Altijd de voordeligste Rolls-Royce autoverzekering

Independer vindt gegarandeerd de beste en voordeligste Rolls-Royce autoverzekering voor jou, zonder dat je er zelf veel tijd aan kwijt bent.

Direct de beste deals voor je Rolls-Royce autoverzekering

Een Rolls-Royce autoverzekering vergelijken is heel makkelijk: na het invullen van slechts zes vragen zie je direct wat voor jou de drie beste deals zijn die je direct bij Independer kunt afsluiten. Je Rolls-Royce verzekeren is zo heel gemakkelijk.

Vaak geven we ook nog een extra korting op de autoverzekering. Speciaal voor jou hebben we verzekeringen met een Independer Keurmerk ontwikkeld. Sluit je een Rolls-Royce verzekering met deze garantie bij ons af, dan garanderen wij de laagste prijs voor dat product en een uitstekende service, ook als je schade hebt. Zo kun je makkelijk en snel je Rolls-Royce verzekeren.

Jouw voordelen

Ons team van experts helpt je eenvoudig de beste autoverzekering te vinden. Al meer dan 400.000 consumenten hebben hun auto online via Independer verzekerd. Ontdek nu zelf hoe makkelijk je geld kunt besparen.

Jan-Willem Broekx, Manager Autoverzekeringen

Al meer dan 1.000 klanten deelden hun ervaring met een autoverzekering vergelijken en afsluiten

Lees hieronder ervaringen van andere klanten met een autoverzekering vergelijken en afsluiten via Independer. Ben je op zoek naar ervaringen met een bepaalde autoverzekering? Vele consumenten hebben ook hun ervaring met hun autoverzekering achtergelaten op Independer.

Independer scoort gemiddeld een . Dit is het gemiddelde cijfer uit 73309 autoverzekering beoordelingen.

Anoniem, IJSSELSTEIN UT
vrijdag 14 augustus 2020 om 22:05


Zeer duidelijk omschreven en simpel af te sluiten .
Anoniem, DE MEERN
vrijdag 14 augustus 2020 om 20:23


Prima so far
Meneer Grondman, DEURNINGEN
vrijdag 14 augustus 2020 om 20:17


duidelijk en snel en goed
Alle ervaringen met Independer

Overzicht van alle Rolls-Royce modellen

Elk automerk heeft veel verschillende modellen op de markt gebracht. Hier vind je een overzicht van alle Rolls-Royce modellen door de jaren heen.
 • Rolls-Royce Camargue

 • Rolls-Royce Corniche

 • Rolls-Royce Cullinan

 • Rolls-Royce Dawn

 • Rolls-Royce Ghost

 • Rolls-Royce New Limousine

 • Rolls-Royce Park Ward

 • Rolls-Royce Phantom

 • Rolls-Royce Silver Dawn

 • Rolls-Royce Silver Seraph

 • Rolls-Royce Silver Shadow

 • Rolls-Royce Silver Spirit

 • Rolls-Royce Silver Spur

 • Rolls-Royce Silver Wraith

 • Rolls-Royce Wraith

Waarom voor je Rolls-Royce autoverzekering afsluiten via Independer?

Independer heeft ruim 12 jaar ervaring met het online vergelijken en afsluiten van autoverzekeringen. Waarom ook voor jouw Rolls-Royce autoverzekering afsluiten? Inmiddels hebben al meer dan 400.000 consumenten hun auto via Independer verzekerd. Binnen enkele minuten vergelijkt Independer voor jou ruim 120 autoverzekeringen. Nadat je een keuze hebt gemaakt voor een autoverzekering, kun je direct de autoverzekering afsluiten. Bij Independer vind je:

 • De beste prijs voor de autoverzekering van jouw Rolls-Royce
 • Groot aanbod
 • Independer Keurmerk
 • Niet goed, geld terug! (14 dg)

Bovendien wordt je aanvraag voor een autoverzekering snel beoordeeld, 24 uur per dag, 7 dagen per week.  Je kunt dan direct met een gerust hart verzekerd de weg op. Over je oude autoverzekering hoef je je ook geen zorgen te maken, het opzeggen daarvan kun je bij ons direct online regelen.

Meer informatie over het merk Rolls-Royce

Henry Royce startte in 1884 een eigen bedrijf in mechanica. In 1904 bouwde hij zijn eerste auto, de Royce 10. Zo kwam hij in contact met Charles Rolls, de eigenaar van een autodealer. Zij spraken af dat hij het exclusieve recht kreeg, om alle auto’s af te nemen die Royce kon bouwen en zou verkopen onder het merk Rolls-Royce. Het merk werd bekend om de luxueuze modellen. Tijdens de Eerste Wereldoorlog begonnen zij ook met de bouw van vliegtuigmotoren. De helft van de gebruikte motoren in die oorlog waren van Rolls-Royce. In 1931 nam Rolls-Royce de veel kleinere concurrent Bentley over. Vanaf toen waren de auto’s van beide merken identiek, op het embleem, de grill en wat kleine details na. De vliegtuigmotoren zorgden voor het grootste deel van de inkomsten, maar leiden ook bijna tot de ondergang van het bedrijf. Door problemen met de ontwikkeling van de geavanceerde RB211 straalmotor ging het bedrijf bijna failliet. In 1971 werd het genationaliseerd en opgesplitst. Rolls-Royce Motors ging verder met het automerk, terwijl Rolls-Royce Limited verder ging met het bouwen van vliegtuigmotoren. In 1980 werd Rolls-Royce motors verkocht aan Vickers die het in 1998 weer wilden verkopen. De strijd ging tussen BMW (die de motoren leverden) en Volkswagen (die meer geld bood). De merknaam en logo waren in bezit van de vliegtuigtak en BMW kreeg een licentie om die te gebruiken. Hierdoor stond BMW flink sterker in de onderhandelingen. Uiteindelijk werd besloten dat Volkswagen tot 2003 Rolls-Royces mocht maken met logo en naam. Vanaf 2003 zou alleen BMW Rolls-Royces produceren, terwijl Volkswagen alleen Bentley’s zou produceren.

Gelijkwaardige merken voor je Rolls-Royce

Ben je op zoek naar een Rolls-Royce autoverzekering? Hopelijk helpen we je met informatie op deze pagina verder. Kom je er niet uit of overweeg je toch een auto van een ander merk? Bekijk dan ook deze pagina's van gelijkwaardig automerken:

Altijd de voordeligste Rolls-Royce autoverzekering

Vergelijk 120 autoverzekeringen

Kenteken
Postcode
(bijv. 1234 AB)
Geboortedatum
(bijv. 15-01-1970)
Schadevrije jaren

Schadevrije jaren

Je bouwt alleen schadevrije jaren op als een auto op jouw naam is verzekerd. Schadevrije jaren geven je korting op de premie.

Elk jaar dat je geen schade claimt, bouw je 1 schadevrij jaar op. Elke keer dat je wel een schade claimt die jouw schuld is, verlies je 5 of meer jaren. Zo kan je dus zelfs een negatief aantal schadevrije jaren hebben.

Weet ik niet
WhatsApp

Nu ook bereikbaar via WhatsApp!

App ons op 06 - 82 84 62 44. Maandag t/m vrijdag: 8.00 - 18.00 uur.

Zij gingen je voor

Zoveel bezoekers regelden hun autoverzekering afgelopen maand via Independer: