Altijd de voordeligste Saab autoverzekering

Independer vindt gegarandeerd de beste en voordeligste Saab autoverzekering voor jou, zonder dat je er zelf veel tijd aan kwijt bent.

Direct de beste deals voor je Saab autoverzekering

Een Saab autoverzekering vergelijken is heel makkelijk: na het invullen van slechts zes vragen zie je direct wat voor jou de drie beste deals zijn die je direct bij Independer kunt afsluiten. Je Saab verzekeren is zo heel gemakkelijk.

Vaak geven we ook nog een extra korting op de autoverzekering. Speciaal voor jou hebben we verzekeringen met een Independer Keurmerk ontwikkeld. Sluit je een Saab verzekering met deze garantie bij ons af, dan garanderen wij de laagste prijs voor dat product en een uitstekende service, ook als je schade hebt. Zo kun je makkelijk en snel je Saab verzekeren.

Jouw voordelen

Ons team van experts helpt je eenvoudig de beste autoverzekering te vinden. Al meer dan 400.000 consumenten hebben hun auto online via Independer verzekerd. Ontdek nu zelf hoe makkelijk je geld kunt besparen.

Jan-Willem Broekx, Manager Autoverzekeringen

Meest populaire Saab modellen

# Merk Model
1Saab9-3
2Saab9-5
3Saab900
4Saab9000
5Saab9-7X

Meest populaire Saab verzekeraars

# Merk Verzekeraar
1SaabAllsecur
2SaabCentraal Beheer
3SaabFBTO
4SaabVerzekeruzelf.nl
5SaabRoxo

Al meer dan 1.000 klanten deelden hun ervaring met een autoverzekering vergelijken en afsluiten

Lees hieronder ervaringen van andere klanten met een autoverzekering vergelijken en afsluiten via Independer. Ben je op zoek naar ervaringen met een bepaalde autoverzekering? Vele consumenten hebben ook hun ervaring met hun autoverzekering achtergelaten op Independer.

Independer scoort gemiddeld een . Dit is het gemiddelde cijfer uit 68198 autoverzekering beoordelingen.

Meneer Modrzynski, ROTTERDAM
woensdag 17 juli 2019 om 20:57


Jest ok
Meneer Thoen, TILBURG
woensdag 17 juli 2019 om 20:38


Makkelijk en snel een nieuwe verzekering gevonden en afgesloten
Mevrouw Wijbenga, LEEUWARDEN
woensdag 17 juli 2019 om 19:04


Goede service
Alle ervaringen met Independer

Overzicht van alle Saab modellen

Elk automerk heeft veel verschillende modellen op de markt gebracht. Hier vind je een overzicht van alle Saab modellen door de jaren heen.
 • Saab 9-3

 • Saab 9-3X

 • Saab 9-5

 • Saab 9-7X

 • Saab 90

 • Saab 900

 • Saab 9000

 • Saab 95

 • Saab 96

 • Saab 97 Sonett

 • Saab 99

Waarom voor je Saab autoverzekering afsluiten via Independer?

Independer heeft ruim 12 jaar ervaring met het online vergelijken en afsluiten van autoverzekeringen. Waarom ook voor jouw Saab autoverzekering afsluiten? Inmiddels hebben al meer dan 400.000 consumenten hun auto via Independer verzekerd. Binnen enkele minuten vergelijkt Independer voor jou ruim 120 autoverzekeringen. Nadat je een keuze hebt gemaakt voor een autoverzekering, kun je direct de autoverzekering afsluiten. Bij Independer vind je:

 • De beste prijs voor de autoverzekering van jouw Saab
 • Groot aanbod
 • Independer Keurmerk
 • Niet goed, geld terug! (14 dg)

Bovendien wordt je aanvraag voor een autoverzekering snel beoordeeld, 24 uur per dag, 7 dagen per week.  Je kunt dan direct met een gerust hart verzekerd de weg op. Over je oude autoverzekering hoef je je ook geen zorgen te maken, het opzeggen daarvan kun je bij ons direct online regelen.

Meer informatie over het merk Saab

In 1937 werd Svenska Aeroplan AB (SAAB) opgericht na de fusie tussen Svenska Aero en Linköping. De naam werd rond 1950 veranderd in Saab. Het bedrijf bouwde militaire vliegtuigen van origine maar na de Tweede Wereldoorlog werd besloten om ook auto’s te gaan fabriceren. Die stap lag voor de hand, want met hun expertise op het gebied van aerodynamica hadden zij goede kaarten in handen voor de auto-industrie. In 1969 fuseerde Saab met de Zweedse vrachtwagenfabrikant Scania. In 1990 werd het bedrijf opgesplitst in de vliegtuigbouwer (Saab) en autofabrikant (Saab automobile). De autofabrikant was voor 50% van de familie Wallenberg en 50% van General Motors. In 2000 nam General Motors Saab helemaal over. In 2008 maakte General Motors bekend dat zij alle opties voor het merk Saab bekeken wat betreft overname of stopzetting. Uiteindelijk kocht Spyker Saab. Na 2,5 jaar gekampt te hebben met geldproblemen ging Saab in december 2011 failliet. Halverwege 2012 werd bekend dat Saab een doorstart maakt onder de naam National Electric Car Sweden. Zij gaan elektrische auto’s maken voor met name China.

Gelijkwaardige merken voor je Saab

Ben je op zoek naar een Saab autoverzekering? Hopelijk helpen we je met informatie op deze pagina verder. Kom je er niet uit of overweeg je toch een auto van een ander merk? Bekijk dan ook deze pagina's van gelijkwaardig automerken:

Altijd de voordeligste Saab autoverzekering

Vergelijk 120 autoverzekeringen

Kenteken
Postcode
(bijv. 1234 AB)
Geboortedatum
(bijv. 15-01-1970)
Schadevrije jaren

Schadevrije jaren

Je bouwt alleen schadevrije jaren op als een auto op jouw naam is verzekerd. Schadevrije jaren geven je korting op de premie.

Elk jaar dat je geen schade claimt, bouw je 1 schadevrij jaar op. Elke keer dat je wel een schade claimt die jouw schuld is, verlies je 5 of meer jaren. Zo kan je dus zelfs een negatief aantal schadevrije jaren hebben.

Weet ik niet
WhatsApp

Nu ook bereikbaar via WhatsApp!

App ons op 06 - 82 84 62 44. Maandag t/m vrijdag: 8.00 - 18.00 uur.

Zij gingen je voor

Zoveel bezoekers regelden hun autoverzekering afgelopen maand via Independer: