe makkelijk je geld kunt besparen.

Jan-Willem Broekx, Manager Autoverzekeringen

Meest populaire MG modellen

# Merk Model
1MGF
2MGTF
3MGZR
4MGZS
5MGZT

Meest populaire MG verzekeraars

# Merk Verzekeraar
1MGFBTO
2MGCentraal Beheer
3MGVerzekeruzelf.nl
4MGInShared
5MGAllsecur

Al meer dan 1.000 klanten deelden hun ervaring met een autoverzekering vergelijken en afsluiten

Lees hieronder ervaringen van andere klanten met een autoverzekering vergelijken en afsluiten via Independer. Ben je op zoek naar ervaringen met een bepaalde autoverzekering? Vele consumenten hebben ook hun ervaring met hun autoverzekering achtergelaten op Independer.

Independer scoort gemiddeld een . Dit is het gemiddelde cijfer uit 68693 autoverzekering beoordelingen.

Anoniem, ROSMALEN
zondag 25 augustus 2019 om 18:30


MAKKELIJK
Meneer Karczewski, LELYSTAD
zondag 25 augustus 2019 om 17:18


ja
Anoniem, DELFT
zondag 25 augustus 2019 om 15:16


Goed geregeld
Alle ervaringen met Independer

Overzicht van alle MG modellen

Elk automerk heeft veel verschillende modellen op de markt gebracht. Hier vind je een overzicht van alle MG modellen door de jaren heen.
 • MG B Type

 • MG F

 • MG RV8

 • MG TF

 • MG Xpower

 • MG ZR

 • MG ZS

 • MG ZT

 • MG ZT-T

Waarom voor je MG autoverzekering afsluiten via Independer?

Independer heeft ruim 12 jaar ervaring met het online vergelijken en afsluiten van autoverzekeringen. Waarom ook voor jouw MG autoverzekering afsluiten? Inmiddels hebben al meer dan 400.000 consumenten hun auto via Independer verzekerd. Binnen enkele minuten vergelijkt Independer voor jou ruim 120 autoverzekeringen. Nadat je een keuze hebt gemaakt voor een autoverzekering, kun je direct de autoverzekering afsluiten. Bij Independer vind je:

 • De beste prijs voor de autoverzekering van jouw MG
 • Groot aanbod
 • Independer Keurmerk
 • Niet goed, geld terug! (14 dg)

Bovendien wordt je aanvraag voor een autoverzekering snel beoordeeld, 24 uur per dag, 7 dagen per week.  Je kunt dan direct met een gerust hart verzekerd de weg op. Over je oude autoverzekering hoef je je ook geen zorgen te maken, het opzeggen daarvan kun je bij ons direct online regelen.

Meer informatie over het merk MG

MG is een Britse autofabrikant. De naam MG betekent Morris Garages en begon als dealer voor Morris. In 1922 werd begonnen met het aanpassen van de Morris modellen in sportievere auto’s, waardoor het automerk MG ontstond. Dat was geen probleem want beiden waren eigendom van William Morris. In de jaren ‘30 stond MG synoniem voor de term “sports car”. Hun auto’s werden gepromoot via succesvolle autoraces. In 1935 verkocht William Morris zijn privébedrijven aan Morris Motors. Critici noemen dat het begin van het einde, terwijl realisten aangeven dat het einde pas begon toen British Leyland MG in handen kreeg. Modellen van andere merken werden verkocht als MG, waardoor de merkidentiteit verloren ging. In 1992 kwamen er pas weer modellen die geïnspireerd waren op de originele MG-modellen. In 2005 ging het moederbedrijf Rover falliet en het automerk MG ook. In 2006 kondigde een Chinees bedrijf aan weer MG modellen te gaan verkopen in het Verenigd Koninkrijk en China. Halverwege 2006 rolden de eerste auto’s van de band.

Gelijkwaardige merken aan je MG

Ben je op zoek naar een MG autoverzekering? Hopelijk helpen we je met informatie op deze pagina verder. Kom je er niet uit of overweeg je toch een auto van een ander merk? Bekijk dan ook deze pagina's van gelijkwaardig automerken:

Altijd de voordeligste MG autoverzekering

Vergelijk 120 autoverzekeringen

Kenteken
Postcode
(bijv. 1234 AB)
Geboortedatum
(bijv. 15-01-1970)
Schadevrije jaren

Schadevrije jaren

Je bouwt alleen schadevrije jaren op als een auto op jouw naam is verzekerd. Schadevrije jaren geven je korting op de premie.

Elk jaar dat je geen schade claimt, bouw je 1 schadevrij jaar op. Elke keer dat je wel een schade claimt die jouw schuld is, verlies je 5 of meer jaren. Zo kan je dus zelfs een negatief aantal schadevrije jaren hebben.

Weet ik niet
WhatsApp

Nu ook bereikbaar via WhatsApp!

App ons op 06 - 82 84 62 44. Maandag t/m vrijdag: 8.00 - 18.00 uur.

Zij gingen je voor

Zoveel bezoekers regelden hun autoverzekering afgelopen maand via Independer: