Altijd de voordeligste Nsu autoverzekering

Independer vindt gegarandeerd de beste en voordeligste NSU autoverzekering voor jou, zonder dat je er zelf veel tijd aan kwijt bent.

Direct de beste deals voor je NSU autoverzekering

Een NSU autoverzekering vergelijken is heel makkelijk: na het invullen van slechts zes vragen zie je direct wat voor jou de drie beste deals zijn die je direct bij Independer kunt afsluiten. Je NSU verzekeren is zo heel gemakkelijk.

Vaak geven we ook nog een extra korting op de autoverzekering. Speciaal voor jou hebben we verzekeringen met een Independer Keurmerk ontwikkeld. Sluit je een NSU verzekering met deze garantie bij ons af, dan garanderen wij de laagste prijs voor dat product en een uitstekende service, ook als je schade hebt. Zo kun je makkelijk en snel je NSU verzekeren.

Jouw voordelen

Ons team van experts helpt je eenvoudig de beste autoverzekering te vinden. Al meer dan 400.000 consumenten hebben hun auto online via Independer verzekerd. Ontdek nu zelf hoe makkelijk je geld kunt besparen.

Jan-Willem Broekx, Manager Autoverzekeringen

Al meer dan 1.000 klanten deelden hun ervaring met een autoverzekering vergelijken en afsluiten

Lees hieronder ervaringen van andere klanten met een autoverzekering vergelijken en afsluiten via Independer. Ben je op zoek naar ervaringen met een bepaalde autoverzekering? Vele consumenten hebben ook hun ervaring met hun autoverzekering achtergelaten op Independer.

Independer scoort gemiddeld een . Dit is het gemiddelde cijfer uit 71993 autoverzekering beoordelingen.

Dhr. Alrifaai, HOEVEN
vrijdag 5 juni 2020 om 17:36


Ik ben heel tevreden bij independer
Anoniem, EDE GLD
vrijdag 5 juni 2020 om 16:50


Goed geregeld
Anoniem, CULEMBORG
vrijdag 5 juni 2020 om 16:48


duidelijke site
Alle ervaringen met Independer

Overzicht van alle Nsu modellen

Elk automerk heeft veel verschillende modellen op de markt gebracht. Hier vind je een overzicht van alle Nsu modellen door de jaren heen.
 • Nsu Prinz

 • Nsu RO 80

  Waarom voor je Nsu autoverzekering afsluiten via Independer?

  Independer heeft ruim 12 jaar ervaring met het online vergelijken en afsluiten van autoverzekeringen. Waarom ook voor jouw Nsu autoverzekering afsluiten? Inmiddels hebben al meer dan 400.000 consumenten hun auto via Independer verzekerd. Binnen enkele minuten vergelijkt Independer voor jou ruim 120 autoverzekeringen. Nadat je een keuze hebt gemaakt voor een autoverzekering, kun je direct de autoverzekering afsluiten. Bij Independer vind je:

  • De beste prijs voor de autoverzekering van jouw Nsu
  • Groot aanbod
  • Independer Keurmerk
  • Niet goed, geld terug! (14 dg)

  Bovendien wordt je aanvraag voor een autoverzekering snel beoordeeld, 24 uur per dag, 7 dagen per week.  Je kunt dan direct met een gerust hart verzekerd de weg op. Over je oude autoverzekering hoef je je ook geen zorgen te maken, het opzeggen daarvan kun je bij ons direct online regelen.

  Meer informatie over het merk NSU

  NSU was een fabrikant van breimachines en later motorfietsen en auto’s. Het Duitse bedrijf werd in 1873 opgericht om breimachines te bouwen. Na het overlijden van één van de oprichters, Christian Schmidt, in 1884 kwam de fabriek in handen van zijn zwager Gottlob Banzhaf. Hij dacht meer geld te kunnen verdienen met fietsen en dus werd overgestapt naar de productie van fietsen. In 1901 werd gestart met het bouwen van motorfietsen. De motorfietsen werden erg populair dankzij races die de motoren wonnen. Zij werden verkocht onder de naam Neckarsulm of Neckarsulmer, wat niet uit te spreken was voor de Engelse klanten. Daarom werd de merknaam aangepast naar NSU. Ook produceerden zij scooters onder licentie van Innocenti. In de Tweede Wereldoorlog werd uiteraard voor het leger geproduceerd, maar in 1949 begon de civiele productie weer. NSU is het bekendst geworden door NSU Ro 80, een auto met revolutionaire motor. Door motorproblemen en de lange garantie kostte dat model NSU uiteindelijk veel geld. In 1969 werd NSU overgenomen door Volkswagen en ging het verder als onderdeel van Audi NSU Auto Union AG, wat later in 1985 Audi werd.

  Gelijkwaardige merken aan je NSU

  Ben je op zoek naar een NSU autoverzekering? Hopelijk helpen we je met informatie op deze pagina verder. Kom je er niet uit of overweeg je toch een auto van een ander merk? Bekijk dan ook deze pagina's van gelijkwaardig automerken:

  Altijd de voordeligste NSU autoverzekering

  Vergelijk 120 autoverzekeringen

  Kenteken
  Postcode
  (bijv. 1234 AB)
  Geboortedatum
  (bijv. 15-01-1970)
  Schadevrije jaren

  Schadevrije jaren

  Je bouwt alleen schadevrije jaren op als een auto op jouw naam is verzekerd. Schadevrije jaren geven je korting op de premie.

  Elk jaar dat je geen schade claimt, bouw je 1 schadevrij jaar op. Elke keer dat je wel een schade claimt die jouw schuld is, verlies je 5 of meer jaren. Zo kan je dus zelfs een negatief aantal schadevrije jaren hebben.

  Weet ik niet
  WhatsApp

  Nu ook bereikbaar via WhatsApp!

  App ons op 06 - 82 84 62 44. Maandag t/m vrijdag: 8.00 - 18.00 uur.

  Zij gingen je voor

  Zoveel bezoekers regelden hun autoverzekering afgelopen maand via Independer: