Altijd de voordeligste Reliant autoverzekering

Independer vindt gegarandeerd de beste en voordeligste Reliantautoverzekering voor jou, zonder dat je er zelf veel tijd aan kwijt bent.

Direct de beste deals voor je Reliant autoverzekering

Een Reliant autoverzekering vergelijken is heel makkelijk: na het invullen van slechts zes vragen zie je direct wat voor jou de drie beste deals zijn die je direct bij Independer kunt afsluiten. Je Reliant verzekeren is zo heel gemakkelijk.

Vaak geven we ook nog een extra korting op de autoverzekering. Speciaal voor jou hebben we verzekeringen met een Independer Keurmerk ontwikkeld. Sluit je een Reliant verzekering met deze garantie bij ons af, dan garanderen wij de laagste prijs voor dat product en een uitstekende service, ook als je schade hebt. Zo kun je makkelijk en snel je Reliant verzekeren.

Jouw voordelen

Ons team van experts helpt je eenvoudig de beste autoverzekering te vinden. Al meer dan 400.000 consumenten hebben hun auto online via Independer verzekerd. Ontdek nu zelf hoe makkelijk je geld kunt besparen.

Jan-Willem Broekx, Manager Autoverzekeringen

Meest populaire Reliant modellen

# Merk Model
1ReliantRialto
2ReliantRobin

Meest populaire Reliant verzekeraars

# Merk Verzekeraar
1ReliantASR Verzekeringen auto vvp
2ReliantReaal
3ReliantReaal Verzekeringen

Al meer dan 1.000 klanten deelden hun ervaring met een autoverzekering vergelijken en afsluiten

Lees hieronder ervaringen van andere klanten met een autoverzekering vergelijken en afsluiten via Independer. Ben je op zoek naar ervaringen met een bepaalde autoverzekering? Vele consumenten hebben ook hun ervaring met hun autoverzekering achtergelaten op Independer.

Independer scoort gemiddeld een . Dit is het gemiddelde cijfer uit 68693 autoverzekering beoordelingen.

Anoniem, ROSMALEN
zondag 25 augustus 2019 om 18:30


MAKKELIJK
Meneer Karczewski, LELYSTAD
zondag 25 augustus 2019 om 17:18


ja
Anoniem, DELFT
zondag 25 augustus 2019 om 15:16


Goed geregeld
Alle ervaringen met Independer

Overzicht van alle Reliant modellen

Elk automerk heeft veel verschillende modellen op de markt gebracht. Hier vind je een overzicht van alle Reliant modellen door de jaren heen.
  • Reliant Kitten

  • Reliant Regal

  • Reliant Rialto

  • Reliant Robin

  • Reliant Scimitar

Waarom voor je Reliant autoverzekering afsluiten via Independer?

Independer heeft ruim 12 jaar ervaring met het online vergelijken en afsluiten van autoverzekeringen. Waarom ook voor jouw Reliant autoverzekering afsluiten? Inmiddels hebben al meer dan 400.000 consumenten hun auto via Independer verzekerd. Binnen enkele minuten vergelijkt Independer voor jou ruim 120 autoverzekeringen. Nadat je een keuze hebt gemaakt voor een autoverzekering, kun je direct de autoverzekering afsluiten. Bij Independer vind je:

  • De beste prijs voor de autoverzekering van jouw Reliant
  • Groot aanbod
  • Independer Keurmerk
  • Niet goed, geld terug! (14 dg)

Bovendien wordt je aanvraag voor een autoverzekering snel beoordeeld, 24 uur per dag, 7 dagen per week.  Je kunt dan direct met een gerust hart verzekerd de weg op. Over je oude autoverzekering hoef je je ook geen zorgen te maken, het opzeggen daarvan kun je bij ons direct online regelen.

Meer informatie over het merk Reliant

Reliant was een Brits automerk dat voornamelijk driewielers produceerde. In 1934 stopte de Raleigh Bicycle Company met de productie ervan en besloten twee medewerkers, T. L. Williams and a colleague Mr E. S. Thompson, om zelf driewielers te produceren. Zij richtten toen het merk Reliant op. In het begin waren de auto’s net motoren met een carroserie er omheen, maar later waren het echt auto’s. Reliant wilde zoveel mogelijk zelf maken en zo bouwden zij hun eigen carrosserieën. Hierdoor werden zij daar een specialist in en hebben zij ook wel carrosserieën gebouwd voor andere merken, zoals Ford. Een tegenslag was de verandering van de wegenbelasting in Engeland die tot dan toe niet voor driewielers gold. Hierdoor werden de modellen minder aantrekkelijk. Reliant bouwde niet alleen driewielers, maar ook auto’s met vier wielen. In 1969 werd het merk Bond Cars overgenomen dat ook driewielers bouwde. In de jaren ‘80 en ‘90 had Reliant het zwaar doordat zij vaak van eigenaar wisselde. In 2002 stopte uiteindelijk de productie.

Gelijkwaardige merken voor je Reliant

Ben je op zoek naar een Reliant autoverzekering? Hopelijk helpen we je met informatie op deze pagina verder. Kom je er niet uit of overweeg je toch een auto van een ander merk? Bekijk dan ook deze pagina's van gelijkwaardig automerken:

Altijd de voordeligste Reliant autoverzekering

Vergelijk 120 autoverzekeringen

Kenteken
Postcode
(bijv. 1234 AB)
Geboortedatum
(bijv. 15-01-1970)
Schadevrije jaren

Schadevrije jaren

Je bouwt alleen schadevrije jaren op als een auto op jouw naam is verzekerd. Schadevrije jaren geven je korting op de premie.

Elk jaar dat je geen schade claimt, bouw je 1 schadevrij jaar op. Elke keer dat je wel een schade claimt die jouw schuld is, verlies je 5 of meer jaren. Zo kan je dus zelfs een negatief aantal schadevrije jaren hebben.

Weet ik niet
WhatsApp

Nu ook bereikbaar via WhatsApp!

App ons op 06 - 82 84 62 44. Maandag t/m vrijdag: 8.00 - 18.00 uur.

Zij gingen je voor

Zoveel bezoekers regelden hun autoverzekering afgelopen maand via Independer: