Altijd de voordeligste Moskvitsch autoverzekering

Independer vindt gegarandeerd de beste en voordeligste Moskvitsj autoverzekering voor jou, zonder dat je er zelf veel tijd aan kwijt bent.

Direct de beste deals voor je Moskvitsj autoverzekering

Een Moskvitsj autoverzekering vergelijken is heel makkelijk: na het invullen van slechts zes vragen zie je direct wat voor jou de drie beste deals zijn die je direct bij Independer kunt afsluiten. Je Moskvitsj verzekeren is zo heel gemakkelijk.

Vaak geven we ook nog een extra korting op de autoverzekering. Speciaal voor jou hebben we verzekeringen met een Independer Keurmerk ontwikkeld. Sluit je een Moskvitsj verzekering met deze garantie bij ons af, dan garanderen wij de laagste prijs voor dat product en een uitstekende service, ook als je schade hebt. Zo kun je makkelijk en snel je Moskvitsj verzekeren.

Jouw voordelen

Ons team van experts helpt je eenvoudig de beste autoverzekering te vinden. Al meer dan 400.000 consumenten hebben hun auto online via Independer verzekerd. Ontdek nu zelf hoe makkelijk je geld kunt besparen.

Jan-Willem Broekx, Manager Autoverzekeringen

Al meer dan 1.000 klanten deelden hun ervaring met een autoverzekering vergelijken en afsluiten

Lees hieronder ervaringen van andere klanten met een autoverzekering vergelijken en afsluiten via Independer. Ben je op zoek naar ervaringen met een bepaalde autoverzekering? Vele consumenten hebben ook hun ervaring met hun autoverzekering achtergelaten op Independer.

Independer scoort gemiddeld een . Dit is het gemiddelde cijfer uit 71993 autoverzekering beoordelingen.

Mevrouw Olie-cozijnsen, WADDINXVEEN
vrijdag 5 juni 2020 om 18:04


DUIDELIJKHEID OMTREND VERZEKERING
Dhr. Alrifaai, HOEVEN
vrijdag 5 juni 2020 om 17:36


Ik ben heel tevreden bij independer
Anoniem, EDE GLD
vrijdag 5 juni 2020 om 16:50


Goed geregeld
Alle ervaringen met Independer

Overzicht van alle Moskvitsch modellen

Elk automerk heeft veel verschillende modellen op de markt gebracht. Hier vind je een overzicht van alle Moskvitsch modellen door de jaren heen.
 • Moskvitsch 1500

   Waarom voor je Moskvitsch autoverzekering afsluiten via Independer?

   Independer heeft ruim 12 jaar ervaring met het online vergelijken en afsluiten van autoverzekeringen. Waarom ook voor jouw Moskvitsch autoverzekering afsluiten? Inmiddels hebben al meer dan 400.000 consumenten hun auto via Independer verzekerd. Binnen enkele minuten vergelijkt Independer voor jou ruim 120 autoverzekeringen. Nadat je een keuze hebt gemaakt voor een autoverzekering, kun je direct de autoverzekering afsluiten. Bij Independer vind je:

   • De beste prijs voor de autoverzekering van jouw Moskvitsch
   • Groot aanbod
   • Independer Keurmerk
   • Niet goed, geld terug! (14 dg)

   Bovendien wordt je aanvraag voor een autoverzekering snel beoordeeld, 24 uur per dag, 7 dagen per week.  Je kunt dan direct met een gerust hart verzekerd de weg op. Over je oude autoverzekering hoef je je ook geen zorgen te maken, het opzeggen daarvan kun je bij ons direct online regelen.

   Meer informatie over het merk Moskvitsj

   Moskvitsj was een Russisch automerk dat na de Tweede Wereldoorlog startte. Het automerk ontstond nadat de Russen een complete fabricagelijn van de Opel Kadett hadden meegenomen als herstelbetaling. De eerste auto, de Moskvitsj 400, was dan ook gebaseerd op die auto van Opel. Ook een ander model, de Moskvitsj 2141, is bijna letterlijk gekopieerd van een westerse auto, de Simca 1307. Na de val van de Sovjet Unie kreeg Moskvitsj het moeilijk en werd een NV. Uiteindelijk ging het toch failliet. De fabriek is nog steeds in dezelfde staat als destijds. Pogingen om het merk opnieuw op te starten zijn mislukt. Op papier bestaat het bedrijf (AZLK) nog wel.

   Gelijkwaardige merken aan je Moskvitsj

   Ben je op zoek naar een Moskvitsj autoverzekering? Hopelijk helpen we je met informatie op deze pagina verder. Kom je er niet uit of overweeg je toch een auto van een ander merk? Bekijk dan ook deze pagina's van gelijkwaardig automerken:

   Altijd de voordeligste Moskvitsj autoverzekering

   Vergelijk 120 autoverzekeringen

   Kenteken
   Postcode
   (bijv. 1234 AB)
   Geboortedatum
   (bijv. 15-01-1970)
   Schadevrije jaren

   Schadevrije jaren

   Je bouwt alleen schadevrije jaren op als een auto op jouw naam is verzekerd. Schadevrije jaren geven je korting op de premie.

   Elk jaar dat je geen schade claimt, bouw je 1 schadevrij jaar op. Elke keer dat je wel een schade claimt die jouw schuld is, verlies je 5 of meer jaren. Zo kan je dus zelfs een negatief aantal schadevrije jaren hebben.

   Weet ik niet
   WhatsApp

   Nu ook bereikbaar via WhatsApp!

   App ons op 06 - 82 84 62 44. Maandag t/m vrijdag: 8.00 - 18.00 uur.

   Zij gingen je voor

   Zoveel bezoekers regelden hun autoverzekering afgelopen maand via Independer: