Altijd de voordeligste Oldsmobile autoverzekering

Independer vindt gegarandeerd de beste en voordeligste Oldsmobile autoverzekering voor jou, zonder dat je er zelf veel tijd aan kwijt bent.

Direct de beste deals voor je Oldsmobile autoverzekering

Een Oldsmobile autoverzekering vergelijken is heel makkelijk: na het invullen van slechts zes vragen zie je direct wat voor jou de drie beste deals zijn die je direct bij Independer kunt afsluiten. Je Oldsmobile verzekeren is zo heel gemakkelijk.

Vaak geven we ook nog een extra korting op de autoverzekering. Speciaal voor jou hebben we verzekeringen met een Independer Keurmerk ontwikkeld. Sluit je een Oldsmobile verzekering met deze garantie bij ons af, dan garanderen wij de laagste prijs voor dat product en een uitstekende service, ook als je schade hebt. Zo kun je makkelijk en snel je Oldsmobile verzekeren.

Jouw voordelen

Ons team van experts helpt je eenvoudig de beste autoverzekering te vinden. Al meer dan 400.000 consumenten hebben hun auto online via Independer verzekerd. Ontdek nu zelf hoe makkelijk je geld kunt besparen.

Jan-Willem Broekx, Manager Autoverzekeringen

Meest populaire Oldsmobile modellen

# Merk Model
1OldsmobileCutlass

Meest populaire Oldsmobile verzekeraars

# Merk Verzekeraar
1OldsmobileCentraal Beheer

Al meer dan 1.000 klanten deelden hun ervaring met een autoverzekering vergelijken en afsluiten

Lees hieronder ervaringen van andere klanten met een autoverzekering vergelijken en afsluiten via Independer. Ben je op zoek naar ervaringen met een bepaalde autoverzekering? Vele consumenten hebben ook hun ervaring met hun autoverzekering achtergelaten op Independer.

Independer scoort gemiddeld een . Dit is het gemiddelde cijfer uit 68693 autoverzekering beoordelingen.

Anoniem, ROSMALEN
zondag 25 augustus 2019 om 18:30


MAKKELIJK
Meneer Karczewski, LELYSTAD
zondag 25 augustus 2019 om 17:18


ja
Anoniem, DELFT
zondag 25 augustus 2019 om 15:16


Goed geregeld
Alle ervaringen met Independer

Overzicht van alle Oldsmobile modellen

Elk automerk heeft veel verschillende modellen op de markt gebracht. Hier vind je een overzicht van alle Oldsmobile modellen door de jaren heen.
 • Oldsmobile Ciera

 • Oldsmobile Custom Cruiser

 • Oldsmobile Cutlass

 • Oldsmobile Delta 88

 • Oldsmobile Ninety-Eight

 • Oldsmobile Omega

 • Oldsmobile Starfire

 • Oldsmobile Toronado

Waarom voor je Oldsmobile autoverzekering afsluiten via Independer?

Independer heeft ruim 12 jaar ervaring met het online vergelijken en afsluiten van autoverzekeringen. Waarom ook voor jouw Oldsmobile autoverzekering afsluiten? Inmiddels hebben al meer dan 400.000 consumenten hun auto via Independer verzekerd. Binnen enkele minuten vergelijkt Independer voor jou ruim 120 autoverzekeringen. Nadat je een keuze hebt gemaakt voor een autoverzekering, kun je direct de autoverzekering afsluiten. Bij Independer vind je:

 • De beste prijs voor de autoverzekering van jouw Oldsmobile
 • Groot aanbod
 • Independer Keurmerk
 • Niet goed, geld terug! (14 dg)

Bovendien wordt je aanvraag voor een autoverzekering snel beoordeeld, 24 uur per dag, 7 dagen per week.  Je kunt dan direct met een gerust hart verzekerd de weg op. Over je oude autoverzekering hoef je je ook geen zorgen te maken, het opzeggen daarvan kun je bij ons direct online regelen.

Meer informatie over het merk Oldsmobile

Ransom Eli Olds, de zoon van een metaalgieter, bouwde in 1887 zijn eerste voertuig, een driewielige stoomwagen. In 1893 werd het bedrijf de allereerste Amerikaanse auto-exporteur door een auto aan een Indiër te verkopen. De auto kwam alleen nooit aan, omdat het schip zonk. In 1900 werd een fabriek geopend en werd de merknaam Oldsmobile aangenomen. Het was de eerste autobouwer die auto’s in grote aantallen kon bouwen. In 1901 bouwden zij er 425. Olds lag vaak overhoop met de directeur Samuel Smith. Olds werd eruit gewerkt en startte in 1905 het automerk REO. In 1905 en 1906 was het gelijk marktleider en stootte het Oldsmobile van de troon die de drie jaar ervoor marktleider was. Oldsmobile werd in 1908 verkocht aan General Motors. Tijdens de Tweede Wereldoorlog bouwden zij voor het leger, maar vlak daarna begon de civiele productie weer op gang. De jaren ‘70 waren goed en bleef Oldsmobile innoveren. Zo waren zij de eerste die de airbag gebruikten. In 1978 verkochten zij 1 miljoen auto’s, maar daarna zakte de verkopen in. General Motors heeft het tij nooit kunnen keren. In 2000 kondigde GM het einde aan van Oldsmobile en in 2004 rolde de laatste auto van de band. Oldsmobile bestond toen 107 jaar en was één van de oudste autofabrikanten ter wereld.

Gelijkwaardige merken aan je Oldsmobile

Ben je op zoek naar een Oldsmobile autoverzekering? Hopelijk helpen we je met informatie op deze pagina verder. Kom je er niet uit of overweeg je toch een auto van een ander merk? Bekijk dan ook deze pagina's van gelijkwaardig automerken:

Altijd de voordeligste Oldsmobile autoverzekering

Vergelijk 120 autoverzekeringen

Kenteken
Postcode
(bijv. 1234 AB)
Geboortedatum
(bijv. 15-01-1970)
Schadevrije jaren

Schadevrije jaren

Je bouwt alleen schadevrije jaren op als een auto op jouw naam is verzekerd. Schadevrije jaren geven je korting op de premie.

Elk jaar dat je geen schade claimt, bouw je 1 schadevrij jaar op. Elke keer dat je wel een schade claimt die jouw schuld is, verlies je 5 of meer jaren. Zo kan je dus zelfs een negatief aantal schadevrije jaren hebben.

Weet ik niet
WhatsApp

Nu ook bereikbaar via WhatsApp!

App ons op 06 - 82 84 62 44. Maandag t/m vrijdag: 8.00 - 18.00 uur.

Zij gingen je voor

Zoveel bezoekers regelden hun autoverzekering afgelopen maand via Independer: