Altijd de voordeligste Porsche autoverzekering

Independer vindt gegarandeerd de beste en voordeligste Porsche autoverzekering voor jou, zonder dat je er zelf veel tijd aan kwijt bent.

Direct de beste deals voor je Porsche autoverzekering

Een Porsche autoverzekering vergelijken is heel makkelijk: na het invullen van slechts zes vragen zie je direct wat voor jou de drie beste deals zijn die je direct bij Independer kunt afsluiten. Je Porsche verzekeren is zo heel gemakkelijk.

Vaak geven we ook nog een extra korting op de autoverzekering. Speciaal voor jou hebben we verzekeringen met een Independer Keurmerk ontwikkeld. Sluit je een Porsche verzekering met deze garantie bij ons af, dan garanderen wij de laagste prijs voor dat product en een uitstekende service, ook als je schade hebt. Zo kun je makkelijk en snel je Porsche verzekeren.

Jouw voordelen

Ons team van experts helpt je eenvoudig de beste autoverzekering te vinden. Al meer dan 400.000 consumenten hebben hun auto online via Independer verzekerd. Ontdek nu zelf hoe makkelijk je geld kunt besparen.

Jan-Willem Broekx, Manager Autoverzekeringen

Meest populaire Porsche modellen

# Merk Model
1PorscheCayenne
2Porsche911
3PorscheBoxster
4PorschePanamera
5PorscheMacan

Meest populaire Porsche verzekeraars

# Merk Verzekeraar
1PorscheFBTO
2PorscheCentraal Beheer
3PorscheAllianz Direct
4PorscheAllsecur
5PorscheInShared

Al meer dan 1.000 klanten deelden hun ervaring met een autoverzekering vergelijken en afsluiten

Lees hieronder ervaringen van andere klanten met een autoverzekering vergelijken en afsluiten via Independer. Ben je op zoek naar ervaringen met een bepaalde autoverzekering? Vele consumenten hebben ook hun ervaring met hun autoverzekering achtergelaten op Independer.

Independer scoort gemiddeld een . Dit is het gemiddelde cijfer uit 71175 autoverzekering beoordelingen.

Meneer van Geel, GOINGARIJP
donderdag 9 april 2020 om 12:59


Heeft me geld bespaard, en is duidelijk/makkelijk te regelen
Anoniem, LUNTEREN
donderdag 9 april 2020 om 12:36


Makkelijk betrouwbaar en snel
Meneer Azizi, CAPELLE AAN DEN IJSSEL
donderdag 9 april 2020 om 12:24


Prima site
Alle ervaringen met Independer

Overzicht van alle Porsche modellen

Elk automerk heeft veel verschillende modellen op de markt gebracht. Hier vind je een overzicht van alle Porsche modellen door de jaren heen.
 • Porsche 718

 • Porsche 911

 • Porsche 918

 • Porsche 924

 • Porsche 928

 • Porsche 944

 • Porsche 968

 • Porsche Boxster

 • Porsche Carrera GT

 • Porsche Cayenne

 • Porsche Cayman

 • Porsche Macan

 • Porsche Panamera

 • Porsche Taycan

Waarom voor je Porsche autoverzekering afsluiten via Independer?

Independer heeft ruim 12 jaar ervaring met het online vergelijken en afsluiten van autoverzekeringen. Waarom ook voor jouw Porsche autoverzekering afsluiten? Inmiddels hebben al meer dan 400.000 consumenten hun auto via Independer verzekerd. Binnen enkele minuten vergelijkt Independer voor jou ruim 120 autoverzekeringen. Nadat je een keuze hebt gemaakt voor een autoverzekering, kun je direct de autoverzekering afsluiten. Bij Independer vind je:

 • De beste prijs voor de autoverzekering van jouw Porsche
 • Groot aanbod
 • Independer Keurmerk
 • Niet goed, geld terug! (14 dg)

Bovendien wordt je aanvraag voor een autoverzekering snel beoordeeld, 24 uur per dag, 7 dagen per week.  Je kunt dan direct met een gerust hart verzekerd de weg op. Over je oude autoverzekering hoef je je ook geen zorgen te maken, het opzeggen daarvan kun je bij ons direct online regelen.

Meer informatie over het merk Porsche

Porsche is een Duitse sportwagenfabrikant dat opgericht werd in 1931 door Ferdidnand Porsche (In opdracht van Hitler ook de ontwerper van de eerste Volkswagen). De bekendste auto van Porsche, de 911, werd al gebouwd in 1963 en heette eerst de 901. De naam moest van Peugot veranderd worden, omdat zij 3 cijfers met een 0 in het midden gebruikten voor de namen van hun modellen. Als Porsche auto’s wilde verkopen in Frankrijk moesten zij de 901 en 902 (de goedkopere versie) hernoemen. Dat deden ze dan ook naar de 911 en 912. Porsche is ook erg succesvol in het racen. Zo hebben zij al 28.000 races gewonnen en hebben zij het vaakst de 24-uur van Le Mans gewonnen (16 keer). Vanaf het begin had Porsche een sterke band met Volkswagen. Zo gebruikte veel modellen van Porsche onderdelen van Volkswagen en hebben zij samen een aantal modellen ontwikkeld. In 2005 barstte er een overnamestrijd los tussen Porsche en Volkswagen. De kleinzoon van Ferdinand Porsche, en bestuursvoorzitter van Volkswagen, wilde beide automerken weer in dezelfde familie hebben. De familie had 51% van de aandelen van zowel Porsche als Volkswagen. Uiteindelijk won Volkswagen en werd dat automerk eigenaar van Porsche.

Gelijkwaardige merken voor je Porsche

Ben je op zoek naar een Porsche autoverzekering? Hopelijk helpen we je met informatie op deze pagina verder. Kom je er niet uit of overweeg je toch een auto van een ander merk? Bekijk dan ook deze pagina's van gelijkwaardig automerken:

Altijd de voordeligste Porsche autoverzekering

Vergelijk 120 autoverzekeringen

Kenteken
Postcode
(bijv. 1234 AB)
Geboortedatum
(bijv. 15-01-1970)
Schadevrije jaren

Schadevrije jaren

Je bouwt alleen schadevrije jaren op als een auto op jouw naam is verzekerd. Schadevrije jaren geven je korting op de premie.

Elk jaar dat je geen schade claimt, bouw je 1 schadevrij jaar op. Elke keer dat je wel een schade claimt die jouw schuld is, verlies je 5 of meer jaren. Zo kan je dus zelfs een negatief aantal schadevrije jaren hebben.

Weet ik niet
WhatsApp

Nu ook bereikbaar via WhatsApp!

App ons op 06 - 82 84 62 44. Maandag t/m vrijdag: 8.00 - 18.00 uur.

Zij gingen je voor

Zoveel bezoekers regelden hun autoverzekering afgelopen maand via Independer: