Altijd de voordeligste Pontiac autoverzekering

Independer vindt gegarandeerd de beste en voordeligste Pontiac autoverzekering voor jou, zonder dat je er zelf veel tijd aan kwijt bent.

Direct de beste deals voor je Pontiac autoverzekering

Een Pontiac autoverzekering vergelijken is heel makkelijk: na het invullen van slechts zes vragen zie je direct wat voor jou de drie beste deals zijn die je direct bij Independer kunt afsluiten. Je Pontiac verzekeren is zo heel gemakkelijk.

Vaak geven we ook nog een extra korting op de autoverzekering. Speciaal voor jou hebben we verzekeringen met een Independer Keurmerk ontwikkeld. Sluit je een Pontiac verzekering met deze garantie bij ons af, dan garanderen wij de laagste prijs voor dat product en een uitstekende service, ook als je schade hebt. Zo kun je makkelijk en snel je Pontiac verzekeren.

Jouw voordelen

Ons team van experts helpt je eenvoudig de beste autoverzekering te vinden. Al meer dan 400.000 consumenten hebben hun auto online via Independer verzekerd. Ontdek nu zelf hoe makkelijk je geld kunt besparen.

Jan-Willem Broekx, Manager Autoverzekeringen

Meest populaire Pontiac modellen

# Merk Model
1PontiacFirebird
2PontiacGrand AM
3PontiacFiero

Meest populaire Pontiac verzekeraars

# Merk Verzekeraar
1PontiacFBTO
2PontiacCentraal Beheer
3PontiacAllsecur

Al meer dan 1.000 klanten deelden hun ervaring met een autoverzekering vergelijken en afsluiten

Lees hieronder ervaringen van andere klanten met een autoverzekering vergelijken en afsluiten via Independer. Ben je op zoek naar ervaringen met een bepaalde autoverzekering? Vele consumenten hebben ook hun ervaring met hun autoverzekering achtergelaten op Independer.

Independer scoort gemiddeld een . Dit is het gemiddelde cijfer uit 68693 autoverzekering beoordelingen.

Anoniem, ROSMALEN
zondag 25 augustus 2019 om 18:30


MAKKELIJK
Meneer Karczewski, LELYSTAD
zondag 25 augustus 2019 om 17:18


ja
Anoniem, DELFT
zondag 25 augustus 2019 om 15:16


Goed geregeld
Alle ervaringen met Independer

Overzicht van alle Pontiac modellen

Elk automerk heeft veel verschillende modellen op de markt gebracht. Hier vind je een overzicht van alle Pontiac modellen door de jaren heen.
 • Pontiac 6000

 • Pontiac Bonneville

 • Pontiac Catalina

 • Pontiac Fiero

 • Pontiac Firebird

 • Pontiac Grand AM

 • Pontiac Grand Prix

 • Pontiac Grand Ville

 • Pontiac LE Mans

 • Pontiac Parisienne

 • Pontiac Phoenix

 • Pontiac Sunbird

 • Pontiac Trans Sport

 • Pontiac Ventura

Waarom voor je Pontiac autoverzekering afsluiten via Independer?

Independer heeft ruim 12 jaar ervaring met het online vergelijken en afsluiten van autoverzekeringen. Waarom ook voor jouw Pontiac autoverzekering afsluiten? Inmiddels hebben al meer dan 400.000 consumenten hun auto via Independer verzekerd. Binnen enkele minuten vergelijkt Independer voor jou ruim 120 autoverzekeringen. Nadat je een keuze hebt gemaakt voor een autoverzekering, kun je direct de autoverzekering afsluiten. Bij Independer vind je:

 • De beste prijs voor de autoverzekering van jouw Pontiac
 • Groot aanbod
 • Independer Keurmerk
 • Niet goed, geld terug! (14 dg)

Bovendien wordt je aanvraag voor een autoverzekering snel beoordeeld, 24 uur per dag, 7 dagen per week.  Je kunt dan direct met een gerust hart verzekerd de weg op. Over je oude autoverzekering hoef je je ook geen zorgen te maken, het opzeggen daarvan kun je bij ons direct online regelen.

Meer informatie over het merk Pontiac

Pontiac was een automerk uit de Verenigde Staten. Het begin van het merk was in 1893 door Edward Murphy. Het bedrijf bouwde koetsen, maar toen bleek dat auto’s de toekomst hadden werd daarmee gestopt en werd de Oakland Motor Car Company opgericht in 1907. In 1909 nam General Motors het merk over. Door problemen bij General Motors werd in 1926 besloten dat een nieuw merk nodig was tussen Chevrolet en Oldsmobile. Vanuit de Oakland Motor Car Company werd toen Pontiac opgericht. Pontiac werd een erg succesvol merk en hoorde decennia lang bij de top 3 autoproducenten van de Verenigde Staten. Toch werd in het begin van het nieuwe decennium door General Motors besloten dat Pontiac zou verdwijnen. Dat kwam doordat het concern op de rand van faillissement stond door de kredietcrisis en flink in de kosten moest snijden om een lening van 25 miljard dollar van de Amerikaanse overheid te kunnen krijgen. In 2005 rolde de laatste Pontiac van de band. De bekendste Pontiac is KITT uit de televisieserie Knight Rider.

Gelijkwaardige merken voor je Pontiac

Ben je op zoek naar een Pontiac autoverzekering? Hopelijk helpen we je met informatie op deze pagina verder. Kom je er niet uit of overweeg je toch een auto van een ander merk? Bekijk dan ook deze pagina's van gelijkwaardig automerken:

Altijd de voordeligste Pontiac autoverzekering

Vergelijk 120 autoverzekeringen

Kenteken
Postcode
(bijv. 1234 AB)
Geboortedatum
(bijv. 15-01-1970)
Schadevrije jaren

Schadevrije jaren

Je bouwt alleen schadevrije jaren op als een auto op jouw naam is verzekerd. Schadevrije jaren geven je korting op de premie.

Elk jaar dat je geen schade claimt, bouw je 1 schadevrij jaar op. Elke keer dat je wel een schade claimt die jouw schuld is, verlies je 5 of meer jaren. Zo kan je dus zelfs een negatief aantal schadevrije jaren hebben.

Weet ik niet
WhatsApp

Nu ook bereikbaar via WhatsApp!

App ons op 06 - 82 84 62 44. Maandag t/m vrijdag: 8.00 - 18.00 uur.

Zij gingen je voor

Zoveel bezoekers regelden hun autoverzekering afgelopen maand via Independer: