Altijd de voordeligste Spyker autoverzekering

Independer vindt gegarandeerd de beste en voordeligste Spyker autoverzekering voor jou, zonder dat je er zelf veel tijd aan kwijt bent.

Direct de beste deals voor je Spyker autoverzekering

Een Spyker autoverzekering vergelijken is heel makkelijk: na het invullen van slechts zes vragen zie je direct wat voor jou de drie beste deals zijn die je direct bij Independer kunt afsluiten. Je Spyker verzekeren is zo heel gemakkelijk.

Vaak geven we ook nog een extra korting op de autoverzekering. Speciaal voor jou hebben we verzekeringen met een Independer Keurmerk ontwikkeld. Sluit je een Spyker verzekering met deze garantie bij ons af, dan garanderen wij de laagste prijs voor dat product en een uitstekende service, ook als je schade hebt. Zo kun je makkelijk en snel je Spyker verzekeren.

Jouw voordelen

Ons team van experts helpt je eenvoudig de beste autoverzekering te vinden. Al meer dan 400.000 consumenten hebben hun auto online via Independer verzekerd. Ontdek nu zelf hoe makkelijk je geld kunt besparen.

Jan-Willem Broekx, Manager Autoverzekeringen

Al meer dan 1.000 klanten deelden hun ervaring met een autoverzekering vergelijken en afsluiten

Lees hieronder ervaringen van andere klanten met een autoverzekering vergelijken en afsluiten via Independer. Ben je op zoek naar ervaringen met een bepaalde autoverzekering? Vele consumenten hebben ook hun ervaring met hun autoverzekering achtergelaten op Independer.

Independer scoort gemiddeld een . Dit is het gemiddelde cijfer uit 69691 autoverzekering beoordelingen.

Meneer Baumann, BRIELLE
zaterdag 16 november 2019 om 22:05


Snel geregeld
Anoniem, HEINO
zaterdag 16 november 2019 om 21:28


Snelle en duidelijke site om de juiste verzekering te vinden en af te sluiten
Meneer Aldaker, HAAKSBERGEN
zaterdag 16 november 2019 om 15:17


Goed bedrijf
Alle ervaringen met Independer

Overzicht van alle Spyker modellen

Elk automerk heeft veel verschillende modellen op de markt gebracht. Hier vind je een overzicht van alle Spyker modellen door de jaren heen.
 • Spyker C8

   Waarom voor je Spyker autoverzekering afsluiten via Independer?

   Independer heeft ruim 12 jaar ervaring met het online vergelijken en afsluiten van autoverzekeringen. Waarom ook voor jouw Spyker autoverzekering afsluiten? Inmiddels hebben al meer dan 400.000 consumenten hun auto via Independer verzekerd. Binnen enkele minuten vergelijkt Independer voor jou ruim 120 autoverzekeringen. Nadat je een keuze hebt gemaakt voor een autoverzekering, kun je direct de autoverzekering afsluiten. Bij Independer vind je:

   • De beste prijs voor de autoverzekering van jouw Spyker
   • Groot aanbod
   • Independer Keurmerk
   • Niet goed, geld terug! (14 dg)

   Bovendien wordt je aanvraag voor een autoverzekering snel beoordeeld, 24 uur per dag, 7 dagen per week.  Je kunt dan direct met een gerust hart verzekerd de weg op. Over je oude autoverzekering hoef je je ook geen zorgen te maken, het opzeggen daarvan kun je bij ons direct online regelen.

   Meer informatie over het merk Spyker

   Spijker werd in 1880 opgericht in het Nederlandse Hilversum door Hendrik-Jan en Jacobus Spijker. In het begin bouwden zij koetsen. Hun beroemdste is de Gouden Koets die zij bouwden als cadeau van het volk voor de inhuldiging van koningin Wilhelmina. In 1898 kochten zij een auto van Benz en besloten zij een jaar later om auto’s in licentie te bouwen onder de naam Spijker-Benz. In 1903 werd Spijker veranderd in Spyker, omdat het internationaler oogde. Vervolgens is het bedrijf failliet. Vlak daarna werd een herstart gemaakt en in de Eerste Wereldoorlog gestart met de bouw van vliegtuigen en vliegtuigmotoren. Daarna werd weer gestart met de productie van auto’s. In 1928 ging het opnieuw failliet. In 1999 werd een nieuw bedrijf opgericht (Spyker Cars) het had niets te maken met het vorige bedrijf. Het gebruikte alleen het motto en de merknaam. Het bedrijf ging luxeuze sportwagens bouwen, ging (onsuccesvol) de Formule 1 in en nam Saab over van General Motors dat inmiddels failliet is. Na de overname heette het bedrijf Swedisch Automobile.

   Gelijkwaardige merken voor je Spyker

   Ben je op zoek naar een Spyker autoverzekering? Hopelijk helpen we je met informatie op deze pagina verder. Kom je er niet uit of overweeg je toch een auto van een ander merk? Bekijk dan ook deze pagina's van gelijkwaardig automerken:

   Altijd de voordeligste Spyker autoverzekering

   Vergelijk 120 autoverzekeringen

   Kenteken
   Postcode
   (bijv. 1234 AB)
   Geboortedatum
   (bijv. 15-01-1970)
   Schadevrije jaren

   Schadevrije jaren

   Je bouwt alleen schadevrije jaren op als een auto op jouw naam is verzekerd. Schadevrije jaren geven je korting op de premie.

   Elk jaar dat je geen schade claimt, bouw je 1 schadevrij jaar op. Elke keer dat je wel een schade claimt die jouw schuld is, verlies je 5 of meer jaren. Zo kan je dus zelfs een negatief aantal schadevrije jaren hebben.

   Weet ik niet
   WhatsApp

   Nu ook bereikbaar via WhatsApp!

   App ons op 06 - 82 84 62 44. Maandag t/m vrijdag: 8.00 - 18.00 uur.

   Zij gingen je voor

   Zoveel bezoekers regelden hun autoverzekering afgelopen maand via Independer: